Κ.Περόν: «Σταματήστε να το αποκαλείτε εμβόλιο - Είναι γονιδιακή θεραπεία - Το παραδέχθηκε και ο Α.Μπουρλά»

«Καταπέλτης» ήταν γι' ακόμη μια φορά ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Κριστιάν Περόν, ο οποίος αναφέρθηκε στα εμβόλια για τον κορωνοϊό, τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, την μετάλλαξη Όμικρον, αλλά και για τον λεγόμενο «αριθμό κρουσμάτων».

Ο Κ.Περόν είναι Καθηγητής Λοιμωξιολογίας και διετέλεσε επί σειρά ετών επικεφαλής της γαλλικής πολιτικής για τα εμβόλια και αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συμβουλευτικής Ομάδας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Όμως παρά τη χρόνια εμπειρία του είναι πλέον persona non grata για τα συστημικά ΜΜΕ. Ωστόσο, εκείνα που λέει δείχνουν να έχουν επιστημονική βαρύτητα, καθώς το ρωσικό ενημερωτικό δίκτυο Sputnik θέλησε να του μιλήσει από κοντά!

Ο Περόν είπε για τα εμβόλια: «Πρέπει να σταματήσετε να το αποκαλείτε εμβόλιο. Είναι μια γονιδιακή θεραπεία. Είναι κάτι που τροποποιεί τα κύτταρά μας ώστε να παράξουν την περίφημη πρωτεΐνη-ακίδα, την αιχμή.

Είδα την περασμένη βδομάδα πως ακόμη και ένας διευθύνων σύμβουλος μιας κατασκευάστριας εμβολίων (Pfizer) έτσι τα αποκαλεί! Το παραδέχτηκε ο ίδιος ότι θεωρείται πως είναι μια μορφή γονιδιακής θεραπείας….

Βρισκόμαστε σε ένα καθολικό πείραμα. Δεν τελειώσαμε τη φάση 3! Όταν πειραματιζόμαστε με φάρμακα, υπάρχουν περισσότερες φάσεις. Βρισκόμαστε ακόμη στην πειραματική φάση που ονομάζουμε φάση 3 και για να φτάσουμε στη φάση 4, όπου κανονικά δίνεται η άδεια κυκλοφορίας στην αγορά απαιτούνται απ’ αυτή την φάση τα αποτελέσματα που θα τα έχουμε στο τέλος του 2022. Ίσως και τον Μάιο του 2023. Δεν έχουμε το δικαίωμα να υποχρεώσουμε κανέναν να εμβολιαστεί μ’ ένα προϊόν που είναι σε πειραματική φάση. Είναι εντελώς παράνομο».

Για τα κρούσματα είπε: «Τα κρούσματα δεν είναι κρούσματα! Είναι θετικά τεστ PCR…. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με τα κρούσματα! Εδώ μετράμε ό,τι να ‘ναι.

Μπορώ να σας φουντώσω την επιδημία μέσα σε μια μέρα!

Όταν απαιτούμε από τον κόσμο να κάνει τεστ καθημερινά για όσους δεν θέλουν το εμβόλιο, αυτό θα τριπλασιάσει τον αριθμό των κρουσμάτων…»

Για την μετάλλαξη Όμικρον ο καθηγητής είπε: «Η Όμικρον είναι μια παραλλαγή πολύ καλοήθης, που δεν υπερφορτώνει σε καμία περίπτωση τα νοσοκομεία και ευθύνεται για ένα πλήθος θανάτων εξαιρετικά μικρό…

Είμαι λοιμωξιολόγος, έχω διαχειριστεί επιδημίες υπήρξα μαθητής του Ινστιτούτου Παστέρ, υπήρξα αναπληρωτής διευθυντής ενός κέντρου αναφοράς στο Ινστιτούτο Παστέρ. Όταν ένας νέος ιός ξεσπάει στον πλανήτη στους ανθρώπους, χάνει πάντα τη λοιμογόνο δύναμή του μέσα σε μερικούς μήνες. Πάντοτε έτσι ήταν στην ιστορία. Εδώ θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι οι μεταλλάξεις είναι όλο και πιο επικίνδυνες... Η Όμικρον αυτή τη στιγμή είναι μια γριπούλα! Δεν το λέω εγώ. Οι Νοτιοαφρικάνοι το λένε.

Έτσι, προφανώς, θα φουσκώσουμε τα νούμερα επειδή τώρα κάνουμε πολλά τεστ PCR, θα αποδώσουμε θανάτους…

Έρχονταν στο νοσοκομείο για άλλο λόγο, τους κάναμε ένα τεστ που έβγαινε θετικό και λέγαμε ”Ορίστε. Πέθανε από covid.”»

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications