Μπράβοι μπαίνουν σε θέατρο: Διέκοψαν παράσταση του Χ.Ζαραλίκου

Μαζί με τους μπράβους και η παρουσιάστρια Σ.Σταμάτη - Καταγγελίες ότι οι μπράβοι εισέβαλλαν γιατί ο Χ.Ζαραλίκος αναφέρθηκε στον Β.Μαρινάκη

Αδιανότητα είναι τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς η λογοκρισία έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο γνωστός κωμικός Χριστόφορος Ζαραλίκος, μπράβοι εισέβαλλαν στην θεατρική του παράσταση «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά» στο θέατρο «Καρέζη» και την διέκοψαν.

Στο βίντεο φαίνεται η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη μαζί με μπράβους, όπως καταγγέλλεται, να έχει διακόψει την παράσταση και να υπάρχουν διαπληκτισμοί.

Ο λόγος σύμφωνα με τις καταγγελίες ήταν ότι στην παράσταση υπήρχε αναφορά στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Να σημειώσουμε ότι η Σάσα Σταμάτη δουλεύει σε ΜΜΕ που ανήκει στον Όμιλο Μαρινάκη, ενώ σε κάποιο σημείο ακούγεται η φωνή της δημοσιογράφου να λέει με έντονο ύφος: «Γιατί δεν λες για τον Μελισσανίδη τον φίλο σου;», με τον κωμικό να απαντά ψύχραιμα «δεν είναι φίλος μου ο Μελισσανίδης».

Η ένταση κράτησε περίπου πέντε λεπτά, με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο να κρατά την ψυχραιμία του και να αναφέρει προς την δημοσιογράφο και «τους φίλους της» πως «αφού δεν τους αρέσει η παράσταση, θα αποχωρήσουν».

Καθώς η ώρα περνούσε, ο κόσμος έξαλλος άρχισε να αντιδρά ζητώντας από όσους αντιδρούσαν να αποχωρήσουν από την αίθουσα.

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος με ανάρτησή του στο Twitter στις 2 τα ξημερώματα ανέφερε: «Στην χώρα που είσαι πρωθυπουργός @kmitsotakis μπαίνουν μπράβοι σε θέατρο για να σταματήσουν την παράσταση και τους πετάει έξω το κοινό. Δεν αντέχουμε τόσο φιλελευθερισμό πια».

Ο Χ.Ζαραλίκος ανήκει στον χώρο της αριστεράς και έχει ασκήσει έντονη κριτική στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Οι εικόνες που βλέπουμε στο βίντεο μας προβληματίζουν, καθώς παρατηρείται τον τελευταίο καιρό μια απίστευτη προσπάθεια φίμωσης των διαφωνούντων.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications