Πετράκος για Α.Κανάκη: «Θλιβερό απομεινάρι μιας παρέας που κάποτε μας έκανε να γελάμε»

Στον Αντώνη Κανάκη και στους «Ράδιο Αρβύλα» απάντησε ο τραγουδιστής και εκπρόσωπος του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι, Γρηγόρης Πετράκος.

Οι «Ράδιο Αρβύλα» σατίρισαν το βίντεο που ανέβασε ο Γ.Πετράκος από το παγκάκι, με το οποίο εξέφραζε την διαφωνία του για το πρόστιμο των 100 ευρώ, που επέβαλε η κυβέρνηση στους ανθρώπους άνω των 60 αν δεν εμβολιαστούν.

Η ενέργεια των «Ράδιο Αρβύλα» δεν έμεινε αναπάντητη από τον τραγουδιστή, ο οποίος έκανε ένα post στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Διαβάστε τι έγραψε ο Γρηγόρης Πετράκος

«Κανάκη αν νομίζεις ότι κορόϊδεψες εμένα είσαι γελασμένος. Εγώ προσκυνημένους σαν εσένα θέλω τρεις για πρωινό. Κορόϊδεψες (χωρίς ίχνος αστείου) μισό εκατομμύριο συνταξιούχους τους οποίους ληστεύει η Νέα Δικτατορία.

Δύστυχε, προσπαθούσες να γελάσεις με το ζόρι. Προφανώς, ίχνη συνείδησης έχουν μείνει μέσα σου. Οι υπόλοιποι της παρέας ‘λέγαν αμήχανες ατάκες και κοιτούσαν κάτω… Ξέρεις τι απογίνονται οι υποστηρικτές των Δικτατοριών; Όταν πέφτουν οι Δικτάτορες (και πάντα πέφτουν) όλοι τους θυμούνται…

Τί θλιβερό απομεινάρι μιας παρέας που κάποτε μας έκανε να γελάμε, με ένα άρωμα ακεραιότητας… Τρώνε πρόστιμα οι γονείς μας κι εσείς γελάτε;;; Ξαναβάλτε τίτλο ΑΜΑΝ τα καθάρματα»

Πάντως όταν οι μάζες σταματήσουν να βλέπουν τέτοιες σημιτικές χαζομάρες τύπου «Ράδιο Αρβύλα» τοτε θα αρχίσουν να ξυπνούν :

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Τέτοιου ειδους γέλιο, που λέγεται ότι πρόσφεραν κάποτε, στο τέλος φέρνει ξυνιλα,

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications