«Μόνο στην Ελλάδα»: Αστυνομικός χωρίς μάσκα έδωσε πρόστιμο σε νεαρό που οδηγούσε πατίνι χωρίς μάσκα... (βίντεο)

Πρωτοφανή σκηνικά συμβαίνουν από την στιγμή που εν μία νυκτί αποφάσισαν να βάζουν πρόστιμο 300 ευρώ (τόσος είναι ο μισθός για 4ωρη απασχόληση σημειωτέον) σε όποιον δεν φοράει μάσκα σε εξωτερικό χώρο, είτε εμβολιασμένος είτε ανεμβολίαστος, με αποτέλεσμα αστυνομικός (για να πάει στο παράδεισο) να «γράψει» νεαρό που πήγαινε στην δουλειά του με... πατίνι !

Δηλαδή έπρεπε ο νεαρός αυτός να οδηγεί το πατίνι του με μάσκα σαν τον... Sub Zero από το Μortal Combat.

«Με όλο τον σεβασμό, τηρώ το νόμο, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο» είπε ο αστυνομικός στον νεαρό, ο οποίος του απάντησε ότι είναι εμβολιασμένος και πως πήγαινε στη δουλειά του με το πατίνι.

Συγκεκριμένα αν παρατηρήσει κάποιος το βίντεο θα διαπιστώσει πως και ο αστυνομικός της ομάδας «Πάνθηρας» και ο πολίτης είχαν μαζί τους μάσκα, ωστόσο κανένας από τους δύο δεν την φορούσε. Ο αστυνομικός δεν την φορούσε σωστά καθώς η μάσκα του δεν κάλυπτε ούτε το στόμα, ούτε τη μύτη, ενώ ο πολίτης δεν τη φορούσε καθόλου αλλά απολύτως δικαιολογημένα καθώς οδηγούσε.

Πρώτον, ένας άνθρωπος που δεν εφαρμόζει το νόμο των συμμορητων , τον εφαρμόζει σε κάποιον άλλον.

Δεύτερον, τι εννοεί η κυβέρνηση «μάσκα σε εξωτερικούς χώρους»; Όταν οδηγάμε ποδήλατο φερειπείν, θα φοράμε μάσκα; Με κίνδυνο να ζαλιστούμε από την έλλειψη οξυγόνου;

Τρίτον, αφού σήμερα είναι η πρώτη μέρα εφαρμογής του μέτρου, γιατί δεν υπάρχει μία περίοδος χάριτος; Είναι λογικό πολλοί να μην ξέρουν, να μη γνωρίζουν διότι δεν έχουν καμία όρεξη να βλέπουν τηλεόραση.

Όπως επίσης δεν έχουν καμία όρεξη να διαβάζουν κάθε μέρα ολόκληρα κατεβατά με μέτρα τα οποία έτσι κι αλλιώς πολύ σύντομα αλλάζουν.

Σήμερα μπορούσε να είναι ημέρα συστάσεων.

Post A Comment:

1 comment

Unknownείπε...

ο αστυνομικος,παναθεμα τον,μαλλον ειναι της αρχουσας φυλης...τον προδιδει η μυτη του!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications