Οι dealers των εμβολίων για Μόσιαλο: «Χλευάζει την πίστη εκατομμυρίων ορθοδόξων χριστιανών της χώρας»

Με αφορμή την υβριστική ανάρτηση του ελληνοφώνου με ελληνικο ονομα Ηλία Μόσιαλου γιατί εμφανιζόταν και με άλλο όνομα καποτε το αλήθινο του, ειναι τακτικη τους εξαλλου να αλλάζουν ονόματα σε ελληνικά, η Ιερά Σύνοδος εξέδωσε ανακοίνωση με θέμα «Σχετικά με την προσβλητική ανάρτηση του κ. Ηλία Μόσιαλου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης».

«Αν και το πρόσωπο του Χριστού και της Κυρίας Θεοτόκου δεν έχουν ανάγκη οποιασδήποτε ανθρώπινης υπεράσπισης έναντι των ανθρώπινων ύβρεων, οι προσβολές και επιθέσεις κατά του Χριστιανισμού θα συνεχίσουν και θα αυξάνονται κατά τον 21ο αιώνα.

Ο φανατισμός και η έλλειψη σεβασμού στον άλλον δεν είναι αποκλειστικό χαρακτηριστικό των "θρησκειών" ή των "αλλόθρησκων", αλλά οριζόντιο γνώρισμα πολλών ανθρώπων, συντηρητικών και προοδευτικών», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Πιο συγκεκριμένα η Ιερά Σύνοδος αναφέρει:

«Η προσβλητική ανάρτηση, φερομένη υπό το όνομα του αντιπροσώπου της Ελληνικής Δημοκρατίας σε διεθνείς οργανισμούς για τον κορονοϊό κ. Ηλία Μόσιαλου, παραμονή των Χριστουγέννων, που χλευάζει την θρησκευτική πίστη εκατομμυρίων ορθοδόξων χριστιανών της χώρας που εκπροσωπεί, και οι συναφείς διαμαρτυρίες μελών της Εκκλησίας που περιήλθαν σε γνώση μας, δίνουν την αφορμή για την γενικότερη υπόμνηση ότι, αν και το πρόσωπο του Χριστού και της Κυρίας Θεοτόκου δεν έχουν ανάγκη οποιασδήποτε ανθρώπινης υπεράσπισης έναντι των ανθρώπινων ύβρεων, οι προσβολές και επιθέσεις κατά του Χριστιανισμού θα συνεχίσουν και θα αυξάνονται κατά τον 21ο αιώνα.

Ο φανατισμός και η έλλειψη σεβασμού στον άλλον δεν είναι αποκλειστικό χαρακτηριστικό των "θρησκειών" ή των "αλλόθρησκων", αλλά οριζόντιο γνώρισμα πολλών ανθρώπων, συντηρητικών και προοδευτικών.

Είναι επίσης σαφές ότι κανένας δεν μπορεί να επικαλείται το επιχείρημα της ιδιωτικότητας για την ρατσιστική συμπεριφορά του, όταν κατέχει θέσεις κρατικής ευθύνης και εκφράζεται δημοσίως.

Ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα με αγάπη, μακροθυμία και προσευχή "υπέρ των μισούντων και αγαπώντων ημάς"».

Εδώ μια ελληνόφωνη επίσης με ελληνικό όνομα ποστάρει σε ομάδες απο την εγκυρη πηγή τους lifo προ ετών που τα είχαν βάλει με το παπαδαριό που τωρα προωθούν τα εμβόλια τους στους πιστούς , μάλιστα το όνομα της συγκεκριμένης βρέθηκε και σε αγγλόφωνα pdf για την "ασφαλή μετακίνηση λαθρο προς Γερμανία" κατα αλλα τα πάντα όλα ειναι "θεωρίες συνωμοσίας", επίσης η lifo τους οχι μονο έχει στενή σχέση με ελληνφωνους αλλα και με τα "ανεξάρτητα" ellhnika hoaxnes όπως και ο Μόσιαλος , αφού ένας συμμορίτης της lifo εμφανίζεται δήθεν ως "ειδικός" στα ellhnika hoaxnes ....

ΥΓ: Οι συμμορίτες της συγκεκριμένης ράτσας ακομα και αν έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα δεν χάνουν ευκαιρία να χλευάζουν τους χριστιανούς άλλα οποιος προσπαθήσει να ξυπνήσει τους χριστιανούς ώστε να μην τους χλευάζουν οι συμμορίτες και να τους βλέπουν ως προβατα ειναι ο κακός και ο "ανθέλληνας" λες και δεν υπήρχε ο κόσμος πριν τον Χριστιανισμό (!) Έχει χάρη που κέρδισαν οι συμμορίτες αυτης της φυλης τον δεύτερο παγκοσμιο πολεμο με την βοηθεια των χρήσιμων ηλίθιων και των βάρβαρων, θα είχε καταργηθεί ο χριστιανισμος απο την Ευρώπη μαζί με καθε τι ιουδαϊκό οπως αριστερισμος κομμουνισμος δωδεκαθεισμος ισλαμ κτλ εγκληματικες οργνανωσεις της μασονιας, και η ιδια η Ιουδαίο-δημοκρατία που επίσης ορδες ισχυρίζονται ότι ειναι "ελληνική επινόηση" όταν ο ίδιος ο Πλάτωνας την αναφέρει ως το χειρότερο πολίτευμα ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications