Ο Γερμανός χημικός Andreas Noack δέχτηκε θανάσιμη επίθεση μετά από ένα βίντεο για τα εμβόλια, αποκάλυψε η σύζυγός του.

Ακριβώς πριν από ένα χρόνο αναφέραμε τη σύλληψη ενός Γερμανού γιατρού ενώ μεταδίδε live από το σπίτι του:

Ήταν ο ίδιος ο γιατρός Andreas Noack, ο οποίος δέχτηκε τότε έφοδο από ένοπλους αστυνομικούς στη μέση μιας ζωντανής μετάδοσης στο YouTube (δηθεν για παραβίαση των νόμων για τον κορωνοϊό στη Γερμανία) και τώρα, η ίδια του η έγκυος γυναίκα αναφέρει ότι δολοφονήθηκε λίγες μέρες μετά την κοινοποίηση ενός σημαντικού βίντεο με πληροφορίες σχετικά με τις ενέσεις COVID-19.

Αποκάλυψε το "μυστικό" σχετικά με μια ουσία στα εμβολία. Ισχυρίζεται ότι αφού το γνωρίζουν αυτό, όποιος συνεχίζει να κάνει ένεση είναι δολοφόνος.Οι γιατροί δεν ξέρουν χημεία και κάνουν μαζικές δολοφονίες.

Πέντε μέρες μετά τη δημοσίευση του βίντεο, ο Γερμανός γιατρός Andreas Noack δέχθηκε επίθεση και δολοφονήθηκε σύμφωνα με τη μαρτυρία της ίδιας του της συζύγου:

UPDATE:Αφήνουμε αυτό εδώ μαζί με σχόλια από "θαυμαστές τους" για να δουν κάποιοι ποιοι συκοφαντουσαν αυτή την σελίδα προ ετών με τα γνωστά φασίστες ναζι και τα σχετικά , και ποιους εμπιστεύτηκαν οι βλακες τοσο καιρο (δεν ήρθε ούτε ένας να πει ότι είχαμε δίκαιο το 2016 και φυσικά η σελιδα δεν ξανα πήγε στην θέση που ηταν ), μέχρι και μονοι τους έβαλαν ότι έχουν σχεση με ιδρύματα παύλα εγκληματικές οργανώσεις τους SOROS αλλα οι μαζες και παλι δεν ξυπνησαν ! και έχουν φτάσει στο σήμειο να λένε ψέματα δηθεν ως θεωριες συνωμοσίας ακομα και στα αυτονόητα επειδή οι μάζες τόσα χρόνια έκαναν δεδομένα τα ψέματα τους :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications