Βρέθηκαν άγνωστα ανθρωποειδή σε σπήλαια στη Μογγολία;

Έτσι μοιάζουν τα πλάσματα του Prikhubsugul.Ανθρωποειδή πλάσματα σε σπηλιές στη Μογγολία; Μια εξερεύνηση στη Μογγολία έθεσε ερωτήσεις παρά απαντήσεις. Ο Basaan Zoritsalkhan - Ένας τοπικός εξερευνητής οργάνωσε τη μελέτη των σπηλαίων στην περιοχή Khubsugul.

Το γεγονός είναι ότι συχνά παρατηρούνται UFO σε αυτά τα μέρη και ανθρωποειδή πλάσματα. Το 2012, ο Basaan είχε ήδη επισκεφτεί αυτά τα μέρη και είχε εξερευνήσει τη λίμνη Khuvsgul, τη μεγαλύτερη λίμνη γλυκού νερού στη Μογγολία.

Εκεί είδε μια συσκευή σε σχήμα δίσκου που βυθίστηκε στο νερό και να αναδύθηκε από εκεί ξανα. Ωστόσο, η μελέτη δεν παρείχε ισχυρά στοιχεία για να θεωρηθεί η λίμνη ως βάση εξωγήινων.

Είναι κατανοητό ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να ερευνηθεί μια λίμνη που έχει βάθος μεγαλύτερο από 260 μέτρα και έκταση μεγαλύτερη από 2.700 km. Το 2016, ο Basaan επέστρεψε σε αυτές τις περιοχές για να συγκεντρώσει πληροφορίες από ντόπιους κατοίκους όπου κάποια άγνωστα πλάσματα είχαν επισκεφτεί ανθρώπινους οικισμούς.

Περιγράφηκαν ως κιτρινωπό-γκρι ανθρωποειδή με πεπλατυσμένα κεφάλια. Το ύψος τους ήταν λίγο πάνω από ένα μέτρο, τα πρόσωπά τους δεν είχαν μυτερή μύτη και τα μάτια τους έμοιαζαν με αυτά ενός φιδιού, μια στενή κάθετη κόρη με φόντο μια κίτρινη ίριδα του ματιού.

Πολλοί αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν παρόμοιες λεπτομέρειες. Επιπλέον, η περιγραφή ήταν πανομοιότυπη και στις γειτονικές πόλεις. Τις περισσότερες φορές, τα πλάσματα έκλεβαν κουρέλια και σκεύη χωρίς να βλάψουν ζώα ή τους ανθρώπους.

Τελικά, το 2018, ο Basaan Zoritsalkhan συγκέντρωσε μια ομάδα ομοϊδεατών του και κατευθύνθηκε προς την ορεινή περιοχή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ελήφθησαν, τα πλάσματα κρύβονταν στα βουνά, πιθανόν σε σπηλιές. Αφού επιθεώρησαν σπηλιές, έκαναν μια απίστευτη ανακάλυψη!

Κατά την κάθοδο σε ενα σπηλαίο η τετραμελής ομάδα βρέθηκε σε ένα δωμάτιο με ύποπτα λείους τοίχους, σχηματίζοντας ένα θολωτό δωμάτιο. Στη συνέχεια μπήκαν σε ενα χαμηλό διάδρομο. Ήταν μόλις ενάμιση μέτρο και ήταν δύσκολο να περπατήσεις με μεγάλα σακίδια.

Η συνάντηση με ένα πλάσμα
Ένα πλάσμα, κάνοντας ένα ουρλιαχτό ήχο, κρύφτηκε πίσω από βράχους. Όταν οι φακοί στράφηκαν προς αυτή την κατεύθυνση, δεν είδαν τίποτα, αλλά αρκετές δεκάδες νυχτερίδες πέταξαν προς τους ερευνητές. Πιθανότατα, ο κάτοικος της σπηλιάς, ενώ έφευγε από τα μέλη της αποστολής, τρόμαξε τις νυχτερίδες . Πηγαίνοντας βαθύτερα, οι ερευνητές παρατήρησαν και αλλα δωμάτια να έχουν λείους τοίχους, σε άλλα δωμάτια υπήρχαν κενά στους τοίχους, παρόμοια με μικρές κόγχες.

Δεν ήταν αρκετά μεγάλα για να φιλοξενήσουν έναν ενήλικα. Τελικά σε ένα από αυτά βρέθηκαν μικροί σκελετοί. Παραδόξως, ήταν τυλιγμένα σε κάποιο είδος υφάσματος που προφανώς είχε κλαπεί από κατοίκους της περιοχής. Δεν ήταν δυνατό να συναντήσουν ξανά με τους κατοίκους των σπηλαίων , όσο προχωρούσαν οι ερευνητές, τόσο στενότερες και χαμηλότεροι γίνονταν οι διάδρομοι . Ως αποτέλεσμα, έπρεπε να επιστρέψουν, αλλά τώρα ο Basaan είχε υπολείμματα σκελετού στα χέρια του, τα οποία εξετάστηκαν.

Το παράξενο εύρημα
Αποδείχθηκε ότι ο σκελετός έχει 26 διαφορές από τον άνθρωπο. Για παράδειγμα, ο αριθμός των άκρων: ήταν 4 περισσότερες από τις ανθρώπινες. Στα δάχτυλα υπήρχαν μόνο δύο φάλαγγες. Οι κόγχες των ματιών βρίσκονταν πολύ κοντά η μία στην άλλη.

Το κρανίο αποτελούνταν από 40 οστά, ενώ το ανθρώπινο κρανίο αποτελούνταν μόνο από 23. Υπήρχαν 8 δόντια πάνω και 8 κάτω. Η ανάλυση DNA αποκάλυψε ότι τα λείψανα δεν ήταν άνθρωποι. Ο σκελετός μεταφέρθηκε στην Ακαδημία Επιστημών. Ο Basaan Zoritsalkhan ήθελε να δημοσιοποιήσει την ανακάλυψή του, αλλά ξαφνικά ήρθε μια δήλωση από τους επιστήμονες στην Ακαδημία Επιστημών: ο σκελετός ανήκε σε ένα ανθρώπινο παιδί.

Αυτή η ιστορία είναι εξαιρετικά περίεργη και είναι σαφές ότι οι καθεστωτικοί επιστήμονες θα εκαναν τα παντα για να κρύψουν λείψανα εξωγήινων όντων καθώς και πλασμάτων που διαψεύδουν τη θεωρία της εξέλιξης.

Λαμβάνοντας υπόψη τα αποτελέσματα της έρευνας σε ανεξάρτητα εργαστήρια, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι ο Basaan έκανε ένα μεγάλο λάθος: παρέδωσε το εύρημα του σε αυτούς που απλώς το κατέστρεψαν ή το έκρυψαν (δεν ειναι η πρώτη φορά ).

Το 2022, ο Basaan Zoritsalkhan θα κατέβει ξανά στις σπηλιές της περιοχής Khubsugul για να αποκτήσει περισσότερες αποδείξεις για την ύπαρξη αυτών των μυστηριωδών πλασμάτων.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications