Θεμιστοκλέους σε Δ.Κούβελα: «Προσφέρει κακή υπηρεσία στον τόπο και στην δημόσια υγεία»

Μια απίστευτη επίθεση δέχθηκε από την κυβέρνηση και δημοσιογράφους ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, γιατί μίλησε για την ασφάλεια των εμβολίων!

Αυτά γίνονται όταν έχουν φτάσει στο σημείο να έχουν βάλει υπουργό δήθεν προστασίας του πολίτη έναν κομμουνιστή,φαντάσου τι γίνεται σε αλλες θέσεις κλειδιά και στην δήθεν δικαιοσύνη. Γιαυτό αλωνίζουν ακόμα και στο ίντερνετ σε συνεργασία με facebook άναρχο-σατανικές και εγκληματικές οργανώσεις .

Συγκεκριμένα ο Δ.Κούβελας, όπως κατήγγειλε και ο ίδιος με ανάρτηση του, «φιμώθηκε» από τον ΑΝΤ1 γιατί μίλησε με επιστημονικά στοιχεία για τα εμβόλια. Μάλιστα στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας, κάποιος Μάριο Θεμιστοκλέους.

Ο Θεμιστοκλέους σημείωσε πως «το εμβολιαστικό πρόγραμμα περνάει τις καλύτερές του ημέρες» (!), τονίζοντας δε ότι έχουν αυξηθεί σημαντικά τα ραντεβού για την πρώτη δόση στους άνω των 60 ετών.

Από πλευράς του ο κ. Κούβελας είπε ότι τα εμβόλια δεν έχουν την τελική έγκριση σημειώνοντας πως ότι «ο δισταγμός μου αφορά στην παντελή έλλειψη υποδομών για να τηρούνται τα προαπαιτούμενα για την χρήση αυτών των εμβολίων». Παράλληλα, ο κ. Κούβελας υποστήριξε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της Βρετανίας «αν κάποιος εμβολιασμένος νοσήσει έχει μεγαλύτερη πιθανότητα θανάτου».

Η αναφορά αυτή, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Μάριου Θεμιστοκλέους ο οποίος απάντησε λέγοντας πως υπάρχουν κανόνες στα θέματα Υγείας και το πλαίσιο της επιστήμης για την ασφάλεια των εμβολίων (!), υπογραμμίζοντας ότι «μια τέτοια συζήτηση δίνει τροφή στους αντιεμβολιαστές. Ο κ. Κούβελας προσφέρει κακή υπηρεσία στον τόπο και στην δημόσια υγεία. Δεν θα κάνουμε καμία επιστημονική συζήτηση για το αν τα εμβόλια είναι ασφαλή η όχι. Αυτό το θέμα έχει λυθεί», υπογράμμισε ο κ. Θεμιστοκλέους.

Ποιοι ειναι αυτοί οι κανόνες που λένε μεταξύ τους σε μασονικές στοές να μας τους πουν και σε εμάς?

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Ένας Κάποιος Θεμιστοκλεους, επιτηθετε κατά του μεγάλου ΚΑΘΗΓΗΤΗ Κούβελα, ο Θεμιστοκλεους, πρωιών της Σιωνιστηκης κυβέρνησης του Μητσοτάκης, όπως και οι περισοτεροι άλλοι, παρολίγον να φάνε ζωντανό τον ΚΑΘΗΓΗΤΗ Κούβελα! Τέτοιες διαταγές πήραν οι δημοσιογράφοι των ΤΗΛΕΩΡΑΣΕΩΝ οι οποίοι μάχονται για τα ΕΚΑΤΟΜΜΟΙΡΙΑ που η η κυβέρνηση τους πληρώνει. Μάθαμε ότι έχουν φτάσει τα 80 ΕΚΑΤΟΜΜΟΙΡΙΑ Ευρώ!!! Ποιος τα πληρώνει αυτά ?? Σίγουρα ο δυστηχης Έλληνας, που η ΠΛΥΣΗ Ενγκεφαλου από τις κρατικές ΤΗΛΕΩΡΑΣΕΙΣ συνεχίζετε σε απίθανο βαθμό!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications