Οι επιστήμονες ανακαλύπτουν μυστηριώδη εγκεφαλική βλάβη σε άτομα που είχαν συναντήσεις με UFO

Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Στάνφορντ, Γκάρι Νόλαν, αναλύει τους εγκεφάλους ανθρώπων που ισχυρίζονται ότι έχουν βιώσει μια συνάντηση με UFO, καθώς και είχαν επαφή ανώμαλα άγνωστα υλικά από ατυχήματα με UFO.

Εκπρόσωποι της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και άλλων οργανώσεων της Βόρειας Αμερικής επικοινώνησαν με τον καθηγητή Nolan και του ζήτησαν να συμμετάσχει στη μελέτη βιολογικών δειγμάτων από πιλότους που είχαν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν UFO.

Οι Αμερικανοί ήθελαν να μάθουν πώς επηρέασε τον εγκέφαλο των πιλότων η συνάντηση με άγνωστα εναέρια φαινόμενα.Από τους περίπου 100 ασθενείς που εξέτασαν, περίπου το ένα τέταρτο από αυτούς πέθανε από τα τραύματά τους. Οι περισσότεροι από αυτούς τους ασθενείς είχαν συμπτώματα που ήταν βασικά πανομοιότυπα με αυτό που σήμερα ονομάζεται σύνδρομο της Αβάνας.

Το Σύνδρομο της Αβάνας είναι -άγνωστης αιτιολογίας- ιατρικό σύνδρομο το οποίο έχει αναφερθεί ότι έβλαψε πολλά μέλη του προσωπικού της Πρεσβείας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και του Καναδά στην Αβάνα της Κούβας, από τα τέλη του 2016

Ο Χάρι Νόλαν ισχυρίστηκε ότι μάρτυρες UFO εμφανίζουν χαρακτηριστικά λευκής ουσίας στον εγκέφαλο, χαρακτηριστικά, για παράδειγμα, ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας."Είναι ένα είδος ουλών που μπορούν να ανιχνευθούν με μαγνητική τομογραφία. Βασικά, είναι περιοχές νεκρού ιστού που εμφανίζονται όταν το ανοσοποιητικό σύστημα επιτίθεται στην εγκεφαλική ύλη", λέει.

Ο καθηγητής εξέτασε τις μαγνητικές τομογραφίες εκατό ασθενών, συμπεριλαμβανομένων υπαλλήλων αμυντικών και κρατικών εταιρειών που εμπλέκονται σε μυστικά κυβερνητικά έργα.

«Ένα εύλογο υποσύνολο από αυτούς ισχυρίστηκαν ότι είχαν δει UFO και κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι ήταν γύρω από πράγματα που τους έκαναν να αρρωστήσουν», λέει ο Nolan.

Είναι άγνωστο τι προκαλεί τις ανωμαλίες που αποκαλύπτονται στα όργανα σκέψης τους.

Αλλά ο Δρ Nolan πέρασε επίσης την τελευταία δεκαετία αναλύοντας υλικά από ατυχήματα UFO.Ένα από τα υλικά ηταν από τη λεγόμενη εκδήλωση Ubatuba, μια εκδήλωση UFO στη Βραζιλία, έχει αλλοιώσει εξαιρετικά τις ισοτοπικές αναλογίες μαγνησίου.

Αυτό σημαίνει ότι αν βρεθεί ένα μέταλλο στο οποίο οι αναλογίες ισοτόπων έχουν αλλάξει πολύ πέρα από αυτό που συνήθως βρίσκεται στη φύση, τότε αυτό το υλικό έχει πιθανώς κατασκευαστεί.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications