Οι επιστήμονες ανακαλύπτουν μυστηριώδη εγκεφαλική βλάβη σε άτομα που είχαν συναντήσεις με UFO

Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Στάνφορντ, Γκάρι Νόλαν, αναλύει τους εγκεφάλους ανθρώπων που ισχυρίζονται ότι έχουν βιώσει μια συνάντηση με UFO, καθώς και είχαν επαφή ανώμαλα άγνωστα υλικά από ατυχήματα με UFO.

Εκπρόσωποι της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και άλλων οργανώσεων της Βόρειας Αμερικής επικοινώνησαν με τον καθηγητή Nolan και του ζήτησαν να συμμετάσχει στη μελέτη βιολογικών δειγμάτων από πιλότους που είχαν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν UFO.

Οι Αμερικανοί ήθελαν να μάθουν πώς επηρέασε τον εγκέφαλο των πιλότων η συνάντηση με άγνωστα εναέρια φαινόμενα.Από τους περίπου 100 ασθενείς που εξέτασαν, περίπου το ένα τέταρτο από αυτούς πέθανε από τα τραύματά τους. Οι περισσότεροι από αυτούς τους ασθενείς είχαν συμπτώματα που ήταν βασικά πανομοιότυπα με αυτό που σήμερα ονομάζεται σύνδρομο της Αβάνας.

Το Σύνδρομο της Αβάνας είναι -άγνωστης αιτιολογίας- ιατρικό σύνδρομο το οποίο έχει αναφερθεί ότι έβλαψε πολλά μέλη του προσωπικού της Πρεσβείας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και του Καναδά στην Αβάνα της Κούβας, από τα τέλη του 2016

Ο Χάρι Νόλαν ισχυρίστηκε ότι μάρτυρες UFO εμφανίζουν χαρακτηριστικά λευκής ουσίας στον εγκέφαλο, χαρακτηριστικά, για παράδειγμα, ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας."Είναι ένα είδος ουλών που μπορούν να ανιχνευθούν με μαγνητική τομογραφία. Βασικά, είναι περιοχές νεκρού ιστού που εμφανίζονται όταν το ανοσοποιητικό σύστημα επιτίθεται στην εγκεφαλική ύλη", λέει.

Ο καθηγητής εξέτασε τις μαγνητικές τομογραφίες εκατό ασθενών, συμπεριλαμβανομένων υπαλλήλων αμυντικών και κρατικών εταιρειών που εμπλέκονται σε μυστικά κυβερνητικά έργα.

«Ένα εύλογο υποσύνολο από αυτούς ισχυρίστηκαν ότι είχαν δει UFO και κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι ήταν γύρω από πράγματα που τους έκαναν να αρρωστήσουν», λέει ο Nolan.

Είναι άγνωστο τι προκαλεί τις ανωμαλίες που αποκαλύπτονται στα όργανα σκέψης τους.

Αλλά ο Δρ Nolan πέρασε επίσης την τελευταία δεκαετία αναλύοντας υλικά από ατυχήματα UFO.Ένα από τα υλικά ηταν από τη λεγόμενη εκδήλωση Ubatuba, μια εκδήλωση UFO στη Βραζιλία, έχει αλλοιώσει εξαιρετικά τις ισοτοπικές αναλογίες μαγνησίου.

Αυτό σημαίνει ότι αν βρεθεί ένα μέταλλο στο οποίο οι αναλογίες ισοτόπων έχουν αλλάξει πολύ πέρα από αυτό που συνήθως βρίσκεται στη φύση, τότε αυτό το υλικό έχει πιθανώς κατασκευαστεί.

Post A Comment:

1 comment

“ΠΟΙΗΣΩΜΕΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΗΜΕΤΕΡΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘ' ΟΜΟΙΩΣΙΝ”. ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΚΑ ΟΝΤΑ ΜΕ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ, ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ... ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ, ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ…
ΓΙΑΤΙ
ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΓΙΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤ’ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΘ' ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ (“ΠΟΙΗΣΩΜΕΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΗΜΕΤΕΡΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘ' ΟΜΟΙΩΣΙΝ”) https://rumble.com/v1ychym-the-only-holy-purpose-of-our-lives-is-from-the-image-of-the-holy-god-to-rea.html , https://www.brighteon.com/bddd5c83-17b2-4f57-b719-0b771090ad3a , https://ugetube.com/watch/LKbGv8Gd7ZLpzEC .

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΓΙΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤ’ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΘ' ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ (ΓΕΝ. 1, 26: «ΚΑΙ ΕΙΠΕΝ Ο ΘΕΟΣ· ΠΟΙΗΣΩΜΕΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΗΜΕΤΕΡΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘ' ΟΜΟΙΩΣΙΝ») ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ (Α΄ Πέτρου, 1, 16: «ἅγιοι γίνεσθε, ὅτι ἐγὼ ἅγιός εἰμι») ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ… ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ("Β΄ ΚΟΡ. 6, ΣΤΙΧΟΣ 17: ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΘΗΤΕ, ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΜΗ ΑΠΤΕΣΘΕ, ΚΑΓΩ ΕΙΣΔΕΞΟΜΑΙ ΥΜΑΣ"), ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX ΜΕ ΔΙΑΡΚΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ "ΝΟΕΡΑ" ΠΡΟΣΕΥΧΗ ("ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΥΙΕ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΕΛΕΗΣΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ". Α΄ ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5, ΣΤΙΧΟΙ: 16 "Πάντοτε χαίρετε, 17 ἀδιαλείπτως προσεύχεσθε, 18 ἐν παντὶ εὐχαριστεῖτε· τοῦτο γὰρ θέλημα Θεοῦ ἐν Χριστῷ Ἰησοῦ εἰς ὑμᾶς".) ΚΑΙ (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ) ΝΗΣΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ «ὃς δ' ἂν ἀπολέσῃ τὴν ἑαυτοῦ ψυχὴν ἕνεκεν ἐμοῦ καὶ τοῦ εὐαγγελίου, οὗτος σώσει αὐτήν (Μάρκ. 8, 35)».

ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΛΙΜΟΚΤΟΝΙΑ; ΜΕΛΕΤΑΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ Ή ΜΗΠΩΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ, ΧΩΡΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΝΑ ΒΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΗΔΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ;
Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ , http://www.freevolition.gr/AG%20kefalaia.7z ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΜΟΡΦΗ, "ΚΕΦΑΛΑΙΟΓΡΑΜΜΑΤΗ ΓΡΑΦΗ", ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ Η ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΑΦΟΥ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΚΑΙ ΟΓΔΟΟ ΑΙΩΝΑ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ Η ΓΡΑΦΗ ΜΕ ΠΕΖΑ - ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ, ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΙΕΣΜΕΝΟ ΜΟΡΦΗΣ 7z ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΜΟΛΙΣ 1,7 ΜΒ. ΠΗΓΗ: Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ - ΜΥΡΙΟΒΙΒΛΟΣ: http://www.myriobiblos.gr/bible/default.asp .
(ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΕΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 7-Zip , http://www.7-zip.org/ και να το διαβάσετε με το Microsoft Office Word Ή ΜΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ http://el.libreoffice.org/ )

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications