Κούβελας: «Άθλια φίμωση στον ΑΝΤ1 - Περιφρόνηση και συκοφαντία στο πρόσωπό μου με ύβρεις»

Επίθεση στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι», έκανε ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, ο οποίος καταγγέλλει προσπάθεια «φίμωσης», ενώ αναφέρεται και στους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιήθηκαν για να τον περιγράψουν.

Όσα αναφέρει ο Δ.Κούβελας

«Άθλια η φίμωση μόλις στον ΑΝΤ1 στην εκπομπή «πρωινοί τύποι»! Σε αυτά τα τυπάκια, υπήρξαν:

1. Απόλυτη απαξία της επιστημονικής προσέγγισης

2. Απόλυτη περιφρόνηση των θεσμών ασφάλειας, όπως της φαρμακοεπαγρύπνησης

3. Απόλυτη περιφρόνηση του επιστημονικού διαλόγου

4. Απόλυτη περιφρόνηση της νοημοσύνης των θεατών.

5. Απόλυτη άγνοια των μη φαρμακευτικών μέτρων αντιμετώπισης των λοιμωδών νοσημάτων

6. Υβριστική συμπεριφορά, περιφρόνηση και συκοφαντία στο πρόσωπό μου, με ύβρεις, όπως «αντιεμβολιαστής», «καθένας», ακόμη, και το ένα από τα πτυχία μου, της φαρμακευτικής, χρησιμοποιήθηκε ως ύβρις, ενώ απέκρυψαν το ότι είμαι και γιατρός με ειδικότητα και εξειδίκευση! Επίσης όλοι λησμόνησαν ότι είμαι καθηγητής και ειδικός!

7. «Λειτουργική κώφωση» στην όποια «ανεξέλεγκτη» τοποθέτηση

8. Ανάδειξη της λογικής των διορισμένων κυβερνητικών, του αποφασίζω και διατάζω.

Άθλιοι τύποι, άθλια πολιτική, άθλιοι πολιτικοί! Επιφυλάσσομαι»

Δεν λες και ευχαριστώ που δεν σου βγάζουν τα πάντα θεωρίες συνωμοσίας και fake news και στο προφίλ σου "αχάριστε" Κούβελα? και να τα εξαφανίζουν και οι ορδες που σε ακολουθούν να μην τα βλέπουν και να νομίζουν ότι δεν βάζεις τίποτα, πάρα μονο αν μπουν στο προφίλ σου να τα βλέπουν, όπως κάνουν σε πραγματικά ανεξάρτητες σελίδες εντελώς κομμουνιστό-δημοκρατικά "ανεξάρτητοι οργανισμοί", χωρίς να ρωτήσουν κανέναν αν θελει να διαβάζει αυτά που αυτοί αποκαλούν δηθεν θεωρίες συνωμοσίας και δηθεν fake news( και τα ανεξάρτητα ντοκιμαντέρ που άπλα έλεγαν την ιστορική αλήθεια τα εξαφάνισαν απο το youtube με το που το εξαγόρασαν δηθεν ως fake news και θεωρίες συνωμοσίας), που ενώ γράφουν μονοι τους ότι έχουν σχέση με ιδρύματα του Soros facebook κτλ και ενώ όλοι εκει ειναι αριστερό-κομμουνιστές δηλαδή πράκτορες και υπηρέτες ξένων συμφερόντων, γράφουν ψευδώς εκ του ασφαλούς ότι ειναι "ανεξάρτητοι οργανισμοί" νομίζοντας πως όλοι έχουν γίνει goim επειδη οι περισσότεροι όντως εχουν συμπεριφορά goim στο ίντερνετ, και ούτε καν περιμένουν 30-40 χρόνια που θα εχουν γίνει όλοι goim με αιμομιξίες ειδίκα με λαθρο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications