Ανεμβολίαστη ΞΕΣΠΑΕΙ: «Κανένα μ….νο δεν θα μου απαγορεύσει να δω τον πατέρα μου στο νοσοκομείο», vid

Την αποκαλούν «παλιοψέκα»

Πολίτης, στην οποία, όπως ισχυρίζεται, δεν επετράπη η είσοδος στο νοσοκομείο για να δει τον πατέρα της που κάνει επανεξέταση, φέρεται να διαμαρτύρεται για το γεγονός αυτό σε βίντεο, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Όπως αναφέρει δεν είχε κάνει ούτε εμβόλιο, ούτε rapid test και ως εκ τούτου ο υπάλληλος σεκιούριτι δεν της επέτρεψε να μπει στο νοσοκομείο.

«Κανένα μ….. δεν θα μου απαγορεύσει να δω τον πατέρα μου στο νοσοκομείο», είπε.

Όποιος μάλιστα διαβάσει τα σχόλια κάτω από το βίντεο, φρίττει, καθώς αντί για κύμα συμπαράστασης, πολλοί την χαρακτηρίζουν «βρωμοψέκα»!

Δείτε το βίντεο, στο οποίο κατηγορούν την κοπέλα: Οι αντικοινωνικοί άνθρωποι που διασπείρουν συνειδητά μια "θανατηφόρα ασθένεια" λέει ο συμμορίτης με ψεύτικο προφίλ στο twitter που ανέβασε το βίντεο καθόλου απίθανο να της κάνουν επίθεση άναρχο-συμμορίτες η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος που ειναι? περιμένεις εντολες απο τους ιδίους? μόλις έχουν κάνει στοχοποιήση της κοπέλας,και σε περίπτωση που πάθει κάτι οι συμμορίτες θα ευθύνονται υπό την κάλυψη την φερόμενης ελληνικής αστυνομίας που καλύπτει αληθινές άναρχο-γκληματικές οργανώσεις τους :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications