H παράνοια κτυπάει και τις δήθεν  «πατριωτικές σελίδες» - θύελλα υποχρεωτικού εμβολιασμού«Πατούν το κουμπί» οι Γερμανοί

Κάνουν δουλειά οι ψεκασμένοι σε όσους δεν έχουν φυσική ανοσία στην ηλιθιότητα λόγω γένους :

Το τέρας του Ολοκληρωτισμού ακολουθεί τον ίδιο δρόμο, καθώς όπως και τότε γεννήθηκε στην Αυστρία, μεταπήδησε στη Γερμανία και στη συνέχεια εξαπλώθηκε σχεδόν σε όλη την Ευρώπη.

Όπως έγινε με τον ναζισμό, έτσι γίνεται και με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, καθώς επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που ήθελαν τη Γερμανία να ακολουθεί το μοντέλο της Αυστρίας.

Η Ένωση Ιατρών Παιδιών και Εφήβων (BVKJ) ζητά σήμερα επισήμως την καθιέρωση του γενικού υποχρεωτικού εμβολιασμού, επισημαίνοντας ότι «είναι απαράδεκτο, λόγω ελλιπούς εμβολιασμού μιας μειοψηφίας, να περιορίζονται τα θεμελιώδη δικαιώματα όλων των πολιτών, αλλά ιδιαίτερα των παιδιών και των εφήβων».

Η Ένωση αναγνωρίζει ότι με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό περιορίζεται τυπικά το δικαίωμα στη σωματική ακεραιότητα, τονίζει ωστόσο ότι κάτι τέτοιο είναι αποδεκτό, διότι, διαφορετικά, θα θίγονταν ή θα περιορίζονταν τα δικαιώματα των άλλων.

Όχι αυτά δεν τα γράφει καμιά σελιδα άναρχο-συμμοριτών με δείκτη νοημοσύνης κάτω απο το όριο αλλα η «πατριωτική σελίδα» pronews, κάποιος να τους πει ότι η Γερμανία δεν υπάρχει ως χώρα απο το 1945 , τόσα χρόνια ειναι στο ίντερνετ εμείς τους βρήκαμε ηδη στο ίντερνετ το 2015 , δεν φρόντισαν να μάθουν αυτο τουλάχιστον? οχι μονο αυτοί αλλα και ορδες νεοέλληνες που λενε τα ίδια με αυτούς! εκτός οτι ηταν υπό τριπλη κατοχή η σημερινή Γερμανία ειναι κράτος δορυφόρος της Βρετανίας ο δε σημερινός πληθυσμός της Γερμανίας στο μεγαλύτερο μέρος του δεν ειναι καν Ευρωπαϊκού γένους οπως ηταν πριν το 1945 ήδη από το 1950 έστειλαν ορδές Τούρκους για να γίνει και εκεί σαν το Ελλαδιστάν επειδή δεν είχε τουρκοκρατια 400 χρόνια , ώστε να ζευγαρωνουν με οσες Γερμανίδες έμειναν ζωντανές και δεν βιάστηκαν απο Μογγόλους κομμουνιστες ώστε να μολυνθούν με μογγολογονιδια και να γεννήσουν τύπου κομμουνιστες :

Πηρε σειρα μέτα τον Λιακόπουλο (el.gr) που μόλις πριν λίγο διαπιστωθεί ότι τον έχουν και στην wikipedia τους ως δημόσιο πρόσωπο χωρίς να τον αναφέρουν ως "συνομωσιολόγο" και τα σχετικά , πως θα μπορούσε άλλωστε με αυτά που λέει κατα καιρούς?

Πάρτε ποπ κορν και απολαύστε τα σχόλια που δείχνουν οτι ετσι ειναι και πολλοί Νεοέλληνες :

Επιτέλους έρχεται η ώρα να γραφτεί και το δικό μας όνομα στην ένδοξη ιστορία του έθνους μας. Οι ναζί της Γερμανίας δεν πήραν το μάθημα τους τότε θα το πάρουν σήμερα μια για πάντα καλή λευτεριά στην ανθρωπότητα.

Για τρίτη φορά στην σύγχρονη ιστορία η Γερμανία οδηγεί τα πράγματα στα άκρα. Θα έχει την ίδια κατάληξη όπως τις προηγούμενες δύο φορές.

απο την Γερμανια...περιμενεις καλο?
Απάντηση:
εχετε φαει ολοι το παραμυθι οτι η γερμανια κυβερναει την ευρωπη,χαχχαχα (να και ένας που εχει λίγο μυαλό) ο ίδιος ξανα γράφει :ποιους πολεμουσε ρε αλανια μορφωμενα ο χιτλερ τοτε?τους κομμουνιστες σοβιετικους και τους αντιχριστους μασωνους αγγλους,αρα γιατι ηταν ο χιτλερ ο κακος και οι αλλοι που μας καταστρεψαν μεχρι σημερα να ηταν οι καλοι? (μάλλον διαβάζει και την σελιδα μας αυτός και δεν εχει πέσει στο επίπεδο νεοελλήνων ουγκα ουγκα )

Κάποιος συμμορίτης τους έβαλε στο μυαλό οτι και ο Χίτλερ έκανε εμβολιασμούς άκουσον άκουσον και μετα τύπου Νεοέλληνες οπως ο Λιακόπουλος που πριν λίγο καιρό έκατσε και έκανε μετάφραση προπαγάνδα Ιουδαίας που ξέρει οτι μιλάει σε goim που κανουν δεδομένα οτι τους λες και ρίχνουν στο επίπεδο τους και τους άλλους, και συνέκρινε την σημερινή κατάσταση με τους κακούς ναζι (ουπς ! τα ίδια λενε και πολλοι πατριώτες τύπου Νεοέλληνες με την Ιουδαία ενώ ο κομμουνισμός τους πάει εμπλοκή και τα παντα γύρο τους ειναι κομμουνιστικα ακόμη και τα σχολεια αυτοι λενε για κακούς ναζι μήπως ειστε ελληνόφωνοι σημιτικής ρατσας πολλοι Νεοέλληνες και δεν το ξέρετε?):

Ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα του Χίτλερ ήταν οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί. Χιλιάδες βιβλία γράφτηκαν. Εκατοντάδες ντοκιμαντέρ γυρίστηκαν. Δεκάδες συνθήκες υπογράφτηκαν. Και σήμερα μας λένε ότι κάνανε λάθος. Μετά από 76 χρόνια δικαιώνεται. Sorry Φύρερ. Ήσουν πολύ μπροστά από την εποχή σου. Είχες όραμα. Νόμιζα ότι ήσουν ψυχοπαθής αλλά έκανα λάθος.

Απάντηση (σωστή): "Χιλιάδες βιβλία γράφτηκαν. Εκατοντάδες ντοκυμαντέρ γυρίστηκαν..." Από ποιούς; Μα φυσικά από τους συμμάχους-νικητές. Ποιος σου λέει ότι είπαν αλήθειες όταν δεν υπάρχει αντίλογος; Ο Χίτλερ έγραψε. "Την ιστορία τη γράφει ο νικητής. Και δεν θα μπορεί κανένας να τον αμφισβητήσει."

Mε λίγα λογία αναμεσα σε 200 σχόλιά βλεπεις μονο 2-3 που έχουν στοιχειώδες λογική και να λένε τα αυτονόητα, αυτό μεταφράζεται οτι αναμεσα σε 2 εκατομμύρια το πολύ οι 100 να ειναι άνθρωποι με την έννοια του ορού , και αυτοι όλοι διαβαζουν "πατριωτικές σελίδες" , δηλαδή οι άλλοι που διαβάζουν σελίδες τύπου lifo Πρώτο θέμα κτλ ειναι ακόμη χειρότεροι... Αυτούς θα έρθουν να σώσουν οι θεοί??? η περιμένουν να ξεπαστρέψουν τα 2/3 του πληθυσμού της Γης οι ιδιοι οι συμμορίτες ώστε μετα να μην έχουν στρατο goim να τους υποστηρίζει και να γίνει η τελική μάχη μεταξύ του κάλου και του κακού ? στο νέο κόσμο θα υπάρχει φυλετικη υγειά ώστε να μην γεννιούνται κατώτερα η και μοχθηρά πνεύματα και γίνει ξανα το ίδιο μπάχαλο στην Γη!...

Εδώ παρατηρείτε και το εξής φαινόμενο : ορδές οχι μονο κάνουν δεδομένα ότι τους λένε άσχετα αν αυτά τους που λένε δεν έχουν καμιά βάση ούτε λογική και σαν να πάσχουν απο Ελλειμματική Προσοχή οπως το ονομάζουν , αλλα ειναι θεωρίες συνωμοσίας οτι πολλοι δηθεν άνθρωποι δεν έχουν καμια διάφορα από τα ζώα (goim ) και ελέγχονται πολύ εύκολα, και είμαστε ανθέλληνες αν δεν λέμε τα ίδια με αυτούς τους Νεοέλληνες δηλαδή πρέπει να έχεις πέσει στο επίπεδο τους για να σε υποστηρίζουν οι μάζες , εντάξει σε εναν τέτοιο λαό οι συμμορίτες που δεν ειναι έξυπνοι αλλα μοχθηροί και βασίζονται πάνω στα goim και στην εξαπάτηση κάνουν πόλυ εύκολα κουμάντο...γιαυτό σε άλλο post λέγαμε οτι πρέπει να εξαφανιστούν και οι ορδες τυπου Νεοέλληνες που νομιζουν οτι ειναι απόγονοι αρχαίων ενώ η ίδια η λογική που έχουν οχι μονο δεν εχει σχέση με αρχαίους αλλα ούτε με το ευρωπαϊκό γένος που ειναι και οι αληθινοί απόγονοι αρχαιων ανεξάρτητου χωράς....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications