Καταγγελίες  από υγειονομικούς: «Πρόκειται για μαζική δολοφονία» – Παρέμβαση εισαγγελέα – ΒΙΝΤΕΟ

Ελάχιστα 24ωρα μετά τις αποκαλύψεις του προέδρου Σωματείου Εργαζομένων του ΑΧΕΠΑ για τις συμπεριφορές υγειονομικών απέναντι σε ανεμβολίαστους (Λεπτομέρειες ΕΔΩ), άλλη μία καταγγελία έρχεται να «ταράξει τα νερά».

Ο λόγος για τον εντατικολόγο και πρόεδρο των εργαζομένων στο «Αττικόν», Μιχάλη Ρίζο, ο οποίος σε συνέντευξή του αποδομεί το κυβερνητικό αφήγημα για την ενίσχυση του ΕΣΥ εν μέσω πανδημίας.

Ο ίδιος φτάνει στο σημείο να ξεστομίσει ακόμα και για «μαζική δολοφονία».Διαβάστε τι κατήγγειλε ένας άνθρωπος που ξέρει καλύτερα από πολλούς τι συμβαίνει στο ίδιο του το νοσοκομείο, ένα από τα μεγαλύτερα της Αττικής:

«Πρόκειται για μαζική δολοφονία μέσα από μια δήθεν νοσηλεία (όταν τα έλεγαν κάποιοι πριν καιρό ηταν "κακοί" και έλεγαν "θεωρίες συνωμοσίας" ότι πεθαίνουν από ενδονοσοκομειακές Λοιμώξεις και οχι απο τον δήθεν θανατηφορο ιο τους, που οι ίδιοι δημιούργησαν και που και αυτό ηταν δήθεν "θεωρίες συνωμοσίας" και δήθεν fake news το 2020 μέχρι που τελικα το είπαν το 2021 ότι ηταν από εργαστήρια χωρίς να ζητήσει συγνώμη το facebook ούτε οι συνεργάτες του ). Ο κ. Πατούλης ως πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, έκανε επί χρόνια εκστρατεία ότι υπάρχουν πολλοί γιατροί στην Ελλάδα και αναρωτιόταν που θα βρούνε δουλειά, έλεγε πως είμαστε πρώτοι στην Ευρώπη σε γιατρούς κατά αναλογία πληθυσμού και τώρα με πανδημία είμαστε πρώτοι σε θνησιμότητα.

Είμαστε σε χειρότερη κατάσταση από πέρυσι και το γεγονός ότι δεν έχει ενισχυθεί το σύστημα υγείας, αντίθετα έχει αποδυναμωθεί, είναι κάτι παραπάνω από τραγικό.

Στο Αττικόν έχουμε 120 ασθενείς σε ράντζα. Υπάρχει απίστευτη ενδονοσοκομειακή διασπορά κορονοϊού, του μύκητα Candida πολύ μεταδοτικού, ο “μαύρος μύκητας” που προκαλεί γαστρεντερίτιδες, κ.λπ. Ε, φυσικά, αφού είναι ο ένας πάνω στον άλλο. Ανθρωποι ευπαθείς. Γι αυτό έχει εκτοξευθεί η θνησιμότητα. Αν δεν βρίσκει ο ασθενής με κορονοϊό και άλλα προβλήματα ΜΕΘ, είναι δυνατόν να ζήσει; Είναι δήθεν νοσηλεία, γι αυτό και τη χαρακτηρίζω μαζική δολοφονία».

Πετώντας «καρφιά» στην κυβέρνηση για τους εκβιασμούς απέναντι στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς πρόσθεσε τα εξής:

«Το υγειονομικό προσωπικό μπαίνει στην τρίτη σεζόν που αντιμετωπίζει συνθήκες πανδημικού κύματος και είναι εξαντλημένο, όχι μόνο δεν έχει ενισχυθεί με νέες προσλήψεις αλλά αποδυναμώνεται εκ των πραγμάτων. Την ίδια ώρα έξι χιλιάδες ανεμβολίαστοι συνάδελφοι έχουν βγει σε διαθεσιμότητα και άλλοι επτά χιλιάδες περίπου πανελλαδικά συνάδελφοι με σύμβαση ορισμένου χρόνου, οι οποίοι πήραν μια ελάχιστη παράταση ύστερα από πίεση μέχρις τις 31 Δεκεμβρίου, για το μετά δεν γνωρίζουν τίποτα. Δίνουν τέτοιον αγώνα και δεν τους έχουν εξασφαλίσει ούτε καν το ότι θα διατηρήσουν την εργασία τους».

«Διαπράττεται έγκλημα, στα νοσοκομεία χάνονται ζωές άδικα», καταγγέλλει από την πλευρά της το μέλος του ΔΣ της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης, Δάφνη Κατσίμπα.

Παρέμβαση εισαγγελέα (οχι για τους θάνατος από ενδονοσοκομειακές Λοιμώξεις αλλα γιατι τα μαρτηρυσε ο δικος τους ο Βασιλακόπουλος)
Οι παραπάνω μαρτυρίες έρχονται μερικές μόνο ημέρες μετά τα «μισόλογα» του καθ. Πνευμονολογίας, Θεόδωρου Βασιλακόπουλου.
Ο γνωστός πλέον τηλε-“ειδικός”ανέφερε ότι στο προηγούμενο κύμα της πανδημίας, είχαν δημιουργηθεί ΜΕΘ που δεν είχαν στελεχωθεί σωστά, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η θνητότητα.
Μάλιστα σε μία εξέλιξη της τελευταίας στιγμής, οι δηλώσεις Βασιλακόπουλου προκάλεσαν την παρέμβαση εισαγγελέα.
Δείτε παρακάτω τι είχε πει στο OPEN:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications