Γάλλος γιατρός : ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΝ την επιστήμη μέσα σε 24 ώρες

Ο Michel de Lorgeril είναι Γάλλος γιατρός , πρώην ερευνητής του CNRS (Γαλλικό Επιστημονικό Κέντρο Ερευνών) και διατροφολόγος.

Είναι γνωστός για την έρευνά του σχετικά με τη μεσογειακή διατροφή ως ένα ευεργετικό διατροφικό μοντέλο για την πρόληψη των καρδιαγγειακών παθήσεων και έχει ασχοληθεί σχετικά με την αναποτελεσματικότητα και τις δυσμενείς παρενέργειες φαρμάκων ασκώντας κριτική στις πολυεθνικές.

Μιλώντας πριν από μερικούς μήνες, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Σήμερα, ο Bill και η Melinda Gates έχουν δημιουργήσει ένα ίδρυμα για να προωθήσουν τα εμβόλια.

Η Google, το Facebook κτλ εφαρμόζουν μια λογοκρισία συστηματική σ’ όλους τους ανθρώπους που αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα ή την ασφάλεια των εμβολίων.

Προσπαθούν να εμποδίσουν κάθε μορφής πληροφόρηση.

Είναι κάτι αξιοσημείωτο αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή.

Υπάρχουν βίντεο προερχόμενα από ακαδημαϊκούς, από καθηγητές που μας καλούν να είμαστε επιφυλακτικοί και μέσα σε 24 ώρες υπάρχει ένα ρομπότ στο Facebook που τα σβήνει όλα….

Επομένως, εδώ δεν έχετε μονάχα τους νόμους των υποχρεωτικοτήτων που είναι απάνθρωποι αλλά έχετε επιπλέον και παραβιάσεις των ελευθεριών που μας αφορούν όχι μόνο σε σχέση με τον εμβολιασμό αλλά και με την ελευθερία της έκφρασης.

Ή λοιπόν θα μετατραπούμε πλήρως σε μια κοινωνία απολυταρχική όπου θα υπάρχουν κραυγαλέες παραβιάσεις των ελευθεριών ή θα υπάρξει μια αντίδραση του λαού (σ.σ. η αντίδραση δεν αποκλείεται να είναι δυστυχώς κατευθυνόμενη, προκειμένου οι διεθνιστές να αντικαταστήσουν τους πολιτικούς ηγέτες με δικά τους άτομα ή με δικό τους παγκόσμιο ηγέτη).

Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν ψευδείς ειδήσεις στα κοινωνικά δίκτυα. Δεν αντιλέγω.

Αλλά οι χειρότερες ψευδείς ειδήσεις είναι αυτές που προέρχονται απ’ τις υγειονομικές αρχές κι απ’ τις κυβερνήσεις….»

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications