Συνεχίστε να γλείφετε νομίζοντας οτι θα σας λυπηθούν: Το τέρας του Ολοκληρωτισμού εξαπλώθηκε στη Γερμανία

Συνεχίστε να γλείφετε οι Νεοέλληνες τους συμμορητες νομίζοντας οτι θα σας λυπηθούν εκτός και ειστε ηλίθιοι και το κάνετε απο χαζομάρα, pronews: Γερμανοί: Θα σας εξαναγκάσουμε να εμβολιαστείτε με κάθε μέσο και κάθε τρόπο - υπονοώντας τους "κακούς ναζι" όπως έκαναν με την Αυστρία στο pronews ουτέ σε κομμουνιστές σέλιδες δεν λένε τετοίες προπαγανδιστικες ηλιθιότητες που ειναι γεμάτες σημιτικές ασυναρτησίες :

Ζούμε το τέλος της ελευθερίας του ανθρώπου, με τα κράτη στα οποία η αντίσταση του κόσμου είναι μηδαμινή να παίρνουν αυταρχικά μέτρα κατά το δοκούν.

Στη Γερμανία, στην οποία οι πολίτες δεν έχουν πραγματοποιήσει καμία μαζική διαδήλωση εδώ και αρκετό καιρό, ετοιμάζεται να επιβάλλει ακόμα πιο αυστηρά μέτρα, μέτρα παρόμοια με αυτά της Αυστρίας.

Γιατί; Γιατί πολύ απλά βλέπει ότι μπορεί, λόγω της μηδενικής αντίδρασης που υπάρχει, κάτι που για παράδειγμα δεν γίνεται σε άλλες χώρες της κεντρικής Ευρώπης, όπως πχ. η Ολλανδία.

Το Συμβούλιο Ηθικής στη Γερμανία είχε γνωμοδοτήσει προ λίγων μηνών αρνητικά για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του Covid-19, παρόλα αυτά μετά και από τις εξελίξεις στην Αυστρία κάνει δεύτερες σκέψεις, ενώ παράλληλα υπάρχουν και εισηγήσεις για ολικό lockdown και για εμβολιασμένους και για ανεμβολίαστους (να σημειώσουμε ότι κάτι τέτοιο ήδη ανακοινώθηκε στην Βαυαρία).

Ταδε εφη pronews....

Μια μια "πέφτουν" οι "πατριώτες" σελίδες για πολλούς που επι σειρά ετων κρατούν την μαζα (που δεν διαβάζει έγκυρες πήγες συμμοριτών) στην άγνοια σε πολλά θέματα, και κάπως έτσι ήρθε μια εδώ καποτε και λέει όλοι λένε τα ίδια και επειδή λέτε τα ίδια όλοι οι τύπου Νεοέλληνες που ειναι πολύ κοντά με τους συμμορίτες στην λογική τους (του χάους) και που έχουν και ιστοσελίδες ειναι σωστά στο ηλίθιο μυαλό της καθώς κοιτάει τι λενε οι γύρο γύρο για να λέει και αυτή τα ίδια με αυτούς σαν παπαγάλος τοσο πολύ μυαλό εχει ! τα κλασικά που κάνουν και πολλοι τύπου Νεοέλληνες τι λενε οι πολλοι? θα λέω και το ίδιο για να το παίζω έξυπνος !οι ελληνικές σημαίες στο προφίλ της την μάραναν όταν λέει τα ίδια με τους συμμορίτες, κατι τέτοιες βλαμμένες πατριώτισσες ειναι βούτυρο στο ψωμί των συμμοριτών... Μέχρι οι θαυμαστές τους στο pronews τους πήραν χαμπάρι έστω 1-2:

Τα ίδια παραμυθία που έβλεπες όταν μπήκες πρώτη φορά στο ίντερνετ το 2013 και έλεγες μα τι ηλιθιότητες ειναι αυτές που γράφουν πατριωτικές σελίδες και οχι μια και δυο άλλα πολλες ? ακομα και makeleios που τον έλεγαν φασίστα οι συμμορίτες έβαζε κομμουνιστικη ψεύτικη ιστορια λες και έμπαινες σε σέλιδα συμμοριτών ! απο την μια σελίδες συμμοριτών και από την άλλοι αυτοι (!) τότε εβαζαν για ναζι Γερμανούς που επιβάλουν μετρά στην Ελλαδα και λέω ειναι ακομα ναζιστική Γερμανία την ώρα που μπαίνουν ορδές λαθρο? ή οι Νεοέλληνες λένε σημιτικές ηλιθιότητες? ψάχνω να βρω καμια σβάστικα πουθενά ! κοιτάω να δω αν ειναι 100 χρονια μπροστά σε όλα οπως το 40 τίποτα, μπαίνω στο google map στο street view για να δω εφόσον ειναι ναζιστική ακομα θα εχει φυλετικη υγειά και θα ειναι γεμάτη άριους οι δρόμοι του Βερολίνου πχ και τι να δω? γεμάτο μιγάδες της μεσόγειου τύπου Τούρκοι και άραβες οπως στο Έλλαδισταν! μα το Γιαχβέ η έγω ειμαι πολύ έξυπνος ή οι νεοελληνες ηλίθιοι! βλέπουμε λοιπόν οτι απουσιάζει η λογική απο πολλούς εδώ και πολλά χρόνια , ακόμα και με αυτα που τους λενε οι συμμορίτες να πάρεις , δεν συμβαδίζουν με την πραγματικότητα , και πως να τους πεις την αλήθεια όταν ακομα και πατριωτικές σελίδες τους έχουν ποτίζει με ψέμματα οταν απο πριν βλεπεις ότι έχουν κάνει δεδομένα πράγματα που δεν εχουν καμια λογική? οχι μονο θα γινεις εσυ ο κακος αλλα θα σε λενε και ανθελληνα οπως ηδη εχουν κανει νεολληνες αρνητές της πραγματικότητας σαν τους συμμορητες, για να μην επεκταθείς σε αλλες ηλιθιότητες που λενε κατι πατριώτες της φακής του τύπου οι Γερμανοί ηταν Μογγολοι και έτρωγαν βελανιδιά όταν ακόμα και οι μηχανές των αυτοκίνητων τους ειναι Γερμανική εφεύρεση με κάρα και άλογα θα κυκλοφορούσαν ακόμα ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications