Άλλα διαβάζει και αλλα του λένε να πει??? ξανα γκάφα από πιόνια τους  : «Οι 500 διασωληνωμένοι είναι εμβολιασμένοι»

Αναταραχή προκλήθηκε στο στούντιο του Mega όταν ο δημοσιογράφος Ιορδάνης Χασαπόπουλος υποστήριξε ότι οι 500 από τους 608 διασωληνωμένους είναι εμβολιασμένοι.

«Από τους 608 διασωληνωμένους, οι 500 είναι εμβολιασμένοι. Δηλαδή εάν δεν είχαμε...» είπε χαρακτηριστικά διαβάζοντας τα χαρτιά του με τον «ειδικό» Ιωάννη Κιούμη να σπεύδει να τον διορθώσει.

Πρόκειται για μια ακόμη γκάφα (;) που γίνεται στο ίδιο κανάλι, κάτι που μας δημιουργεί ερωτήματα για το εάν έχει ξεσπάσει κάποια επιδημία.

Πριν λίγες ημέρες να θυμίσουμε ότι σε καρτέλα έγραφε ότι στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης οι περισσότεροι είναι εμβολιασμένοι, ενώ λίγες ημέρες πριν από αυτό το συμβάν πάλι μια δημοσιογράφος είχε πει ότι οι περισσότεροι διασωληνωμένοι στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης είναι εμβολιασμένοι.

Μάλιστα γκάφα (;) μέχρι και η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, η οποία σε συνέντευξη της στο Mega είχε πει ότι οι «εμβολιασμένοι κολλάνε και αρρωσταίνουν πολύ περισσότερο», και βγήκαν οι συμμορίτες και έλεγαν ότι ηταν "λανθάνουσα Γλώσσα" fake news επειδή έβαλες δηλώσεις της ίδιας(!) πάρε και μια μείωση απήχησης στο facebook στην ήδη ελάχιστη απήχηση (δηλαδή σκόπημα ελάχιστοι βλέπουν τα Post ), έχουν καταλήξει αφου εχουν βγάλει τα πάντα που δεν λενε αυτοι fake news και θεωρίες συνωμοσίας με σημιτικές ασυναρτησίες να βγάζουν fake news δηλώσεις δικών τους, νοητικός έλεγχος ακόμα και σε αυτά που λένε τα πιόνια τους :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications