Αλβανίδα πυροβόλησε Έλληνα οφθαλμίατρο - «Μου απήγαγαν & μου βίασαν το παιδί μου»

Συναγερμός σήμανε στις Αστυνομικές Αρχές το μεσημέρι της Πέμπτης, από τους πυροβολισμούς που «έπεσαν» στο Χαλάνδρι.

Μια γυναίκα από την Αλβανία, πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν άνδρα στο στομάχι, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

To αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρείας, ενώ δίπλα στο θύμα, βρέθηκε και το όπλο με τον οποίο η γυναίκα τον πυροβόλησε, η οποία μάλιστα δεν φέρεται να προσπάθησε να αποδράσει μετά την πράξη της.

Μάλιστα, όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια του 13χρονου παιδιού τους.

Η γυναίκα που πυροβόλησε τον άνδρα φέρεται να είναι η εικαστικός Κλοντιάνα Τσέλο, ενώ θύμα ο γνωστός οφθαλμίατρος στο Χαλάνδρι, Γιώργος Νέος.

Σε βίντεο από τη στιγμή του περιστατικού, η γυναίκα μέσα από το περιπολικό ακούγεται να φωνάζει: «μου απήγαγαν και μου βίασαν το παιδί μου».

Η δράστις φέρεται να είχε εξωσυζυγική σχέση στο παρελθόν με τον γιατρό, με τον οποίο απέκτησε ένα παιδί, το οποίο ο Έλληνας οφθαλμίατρος μεγάλωσε μαζί με την σύζυγό του.

Σύμφωνα με όσα περιγράφουν γείτονες του γιατρού, ο ίδιος δεν άφηνε την βιολογική μητέρα του παιδιού του να το επισκέπτεται, ωστόσο εκείνη επέμενε και ζητούσε να δει το παιδί της. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν, ο χαρακτήρας της ήταν ιδιόρρυθμος.

Η δράστις αποφάσισε να του στήσει καρτέρι και να τον απειλήσει. Τον περίμενε έξω από το σπίτι του όπου τελικά καβγάδισε μαζί του και τελικά τον πυροβόλησε μπροστά στα μάτια του 13χρονου παιδιού.

Αυτός είναι ο 68χρονος που πυροβολήθηκε

Το θύμα είναι ο γνωστός γιατρός-οφθαλμίατρος Γιώργος Νέος, και αποτελεί από τους πρώτους γιατρούς στην Ελλάδα που πραγματοποίησαν επεμβάσεις λέιζερ, ενώ συνεργάζεται και με γνωστή ιδιωτική κλινική.

Ειδικότερα, είναι Αναπληρωτής Διευθυντής του Οφθαλμολογικού Τμήματος του Θεραπευτηρίου ‘ΥΓΕΙΑ’. Διευθύνει παράλληλα το Ιατρείο Διάγνωσης και Θεραπείας Οφθαλμικών Παθήσεων "ΕΜΜΕΤΡΩΠΙΑ”.

Αυτή είναι η Αλβανίδα εικαστικός που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο

Η εικαστικός Κλοντιάνα Τσέλο είναι η γυναίκα που έστησε καρτέρι το μεσημέρι της Πέμπτης στον γνωστό οφθαλμίατρο Γιώργο Νέο και τον πυροβόλησε.

Η εικαστικός και ο μεγαλογιατρός των βορείων προαστίων κατά τη διάρκεια της σχέσεώς τους, είχαν αποκτήσει εκτός γάμου ένα κοριτσάκι το οποίο σταδιακά η Κλοντιάνα Τσέλο μετά απαγορεύσεις του πρώην συντρόφου της σταμάτησε να βλέπει με αποτέλεσμα τον Ιανουάριο του 2016 να χάσει την όποια επαφή μαζί του.

Η ίδια σε συνέντευξή της την εποχή εκείνη είχε αναφέρει σχετικά:

«Έστησαν ένα ολόκληρο παιχνίδι, πλήρωναν ακόμη και τους δικηγόρους που έβαζα για να βγαίνουν δικαστικές αποφάσεις σε βάρος μου και μέχρι και σήμερα με απειλούν είτε μέσω τρίτων προσώπων είτε οι ίδιοι. Η ζωή μου σταμάτησε από τότε που πήραν το παιδί μου» λέει η εικαστικός.

Όπως περιέγραψε στη συνέντευξή της το κοριτσάκι της, καρπός της εξωσυζυγικής της σχέσης που διατηρούσε με τον γιατρό, ο οποίος ήταν και παραμένει έως σήμερα παντρεμένος, ήρθε στον κόσμο το 2009 και μεγάλωνε μαζί της για τα πρώτα επτά χρόνια της ζωή του.

Μάλιστα, όπως υποστήριξε ο γιατρός, αρνούνταν να την αναγνωρίσει, καθώς αμφέβαλε για την πατρότητά της, ωστόσο το τεστ DNA επιβεβαίωσε πως ήταν ο βιολογικός πατέρας της.

Εκτοτε ξεκίνησε να βλέπει το ανήλικο κοριτσάκι, ενώ στις αρχές του 2016 κατάφερε να πάρει την επιμέλεια του παιδιού.

Η ίδια, όπως ισχυρίζεται, έχει στραφεί με μηνύσεις κατά του πατέρα του παιδιού της, οι οποίες, ωστόσο, δεν βρήκαν μέχρι στιγμής ανταπόκριση στις δικαστικές Αρχές.

«Με συκοφαντούσε με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο, προσπαθώντας να με βγάλει τρελή» τονίζει, αφήνοντας μάλιστα υπόνοιες για κακοποίηση του παιδιού της στο περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει. «Πέντε μήνες αφού μου την πήραν, το παιδί εισήχθη σε κωματώδη κατάσταση σε νοσοκομείο, αλλά ούτε εκεί με άφησαν να τη δω» λέει, αποδίδοντας το επεισόδιο σε ψυχοσωματική βία.

«Το παιδί ζει αυτή τη στιγμή με δύο ανθρώπους 70 χρονών αντί να ζει με τη μητέρα του» προσθέτει. «Εχω μαραζώσει χωρίς το παιδί μου» λέει η ζωγράφος, η οποία τα τελευταία δύο χρόνια έχει σταματήσει να εργάζεται και προσπαθεί να επιβιώσει με τη βοήθεια συγγενικών προσώπων της.

«Η μητριά της ασχολείται πιο πολύ με τον σκύλο παρά με τη μικρή»

Μάλιστα, υπήρχαν στιγμές που είχαν πιαστεί και στα χέρια» είπε, αναφερόμενη στην κόντρα των δύο άλλοτε εραστών, οι οποίοι γνωρίστηκαν το 2007 σε έκθεση ζωγραφικής της Κλοντιάνας Τσέλο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications