Πρώτα ΕΜΒΟΛΙΑΣΑΝ τις μάζες και τώρα ξαφνικά ΧΑΠΙ από την Pfizer - Merck

Η Pfizer ανακοίνωσε ότι ανέπτυξε χάπι της Covid-19 που φέρεται να μειώνει τις νοσηλείες και τους θανάτους σε ασθενείς.

Το χάπι, σύμφωνα με την εταιρεία, μειώνει τις νοσηλείες και τους θανάτους σε ασθενείς υψηλού κινδύνου κατά 89%, με τα αποτελέσματα να είναι… εντυπωσιακά, σύμφωνα με τα όσα διατείνονται.

Πρόκειται για το δεύτερο χάπι κατά της ασθένειας, γεγονός που, ισχυρίζονται, πως μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα για την πορεία του κορωνοϊού.

Η Pfizer γνωστοποίησε πως άμεσα θα καταθέσει αίτημα στις αμερικανικές αρχές για επείγουσα έγκριση του νέου σκευάσματός της κατά του COVID.

Το τι ακριβώς θα είναι αυτό το χάπι μένει να φανεί…

Στην κυβέρνηση αναρχο-συμμορητων, από την άλλη, τρέχουν και δεν φτάνουν για να μην τους ξεμείνουν εμβόλια και ποντάρουν σητν τρίτη δόση, την οποία θέλουν να κάνουν υποχρεωτική. Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, μιλώντας σε τηλεοπτικό το πρωί της Παρασκευής, προκειμένου να προωθήσει την τρίτη δόση του εμβολίου, επανέλαβε τα επιστημονικά δεδομένα, που ήταν μήνες γνωστά αλλά δεν το παραδέχοναν ανοιχτά οι τηλεειδικοί, τα οποία δείχνουν ότι μετά την παρέλευση του εξαμήνου από τη δεύτερη δόση η ανοσία στον οργανισμό έχει πέσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα και ουσιαστικά είναι ανεμβολίαστος.

Αποκάλυψε δε ότι ήδη έχει ξεκινήσει μια συζήτηση σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ώστε η τρίτη δόση του εμβολίου να είναι υποχρεωτική μετά την παρέλευση εξαμήνου, ώστε το πιστοποιητικό εμβολιασμού να είναι σε ισχύ.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications