Η σοβαρή ΕΛ.ΑΣ… βάζει ηλιθιότητες για  το φαινόμενο με την απελπιστική κίνηση στην Αθήνα και γελάνε οι ηλίθιοι

Τι γράφουν : Είναι τόσο άσχημη η κατάσταση με την κίνηση των οχημάτων καθημερινά στην Αθήνα, που μέχρι και η Ελληνική Αστυνομία προτείνει να το…ρίξουμε στην πλάκα! Με ένα έξυπνο post στο twitter τρολάρει το μποτιλιάρισμα που βιώνουν καθημερινά όσοι οδηγούν στη Λεωφόρο Κηφισού!

To έξυπνο post στο twitter που το είδαν ? άναρχο-συμμορίτες διαχειρίζονται τον λογαριασμό της δήθεν Ελληνικής Αστυνομίας και στο twitter ? στο facebook έτσι και στείλεις κατι που άφορα τους συμμορίτες που παραβιάζουν τους νομούς τους δεν απαντούν καν , μια απο τα ίδια και στην φερόμενη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος η οποία δεν εχει καλέσει άναρχο-συμμορίτες για προώθηση και σατανισμού μεσώ σελίδων τους και δημοσια υποκίνηση μίσους κτλ κτλ...

Έχει προσέξει κάνεις ότι τα τελευταία 4-5 χρονια οι μάζες έχουν παιδεραστική και χαζό-χαρούμενη συμπεριφορά στο facebook λες και μπαίνεις σε παιδική χαρά?

Έχει προσέξει κάνεις ότι όλες οι ιστοσελίδες και σελίδες στο facebook με χαζά και για κανουμε πλάκα ανήκουν σε συμμορίτες συμπεριλαμβανομένου χαζομάρες στην τηλεόραση τύπου Ράδιο άρβυλα που κάνουν και πλύση εγκέφαλου με αυτό και χλεύαζαν ενοχλητικούς ?

Έχει προσέξει κάνεις ότι σε ανάλογες σελίδες και ομάδες facebook βαζουν εικόνες του τύπου πάτα Like να δεις τι θα γίνει και γίνεται χαμός απο like περιμένοντας να γίνει κατι χιλιαδες ηλίθιοι και δηθεν μορφωμένοι με δείκτη νοημοσύνης προβάτου? πολύ μυαλό αυτοι που ειναι σε τέτοιες σελίδες με χαζομάρες! γελάνε σαν ζαβά με χαζομάρες των συμμοριτών αντί να ασχοληθούν με σοβαρά θέματα , τώρα γελάνε οι συμμορίτες σαν δαίμονες που τους βλέπουν με φίμωτρα όλους!

Έχει προσέξει κάνεις ότι σε μόλις 2-3 χρονια μάζεψαν τον όχλο σε δίκες τους σελίδες και πολλές ανεξάρτητες σελίδες και blog έκλεισαν οχι μονο επειδή έκαναν πόλεμο οι συμμορίτες μεσώ facebook και τις εξαφάνισαν απο την αναζήτηση , αλλα και επειδή έγινε απότομη πτώση του πνευματικού επίπεδου των μαζών την περίοδο 2016-2019 κατι που έγινε εμφανές και στο ίντερνετ, και ύστερα ήρθε η "πανούκλα " σαν να είχαν προετοιμάσει την μάζα .

Έχει προσέξει κάνεις ότι με χαχουχα και χαζά αστεία οδηγούν γυναικες στην p@ρνια και στο σατανισμό τους? μέχρι και σε σελιδα τους με 700.000 like διαφήμιζαν άναρχο-σατανική ομάδα τους στο facebook το 2015 Σατανισμός και Γάτες και το καθε βούρλο νόμιζε ότι ειναι φιλοζωική ομάδα και έβαζε για την γάτα του ,και την διέγραψαν το 2020 και έφτιαξαν άλλη στην θέση της με το ίδιο όνομα για αντιπερισπασμό μετα την δολοφονία φοιτήτριας απο σατανιστές τo 2019 (κυκλοφορούν ελεύθεροι) αλλα και επειδή εκεί εμφανιζόταν ένας "ειδικός στα fake news " και έβαζε χαζομάρες , και πλέον δεν εμφανίζονται στην νεα συμμορίτες ούτε ειναι διαχειριστής ο άναρχο-σατανιστής λάτρης της εκκλησίας του Σατανά ...

Εγώ αν ήμουν κακός και στην θέση τον συμμοριτών θα ψέκαζα την μαζα με κάποια ουσία που την κράτα σε μια ημιμεθυσμένη κατάσταση να μην καταλαβαίνει τίποτα και να ειναι χαχουχα (όπως ειναι ήδη πολλοί) και επίσης να μην καταλαβαίνουν το κακό και ύπουλο (όπως ειναι ήδη πολλοί ειδικά οι γυναικες) , και επίσης με ουσίες που τους κάνει να δέχονται τους λαθρο (όπως ειναι ήδη πολλοί), μα θα ψέκαζαν και τους δικούς τους! ναι αλλα οι δικοί τους τα πιόνια τους ειναι ήδη έτσι...

Ανάρτηση σοβαρής "κρατικής" υπηρεσίας και ύστερα απορούν οι μάζες γιατι αφήνουν ελεύθερους εγκληματικά στοιχειά παιδεραστές κτλ κτλ και δεν έχουν ξανα κανει σύλληψη άναρχο-σατανιστών εδω και πάνω απο 10 χρονιά πάρα το γεγονός ότι τους βλεπεις πλέον και στο facebook :

Οι συμμορίτες όταν σας βλέπουν με μάσκες και να πατάvε Like σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους ενώ τους δουλεύουν μέσα στα μούτρα τους και οταν οι μαζες λενε για κακους φασιστες, ειδικα οταν λενε για κακους ναζι δηθεν "πατριωτες" κατουριούνται στο σατανικό γελοίο :

Εξάλλου τους αρέσουν κάτι τέτοια video τους βλέπουμε απο το 2014 μεσώ internet να βάζουν και τέτοιες εικόνες στα προφίλ τους εκτός απο εικόνες που παραπέμπουν στο κακό και σε ταινίες τρόμου , οπως και να χλευάζουν και να κανουν πλάκα όταν κάποιος σχολιάζει κατι αντίθετο απο τα ψέματα που λενε αυτοι σε έγκυρες πήγες τους, αλλα για ένα περίεργο λόγο οι μάζες δεν βλέπουν ότι έχουν συμπεριφορά σαν αυτούς που ξερουν ως δαίμονες απο θρησκείες πίσω απο την ασφάλεια του ίντερνετ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications