Η περίεργη εξαφάνιση μιας 12χρονης Αυστραλής  - Μήπως την άρπαξαν οι γνωστοί συμμορίτες?

Από κάθε άποψη, ήταν μια υπεύθυνη κοπέλα, ήταν ικανοποιημένη με τη ζωή της και είχε μια σχέση εμπιστοσύνης και σεβασμού με τη μητέρα της. Πράγματι, πιστεύεται ότι αυτό το κορίτσι δεν θα έφευγε ποτέ από το σπίτι χωρίς να ζητήσει άδεια.

Η Rihanna Barrow 12 ετών, και η μητέρα της Paula ζούσαν στο Murfette Vale, ένα νότιο προάστιο της Αδελαΐδας στην Αυστραλία.

Στις 7 Οκτωβρίου του 1992, νωρίς το πρωί, η Paula έφυγε για τη δουλειά στις 8:30 φιλώντας την κόρη της πριν φύγει. Ήταν ρεπό εκείνη την ημέρα, οπότε η Rihanna δεν πήγε σχολείο, αλλά σχεδίαζε να πάει στο πλησιέστερο εμπορικό κέντρο για να αγοράσει ένα νέο σετ χριστουγεννιάτικων καρτών.

Ήθελε να στείλει μια καρτ ποστάλ στην νέα της σχολική φίλη από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Επειδή εκείνη την ημέρα έγινε απεργία των οδηγών λεωφορείων, η Rihanna δεν είπε στη μητέρα της ότι θα πήγαινε στο εμπορικό κέντρο με τα πόδια. Αυτή η περιοχή ήταν πολύ ευημερούσα, το κέντρο δεν ήταν μακριά και η μητέρα του κοριτσιού δεν πίστευε καν ότι κάτι μπορεί να συμβεί στην κόρη της.

Στις 16:10, η Paula Barro επέστρεψε στο σπίτι από τη δουλειά και διαπίστωσε ότι το σπίτι ήταν κλειδωμένο, αλλά η τηλεόραση ήταν ανοιχτή. Την ίδια ώρα, κανείς δεν ήταν στο σπίτι. Στο πάτωμα υπήρχαν μερικοί δίσκοι και κάποια άλλα τυχαία πράγματα, και στο τραπέζι ήταν ένα σετ χριστουγεννιάτικες κάρτες - προφανώς αυτές που είχε αγοράσει η Rihanna από το κατάστημα.

Όλα έδειχναν ότι η Rihanna πήγε με επιτυχία στο κατάστημα, αγόρασε καρτ ποστάλ και επέστρεψε στο σπίτι, μετά από την οποία κάθισε να παρακολουθήσει τηλεόραση. Τι της συνέβη όμως τότε; Η Paula ανησυχούσε γιατί η Rihanna δεν είχε τη συνήθεια να φεύγει μόνη της από το σπίτι χωρίς προειδοποίηση τόσο αργά και πάντα περίμενε τη μητέρα της να γυρίσει από τη δουλειά.

Στην αρχή, η Paula αποφάσισε ότι η κόρη της είχε μόλις φύγει από το σπίτι για μερικά λεπτά, ίσως για να επισκεφτεί τους γείτονές της. Αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί άφησε ανοιχτή την τηλεόραση. Όταν όμως η Paula άρχισε να τηλεφωνεί στους γείτονες και τις φίλες της κόρης της, αποδείχθηκε ότι δεν την είχαν δει καθόλου εκείνη την ημέρα.

Μέχρι τις 6 το βράδυ, το κορίτσι δεν είχε εμφανιστεί και η Rihanna ήταν ήδη ανήσυχη. Κάλεσε την αστυνομία και ανέφερε την εξαφάνιση της κόρης της. Ο ερευνητής άρχισε ρωτώντας ποιος μπορεί να είχε δει τη Rihanna όταν πήγε στο εμπορικό κέντρο.

Αποδείχθηκε ότι στις 10:30, περαστικοί είδαν το κορίτσι στο δρόμο προς το εμπορικό κέντρο, στις 11:19 αγόρασε καρτ ποστάλ σε ένα περίπτερο και στις 12:30 περπατούσε κατά μήκος του πεζοδρομίου κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου κοντά στο Morfette Vale Γυμνάσιο και Δημοτικό Σχολείο Stanwack. Το κορίτσι κρατούσε στα χέρια της μια μικρή τσάντα για ψώνια. Μετά από αυτό, οι κινήσεις της ήταν ασαφείς. Έμοιαζε σαν να έφτασε στο σπίτι της με ασφάλεια, αλλά αυτό που συνέβη μετά παρέμεινε ένα πλήρες μυστήριο.

Πέρασαν αρκετές μέρες και η Rihanna δεν βρέθηκε, μετά ξεκίνησε μια μεγάλη επιχείρηση αναζήτησης. Φωτογραφίες του κοριτσιού στάλθηκαν σε όλες τις εφημερίδες, προβλήθηκαν στην τηλεόραση, φυλλάδια με τις φωτογραφίες της αναρτήθηκαν σε όλο το προάστιο. Η αστυνομία έχει υποσχεθεί μια γενναιόδωρη ανταμοιβή έως και 1 εκατομμυρίου δολαρίων σε όποιον υποδείξει πού βρίσκεται το κορίτσι ή τουλάχιστον δώσει μια υπόδειξη για το τι της συνέβη.

Η αστυνομία έλαβε εκατοντάδες κλήσεις από υποτιθέμενους αυτόπτες μάρτυρες, αλλά μόνο μία από αυτές ήταν χρήσιμη - ένας ανώνυμος αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι εκεινή την ημέρα περίπου στις 4:00 μ.μ. (δηλαδή, 10 λεπτά πριν επιστρέψει η μητέρα της Rihanna στο σπίτι από τη δουλειά), είδε τη Rihanna Barrow να στέκεται σε μια διασταύρωση περίπου 500 μέτρα από το σπίτι της. Αλλά αυτό ελάχιστα βοήθησε τους ερευνητές, αφού η κοπέλα δεν φαινόταν φοβισμένη ή βιαστική.

Υπήρχαν επίσης πληροφορίες για κάποια «ύποπτη δραστηριότητα» ενός λευκού αυτοκινήτου με πινακίδες από την πολιτεία της Βικτόρια, το οποίο φέρεται να διέσχιζε την περιοχή όπου έμενε η οικογένεια την εποχή που εξαφανίστηκε. Ένας άνδρας εθεάθη μέσα σε αυτό το αυτοκίνητο. Ωστόσο, η αναζήτηση αυτού του αυτοκινήτου δεν απέδωσε τίποτα. Η Rihanna Barrow δεν βρέθηκε ποτέ και είναι ακόμα άγνωστο τι της συνέβη. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το σπίτι ήταν κλειστό και δεν έλειπαν αντικείμενα και δεν υπήρχαν σημάδια ληστείας και ηταν σαφές ότι την απήγαγαν, και αυτό μάλλον έγινε από άτομο που εμπιστευόταν και γνώριζε.

Αυτό οδηγεί σε μια διασταύρωση κοντά στο σπίτι της, όπου φέρεται να την είδαν μόλις 10 λεπτά πριν έρθει η μητέρα της στο σπίτι. Τι θα μπορούσε να κάνει εκεί; Περίμενε κάποιον εκεί; Και αν την απήγαγαν από εκεί, τότε γιατί κανείς δεν το παρατήρησε αυτό, αν και υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα εκεί; Θα μπορούσε κάποιος να να μπει το σπίτι της, να την αρπάξει γρήγορα και μετά να κλείσει την πόρτα πίσω του και να την πάρει μακριά με αυτοκίνητο;

Αλλά οι γείτονες διαβεβαιώνουν ότι τίποτα περίεργο δεν ακούστηκε ή δεν φάνηκε κοντά στο σπίτι . Αυτό είναι ένα πολύ ήσυχο και ήρεμο προάστιο, αν κάποιος έβλεπε κάποιους ύποπτους αγνώστους εκεί, μάλλον θα το ανέφερε αμέσως. Φυσικά, υπήρχε η υπόθεση ότι θα μπορούσε απλώς να φύγει από το σπίτι με τη θέλησή της, αλλά δεν υπάρχει απολύτως τίποτα στην ιστορία ή στην προσωπικότητα της Rihanna που να υποδηλώνει ότι θα είχε κάνει μια τέτοια πράξη. Από κάθε άποψη, ήταν μια υπεύθυνη και υπάκουη κοπέλα, ήταν ικανοποιημένη με τη ζωή της και είχε μια σχέση εμπιστοσύνης και σεβασμού με τη μητέρα της. Πράγματι, πιστεύεται ότι αυτό το κορίτσι δεν θα είχε φύγει καθόλου από το σπίτι χωρίς να ζητήσει πρώτα την άδεια της μητέρας της για να το κάνει. δεν ταιριάζει στο προφίλ του τυπικού έφηβου δραπέτη.

Τι απέγινε η Rihanna Barru; Την απήγαγαν, τη σκότωσαν, την πήγαν κάπου; Αν ναι, ποιος το έκανε; Γιατί ήταν όλα καλά μέσα στο σπίτι της και ήταν κλειδωμένο, σαν να βγήκε έξω για λίγα λεπτά με σκοπό να επιστρέψει σύντομα;

Μήπως την άρπαξαν οι γνωστοί συμμορίτες?

Κατά καιρούς βάζουν τα goim τους να βγάζουν δήθεν θεωρίες συνωμοσίας και δήθεν fake news ότι χάνονται χιλιάδες παιδιά κάθε χρόνο σε όλο το κόσμο απο την εποχη του 70-80 κατα προτίμηση συγκεκριμένου κοινού γένους που τρέφουν ιδιαίτερο μίσος , επειδή πριν το ίντερνετ δεν γινόταν γνωστό αυτό βάζουν τα goim τους να βγάζουν θεωρίες συνωμοσίας και fake news , τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια? και οι μάζες δεν έχουν ιδέα αφού τους έμαθαν ψεύτικη ιστορία και απο την ανάποδη και δεν φρόντισαν να μάθουν την αληθινή, ότι οι ιδιοι συμμορίτες έκαναν παιδομάζωμα σε Ελλάδα και Γερμανία το 1945-1950 παιδιών ίδιου γένους με την εικονιζόμενη δηθεν να τα πάνε σε "φιλανθρωπικό ίδρυμα" της Φρειδερίκης δηλαδή κατευθείαν στην αγκαλιά του κακού , στο ίδιο ανήκε και η γνωστή ιστορία με την Μάνταλιν ΜακΚαν, κάποιοι στο Ελλάδισταν θα έπρεπε να τρέπονται οχι μονο που αναπαράγουν τα ψέματα των συμμοριτών ως δεδομένα αλλα και που δηλώνουν απόγονοι αρχαίων,ειδικά αυτοί που λένε ότι οι Γερμανοί εκεινη την εποχη ηταν Μογγολοί θα πρέπει να θεωρούνται είτε ελληνόφωνες σημιτικές φυλές οπως τυπου αραβικες που λενε ψέματα εις γνώσης τους είτε φυλές goim που νομιζουν οτι πράγματι οι ξανθοι Γερμανοί τότε και 100 χρόνια μπροστά σε όλα ηταν Μογγόλοι, έχουν κοιταχτεί στο καθρέφτη να δουν πως ουδεμιά σχέση έχουν φυλετικά με το original ευρωπαϊκό λευκό γένος και μήπως ειναι οι ίδιοι ελληνοφωνοι Μογγλολοι απο την εποχη της τουρκοκρατίας? .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications