Ο CDC άλλαξε τον ορισμό της έννοιας εμβόλιο για να περάσουν τα mRNA σκευάσματα

Η αποκάλυψη μια ακόμα σοβαρής απάτης γύρω από το αφήγημα της «πανδημίας του κορωνοϊού» έρχεται να προστεθεί στην μακριά αλυσίδα όσων βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας και αφορούν το σκοτεινό υπόβαθρου αυτής της ιστορίας.

Συγκεκριμένα ο αμερικάνικος ανεξάρτητος δημοσιογραφικός οργανισμός Epoch Times, βασιζόμενος σε απόρρητα έγγραφα του CDC, καθώς και μαρτυρίες υπαλλήλων του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ, αποκαλύπτει ότι άλλαξαν τον ορισμό του «εμβολίου» λόγω ανησυχίας ότι ο ορισμός δεν ίσχυε για τα εμβόλια COVID-19.

Ο οργανισμός ενημέρωσε τον ορισμό του την 1η Σεπτεμβρίου. Ο παλιότερος ορισμός ήταν ως εξής: «Εμβόλιο είναι ένα προϊόν που διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα ενός ατόμου να παράγει ανοσία σε μια συγκεκριμένη ασθένεια, προστατεύοντας το άτομο από αυτήν την ασθένεια». Αυτός ο ορισμός λέει τώρα: «Εμβόλιο είναι ένα παρασκεύασμα που χρησιμοποιείται για την τόνωση της ανοσολογικής απόκρισης του οργανισμού έναντι των ασθενειών».

Ένας υπάλληλος του CDC τον Αύγουστο, λίγο πριν αλλάξει ο ορισμός, είπε ότι ο ορισμός χρησιμοποιήθηκε από «δεξιούς αρνητές της πανδημίας COVID-19… για να υποστηρίξουν ότι τα εμβόλια mRNA δεν είναι εμβόλια».

Τα εμβόλια COVID-19 των Pfizer και Moderna χρησιμοποιούν τεχνολογία mRNA. Και τα τρία εμβόλια για τον COVID-19 που έχουν πάρει έγκριση στις Ηνωμένες Πολιτείες πέφτουν κατακόρυφα σε αποτελεσματικότητα κατά της μόλυνσης αρκετούς μήνες μετά τη λήψη τους, αφού αρχικά προωθήθηκαν ως προστατευτικά έναντι λοιμώξεων και σοβαρών ασθενειών.

Ο αρχικός ορισμός «διαστρεβλώθηκε για να μην μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι τα υπάρχοντα εμβόλια mRNA δεν ήταν εμβόλια επειδή απέτρεπαν μόνο σοβαρές ασθένειες», είπε ο υπάλληλος του CDC.

Όπως καταλαβαίνει κανείς μετά και από αυτή την αποκάλυψη, έχουμε να κάνουμε με μια οργανωμένη επιχείρηση εξαπάτησης των πολιτών παγκοσμίως. Πρώτα μέσω της τρομοκρατίας των media οι πολίτες πείστηκαν να κλειστούν στα σπίτια τους καταστρέφοντας τις ζωές και τις δουλειές για να μην πεθάνουν από κάτι που έχει θνησιμότητα κάπου 0,23%(επίσημα στοιχεία του Π.Ο.Υ.).

Ύστερα πείστηκαν (η εξαναγκάστηκαν να «πειστούν») ότι για να ξαναπάρουν πίσω την ελευθερία τους πρέπει να δεχθούν να γίνουν τα πειραματόζωα σε ένα παγκόσμιο ιατρικό πείραμα εμβολιαζόμενοι με ένα σκεύασμα το οποίο σύμφωνα με τον παλιότερο ορισμό του CDC δεν είναι εμβόλιο γιατί δεν εμποδίζει την μόλυνση και δεν προστατεύει από την νόσηση και το οποίο τελικά μπορεί μόνο σε κάποιο μικρό ποσοστό να παράσχει προστασία και μόνο από τις συνέπειες μιας πολύ βαριάς νόσησης και πάντοτε για ένα πολύ μικρό διάστημα μεταξύ 4 και έξι μηνών!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications