Υπάρχουν εκατομμύρια εξωγήινοι που ζουν στη Σελήνη - Σύμφωνα με τον πρώην πιλότο της CIA

Ο πρώην πιλότος της CIA, John Lear, έδωσε μια συνέντευξη που έφερε σε αμηχανία πολλούς. Ο Lear έχει λέει αμφιλεγόμενες πληροφορίες, όπως: λεπτομέρειες για 250 εκατομμυρίων ανθρωποειδών εξωγήινων που σύμφωνα με αυτόν ζουν στη Σελήνη.

Σαν να μην φτάνει αυτο, ο Lear αναφέρει επίσης ότι κάτω από την επιφάνεια της Σελήνης υπάρχουν περιοχές όπου θα ζουν φυλές γκρίζων εξωγήινων (και αυτη ειναι η πιο . Σύμφωνα με τον πρώην πιλότο της CIA, σε αυτές τις υπόγειες εγκαταστάσεις υπάρχουν εργαστήρια όπου γίνονται γενετικά πειράματα.

Ο Lear είναι ένας γνωστός και αμφιλεγόμενος χαρακτήρας στην κοινότητα ερευνητών UFO. Στη δεκαετία του '80 και του '90 έκανε αποκαλύψεις σχετικά με άκρως απόρρητες πληροφορίες σχετικά με την εξωγήινη δραστηριότητα.

Εκείνη την εποχή ο Lear είπε: Το 1953, ένα ξένο σκάφος συνετρίβη και βρήκαν ένα εξωγήινο που ονόμασαν EBE 3, και ο οποίος στη συνέχεια βοήθησε την αμερικανική κυβέρνηση να κατασκευάσει κάποια διαστημικά σκάφη με εξωγήινη τεχνολογία.

Το 1962 είχαμε σκάφος που θα μπορούσε να φτάσει σε ταχύτητες ταχύτερα από την ταχύτητα του φωτός, όπως τα εξωγήινα οχήματα,και αλλά αρκετά γρήγορα για να φτάσουν στη Σελήνη σε 60 λεπτά και σε μερικές ώρες να μεταβούν στον Άρη.

Η πρώτη πτήση στον Άρη πραγματοποιήθηκε το 1966, ακόμη και στον κόκκινο πλανήτη υπάρχουν περίπου 600 εκατομμύρια εξωγήινα όντα και μερικές ανθρώπινες αποικίες.

Σύμφωνα με τον Lear, η NASA έχει κυκλοφορήσει φωτογραφίες που ελήφθησαν από τον Απόλλων σε αποστολές 8, 10 και 11 για να κρατήσει μερικά μυστικά του φεγγαριού. Αυτές οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν το 1971 στο βιβλίο της NASA SB2-46.

Παρά την επεξεργασία, μπορείτε να δείτε μια πόλη, μια διαστημική βάση, αγωγούς, δρόμους, βλάστηση, ατμόσφαιρα,φώτα, εξορυκτικές εργασίες και ένας πυρηνικός αντιδραστήρας όλα αυτα στο φεγγάρι.

Για να γίνει αυτό, χρειάστηκε εξωγήινη συνεργασία, αφού πολλά κτίρια στη Σελήνη ήταν ήδη εκεί πριν ξεκινήσουν οι επιχειρήσεις. Αυτό έχει γίνει τα τελευταία 40 χρόνια. Ο πατέρας του είχε εμπλακεί σε προγράμματα τεχνολογίας αντιβαρύτητας στα μέσα της δεκαετίας του 1950, μια εντελώς μυστική τεχνολογία σήμερα.

Πιθανή τεχνητή κατασκευή στη Σελήνη
Σύμφωνα με τον Lear, ό, τι γνωρίζουμε για τη Σελήνη είναι μια κυβερνητική απάτη με το συγκεκριμένο στόχο να κρύβουμε τις εξωγήινες δραστηριότητες και προγράμματα. Λέει επίσης ότι έχουμε αποκρύψει το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί πλανήτες στο σύμπαν όπως η Γη.

Ο Lear πρόσθεσε:
Δεν μπορώ να το αποδείξω θα ήμουν ήδη νεκρός. Αυτό που έχει νόημα ειναι να γνωρίζουμε την τεχνολογία που έχει αποκτηθεί, επίσης έχουν δαπανηθεί δισεκατομμύρια ή τρισεκατομμύρια δολάρια σε όλες τις έρευνες του Tesla .Έκανε επίσης μια άλλη δήλωση, η οποία μπορεί να είναι η πιο εκπληκτική. Ο Lear είπε ότι ο πλανήτης μας είναι στην πραγματικότητα πλανητική φυλακή και χρησιμεύει ως φυλακή όπου οι φυλακισμένοι πρέπει να φτάσουν σε ένα υψηλότερο επίπεδο.

Οι εκπληκτικές δηλώσεις δεν χρειάζονται αποδείξεις, όπως λέει ο Lear θα ηταν ήδη νεκρός αν το αποδείξει. Γνωρίζουμε ότι άλλοι ερευνητές που έχουν πλησιάσει την αλήθεια έχουν δολοφονηθεί και πεθάνει με περίεργο τρόπο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications