Αμερικανίδα μετά από κώμα μιλούσε με νεοζηλανδική προφορά (της προηγούμενης ζωής της)

Οι γιατροί κατά καιρούς έρχονται αντιμέτωποι με το παρόμοιο φαινόμενο, που ονομάζουν Σύνδρομο Ξένης Προφοράς. Πρόκειται για ένα πολύ σπάνιο και ελάχιστα κατανοητό φαινόμενο , από τους υλιστικούς γιατρούς τι να περιμενεις? βεβαία μπορει να ειναι και σκόπιμος μη εξηγήσιμο φαινόμενο αφού αλλα λένε σε θρησκείες τους ,τόσους αιώνες έκαναν να φέρουν τον πνευματικό σκοταδισμό γιατί να το χαλάσουν? η μαντάμ οπως φαίνεται ειναι φυλακισμένη σε τούτο πλανήτη όπως εκατομμύρια άλλοι που δεν φρόντισαν να ανεβούν πνευματικά, φροντίζουν οι γνωστοί συμμορίτες να μην ανεβούν πότε αλλά και οι Νεοέλληνες μονο που μπαίνεις σε ιστοσελίδες τους και των μεν και των δεν το βλέπεις αυτό, περαν του ότι έχουν κάνει τα σχολεια σαν τα μαυριδερά σημιτικά μούτρα τους οι συμμορήτες.

Οι Νεοέλληνες τυπου Λιακοπουλος που χλευάζει κιόλας το original ευρωπαϊκό λευκό γένος που άνηκαν οι αρχαίοι, σαν αναρχομασονικες σελίδες facebook με το να γραφει ηλιθιότητες για άρια φυλη ενώ δεν εχει ιδέα για τι γενος μιλάει το γίδι θα τον ειχαν πετάξει στο καιάδα απο μικρο οι αρχαίοι Σπαρτιάτες που άνηκαν επίσης σε αυτο γένος και οχι οπως δειχνουν στην ταινια 300 , πριν προλάβει να μαγαρίσει συνειδήσεις , μεγα πατριωτης τωρα αυτός! και καλος ιουδαιο-χριστιανος πάνω από όλα απο τετοιους ραγιαδες νεολληνες γεματη η Ελλάδα, makeleios attika nea κτλ), και έτσι ακόμα και ο Πλάτωνας να ξανα γεννηθεί (για να ελευθερώσει πνευματικά τους φυλακισμένους ευρωπαϊκού γένους )εκτός οτι θα τον κανουν να ξεχάσει ποιος ειναι από μικρό και οι τύπου Νεοέλληνες που ζουν και σκεφτονται με βάση αυτα που τους έμαθαν οι συμμορίτες για να μείνουν αιώνιοι δούλοι , να μην εχει το γνώθι σαυτόν ,και αν ξυπνήσει θα τον λένε συνωμοσιολόγο, ανθέλληνα , αντίχριστιστο, άθεο και κακό φασίστα εχθρός της δημοκρατίας και δεν του δίνει κανένας σημασία (κάτι δικά μας ) .

Η Σάμερ Ντίαζ , μια 24χρονη γυναίκα από το Λος Άντζελες , διέσχιζε μια διάβαση πεζών στις 25 Νοεμβρίου 2020 όταν χτυπήθηκε από αυτοκίνητο. Ο Ντίαζ δέχθηκε αρκετούς σοβαρούς τραυματισμούς, ο πιο επικίνδυνος ήταν ο κρανιοεγκεφαλικός. Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, τέθηκε σε τεχνητό κώμα κατά τη διάρκεια της θεραπείας και ήταν εκεί για δύο εβδομάδες. Όταν τελικά ξύπνησε, δεν κατάλαβε πού βρισκόταν, τι της είχε συμβεί και δεν μπορούσε να μιλήσει.

Σταδιακά, η κατάστασή της βελτιώθηκε, αλλά δεν μπορούσε να θυμηθεί τίποτα από την ημέρα που την χτύπησε αυτοκίνητο, ενώ είχε και ακόμη πιο περίεργα προβλήματα με τη φωνή της. Όταν άρχισε να επικοινωνεί, συνειδητοποίησε ότι η φωνή της δεν ακουγόταν όπως πριν. Στην αρχή νόμιζε ότι οι φωνητικές χορδές της είχαν καταστραφεί λόγω της διασωλήνωσης, αλλά στη συνέχεια φάνηκε ότι το πρόβλημα ήταν πολύ πιο σοβαρό.

Οι λογοθεραπευτές συνεργάστηκαν με την Ντίαζ και σταδιακά μιλούσε όλο και καλύτερα, αλλά η παράξενη νέα φωνή της δεν εξαφανίστηκε. Όλο και περισσότεροι της έλεγαν ότι η φωνή της ακουγόταν με ξένη προφορά, λες και τα αγγλικά δεν ήταν η πρώτη της γλώσσα και ότι έμοιαζε να είχε έρθει στις Ηνωμένες Πολιτείες από κάποια άλλη χώρα.

Επιπλέον, η προφορά της άλλαζε με τον καιρό με τέτοιο τρόπο που κάποια στιγμή η φωνή της έμοιαζε με βρετανική προφορά, μετά γαλλική, μετά ρωσική και τελικά σαν ηταν από την Νέα Ζηλανδία ή στην Αυστραλία (είναι παρόμοια γλωσσά) έκανε ένα toyrs σε προηγούμενες ζωές της μάλλον .

Μερικές από αυτές τις προφορές έμειναν μόνο για λίγες ώρες, άλλες για αρκετούς μήνες. Η φωνή της ακούγεται τώρα σαν ειναι από την Νέα Ζηλανδία που κάποιοι Νεοζηλανδοί, ακούγοντας την προφορά της, νόμιζαν ότι ήταν από τη χώρα τους.

Οι γιατροί κατά καιρούς έρχονται αντιμέτωποι με ένα παρόμοιο φαινόμενο, το οποίο ονομάζεται Σύνδρομο Ξένης Προφοράς . Πρόκειται για ένα ελάχιστα κατανοητό φαινόμενο, για το οποίο δεν υπάρχει συγκεκριμένη θεραπεία. Πιστεύεται ότι αυτό το σύνδρομο εμφανίζεται σε άτομα που έχουν υποστεί εγκεφαλική κάκωση, πιο συχνά μετά από εγκεφαλικά επεισόδια.

Συνολικά, από το 1907, από την ανακάλυψη αυτού του συνδρόμου έχουν καταγράφει πολλές τέτοιες περιπτώσεις. Μερικές από τις προφορές των θυμάτων εξαφανίστηκαν από μόνες τους, ενώ άλλες παρέμειναν για μια ζωή. Σύμφωνα με την Diaz, η νέα της προφορά της ταιριάζει και μάλιστα της αρέσει. Πολύ περισσότερα προβλήματα προκαλεί το τραυματισμένο πόδι της, εξαιτίας του οποίου μερικές φορές αναγκάζεται να οδηγεί σε αναπηρικό καροτσάκι.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications