Το «μυστήριο» της «πανδημίας» στην Αφρική:κανένα lockdown, λιγότερο από 6% εμβολιασμένοι και μηδαμινά κρούσματα!

Όταν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κήρυξε την κατάσταση παγκόσμιας "πανδημίας", όλοι οι ειδικοί προέβλεψαν ότι ο κορωνοϊός θα εξαπέλυε σφαγή στην Αφρική.

Η Αφρική είναι πρόσφορο έδαφος για επιδημίες προσθέτοντας στη δραματική έλλειψη πόρων και πολιτικών δομών που καθιστούν αδύνατη την επιβολή αποτελεσματικών νομικών φραγμών στη μόλυνση. Εν ολίγοις, η τέλεια συνταγή για κάθε πανούκλα να περιφέρεται ελεύθερα και να εξαπλώνεται χωρίς εμπόδια, προκαλώντας θανάτους.

Μόνο που δεν έγινε αυτό άλλα το αντίθετο. Στην Αφρική, όπου δεν υπήρξαν lockdown και τα ποσοστά εμβολιασμού είναι εξαιρετικά χαμηλά, τα κρούσματα Covid και οι θάνατοι είναι μηδαμινοί . Οι καθεστωτικοί "ειδικοί" δεν το εξηγούν αυτό, εκτός και πουν ότι ο Covid ειναι και ρατσιστής μεταξύ άλλων και δεν πάει σε μαύρους και στην αφρικάνικη ήπειρο τοτε εντάξει, μήπως γίνεται το αντίθετο? δηλαδή ειναι ρατσιστής ο covid προς το λευκό γένος ειδικά αν ειναι γνησίου ευρωπαϊκού γένους? και λέει που έχει περισσοτερους λευκούς? εκεί θα πάω .

Σε μια έκθεση που δημοσιεύθηκε την περασμένη Παρασκευή, το πρακτορείο Associated Press σημειώνει ότι όταν «ο κορωνοϊός εμφανίστηκε πέρυσι, οι υγειονομικές αρχές φοβήθηκαν ότι η πανδημία θα σάρωνε την Αφρική, σκοτώνοντας εκατομμύρια. Αν και δεν είναι ακόμη σαφές ποια θα είναι η τελική ισορροπία του covid-19, αυτό το καταστροφικό σενάριο δεν έχει ακόμη υλοποιηθεί στη Ζιμπάμπουε ή σε μεγάλο μέρος της ηπείρου.

Η κατάσταση εκεί έρχεται σε πλήρη αντίθεση με αυτό που βιωθεί υπόλοιπος κόσμος (κατα προτίμηση οπού υπάρχουν λευκοί), ειδικά στην Ευρώπη, όπου τις τελευταίες ημέρες οι μαζικές πορείες που αγνοήθηκαν απο καθεστωτικά ΜΜΕ - έχουν πολλαπλασιαστεί σε αρκετές χώρες κατά του πάσου εμβολιασμού, του υποχρεωτικού εμβολιασμού ή των νέων lockdown και οι κυβερνήσεις δορυφόροι των διεθνών συμμοριτών που δεν ξέρουν τι να κάνουν .

Λένε ότι ένας από τους ορισμούς της παραφροσύνης είναι να κάνουμε το ίδιο πράγμα ξανά ελπίζοντας ότι θα έχει διαφορετικά αποτελέσματα, αλλά αυτό ακριβώς βλέπουμε στις ευρωπαϊκέ χώρες Αυστραλία ΗΠΑ.

Εν τω μεταξύ, η Αφρική φαίνεται στους ηλίθιους "ειδικούς" ως ένας ελέφαντας σε δωμάτιο, πολύ μεγάλος για να αγνοηθεί . Στις πληροφορίες του AP, ο Wafaa El-Sadr, πρόεδρος του Τμήματος Παγκόσμιας Υγείας στο Πανεπιστήμιο της Κολούμπια, περιγράφει την υπόθεση ως «μυστηριώδη» και αναγνωρίζει ότι «η Αφρική δεν έχει εμβόλια ή πόρους για την καταπολέμηση του Covid που έχει η Ευρώπη και Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά κατά κάποιο τρόπο τα πάνε καλύτερα».

Στην Αφρική, οι εμβολιασθέντες έναντι του COVID δεν ξεπερνούν το 6% του πληθυσμού, ωστόσο εδώ και μήνες ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας την περιγράφει ως «μία από τις λιγότερο πληγείσες περιοχές στον κόσμο» στις εβδομαδιαίες εκθέσεις του.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications