ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ανεμβολίαστων ΚΑΙ από τα σουπερμάρκετ!!! ΖΗΤΟΥΝ «ΑΙΜΑ» οι νοσταλγοί του Στάλιν

Στην Ελλάδα, στο τραπέζι του Μεγάρου Μαξίμου υπάρχουν νέα μέτρα. Οι ακραίοι νοσταλγοί του Στάλιν ζητούν rapid test ακόμα και στα σουπερμάρκετ, αν όχι υποχρεωτικό εμβολιασμό παντού!

Σύμμαχο σε αυτό βρίσκουν στην Ιρλανδία, όπου ο βουλευτής και εκπρόσωπος για την νομική μεταρρύθμιση, Gerry Horkan, λέει ότι πρέπει να εξεταστεί το ενδεχόμενο ΑΠOΚΛΕΙΣΜΟΥ των ανεμβολίαστων από τα σούπερ μάρκετ και τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 93%!!!

«Γιατί όχι και στα σούπερ μάρκετ; Γιατί όχι στα μέσα μαζικής μεταφοράς; Ξέρω ότι είναι δύσκολο να αστυνομεύσεις σε μερικά από αυτά τα πράγματα, αλλά πραγματικά, αν θέλεις να συμμετέχεις στην κοινωνία, πρέπει να εμβολιαστείς.

Αν δεν θέλεις να συμμετέχεις στην κοινωνία, μείνε στο σπίτι, αυτό είναι δική σου υπόθεση», δήλωσε μεταξύ άλλων!

Εντός της ημέρας αν δεν βγαλουν fake news οι συμμορίτες αυτή την η ίδια είδηση του el.gr ο όποιος διαδίδει fake news ότι ειναι νοσταλγοί του Χίτλερ οι Νεοδημοκράτες χωρίς κανένα στοιχείο που συνηγορεί σε αυτό, και που λενε τα ίδια με τους άναρχο-συμμορίτες σε πληθώρα θεμάτων και εχουν πάρε δώσε επίσης με διεθνές συμμορίτες νοσταλγούς αποδεδειγμένα του Στάλιν, τύπου Νεα Δημοκρατια ειναι και το Ιρλανδίκο Fianna Fáil του Gerry Horkan, τότε προκύπτουν αλλα, αλήθεια έχετε δει να βγάζουν fake news κανένα post του el.gr οι ψευδό- "ανεξάρτητοι οργανισμοί " Ελληνικά Hoaxes εδώ και 2-3 χρόνια?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications