Μαυροειδάκος:« Μάστιγα η παραβατικότητα ανηλίκων» (δείγμα για κάτι άλλο ειναι αυτό!)

"Αν οδηγηθούν στη φυλακή θα γίνουν χειρότεροι"... λογική του αφήστε τα να κάνουν ότι θελουν σαν τους τσιγγάνους !γιατί θα πάθουν ψυχολογικά η κλασική δικαιολογία για αποκρύψουν κατι άλλο μεγάλης σημασίας

Ο γενικός γραμματέας ειδικών φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος δήλωσε ότι «τα στατιστικά που δημοσιεύτηκαν από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ για την περίοδο Ιανουαρίου έως Αύγουστο είναι αποκαρδιωτικά. Βλέπουμε 218 ανηλίκους μέσα σε αυτό το 8μηνο να έχουν ξυλοκοπηθεί και 211 να έχουν ληστευτεί, ενώ κάθε χρόνο τα δικαστήρια τα απασχολούν 1700 υποθέσεις με κατηγορουμένους ανήλικους για αδικήματα όπως κλοπές, σωματικές βλάβες και διακίνηση ναρκωτικών. Από τύχη δεν έχουμε θρηνήσει κανένα παιδί».

Τα στατιστικά αυτά, μάλιστα, δεν αντιστοιχούν ακριβώς στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τον κ. Μαυροειδάκο. «Όταν από ένα παιδί, Σάββατο βράδυ, με την απειλή μαχαιριού του κλέβουν το χαρτζιλίκι του, συλλαμβάνονται οι δράστες και πηγαίνουν στο τμήμα. Εκεί έρχονται οι γονείς που είτε επειδή δεν θέλουν να εκθέσουν το δικό τους παιδί είτε επειδή τα βρίσκουν με τους γονείς του άλλου παιδιού, γιατί πάει και ο γονιός για αυτόφωρο για παραμέληση ανηλίκου, τα περιστατικά δεν καταγράφονται».

«Με τα κατασταλτικά μέτρα δεν θα βρούμε άκρη, απλώς μπορεί να τους κάνουμε χειρότερους αν οδηγηθούν στην φυλακή. Χρειάζεται άλλου είδους προσέγγιση, πολυδιάστατη, γιατί το φαινόμενο της παραβατικότητας ανηλίκων δεν θα λυθεί ποτέ με αυστηρότερα κατασταλτικά μέτρα. Όταν αυτά τα παιδιά αφεθούν ελεύθερα δεν υπάρχει καμία πρόνοια, κάποιος κοινωνικός λειτουργός να πάει στο παιδί μετά να του μιλήσει, να μιλήσει στους γονείς του. Τα λέμε κακοποιούς και κανένα από αυτά τα παιδιά δεν γεννήθηκαν κακοποιοί», υπογράμμισε ο κ. Μαυροειδάκος.

Σκιαγραφώντας το προφίλ τους, είπε πως πρόκειται συνήθως για παραμελημένα παιδιά, αρκετά αλλοδαπά, ηλικίας 13-18 ετών, που ενώνονται σε ομάδες των 10-20 ατόμων οι οποίοι επιτίθενται και με τοπικιστικά κριτήρια, οι λεγόμενες μάχες των γειτονιών, «αλλά έχουμε φτάσει στο σημείο να ξυλοκοπούνται παιδιά και μέσα στα σχολεία, να βιντεοσκοπούνται και από κει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος αλιεύει πολλές φορές υλικό και γίνεται γρήγορα η εξιχνίαση, όπως στο περιστατικό στο ΕΠΑΛ στον Κολωνό, που είδαμε στο ανατριχιαστικό βίντεο ένα παιδί να μαχαιρώνει με μανία ένα παιδί που ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής», είπε καταλήγοντας ο γενικός γραμματέας των ειδικών φρουρών.

« Μάστιγα η παραβατικότητα ανηλίκων» = δείγμα για κάτι άλλο ειναι αυτό, αλλά τι να πεις και τι θα καταλάβει ένας λαός ο οποίος δεν ζει σε ολόκληρη την ζωή του (η οποία ειναι και πολύ μεγάλη) μέσα σε ένα είδος νοητικού matrix και έχουν μάθει τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που ισχύουν , και δεν βλέπει ούτε αυτά που ειναι μπροστά του για τον απλο λόγο οτι ειναι υλιστές..

Λοιπόν αυτα τα αγρίμια δεν έγιναν αγρίμια γιατί δήθεν είχαν άσχημα παιδικά χρόνια αλλα γεννήθηκαν αγρίμια αφού οι μανάδες τους τα έκαναν επίσης με αγρίμια , και ο νοών νοείτω..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications