Έβγαλαν «ΤΡΕΛΟΥΣ» στον «αέρα» τους «σκεπτόμενους»  η ιερά εξέταση ξανα εμφανίστηκε !  ΒΙΝΤΕΟ

Ο μεσαίωνα πάντως ήδη έχει έρθει στο ίντερνετ μέτα τα σχολεία και ΜΜΕ και άναρχο-πράκτορες της Mossad τσεκάρουν τα ποστ και δίνουν απευθείας εντολές στο facebook οχι όλων αλλα των λιγοστών που δεν ειναι νοητικά υποχείρια τους :Δεν θέλεις να κάνεις το εμβόλιο;;; Είσαι φοβισμένος και πλάθεις μία θεωρία, προκειμένου να κρύψεις τον φόβο σου! οχι ότι έχεις επίγνωση πραγματικότητας

Αυτά ειπώθηκαν σε τηλεοπτικό σταθμό, στον οποίο οι δημοσιογράφοι κάλεσαν ψυχολόγο για να σκιαγραφήσει τους «αρνητές» όπως τους ονομάζουν!

«Όταν λαμβάνω μία πληροφορία που μου αυξάνει το στρες και το άγχος, και δεν μπορώ να το διαχειριστώ, μπαίνω στην διαδικασία της άρνησης», είπε η ψυχολόγος και συνέχισε:

«Αν αυτό όμως κρατήσει πολύ τότε γίνεται επικίνδυνο. Αν αρνηθώ δηλαδή μία πραγματικότητα (σ.σ. βλέπε αυτά που διατείνονται νυχθημερόν οι τηλέ-ειδικοί), αρχίσω και φτιάχνω μια δική μου (σ.σ. άρα όποιος αρνείται αυτά που λένε οι τηλέ-ειδικοί είναι τρελός)».

Συνεχίζει η ψυχολόγος:

«Οι σκεπτικιστές αρνητές, επειδή δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν τον φόβο τους, φτιάχνουν ένα αφήγημα, ψάχνουν και βρίσκουν μία θεωρία, όπως κάποιος επιστήμονας που λέει πως δεν υπάρχουμε είμαστε άβαταρ ή την θεωρία της επίπεδης γης (σ.σ. εντέχνως ρίχνουν στην κουβέντα την επίπεδη γη, προκειμένου όσοι δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο ή κάτι άλλο που ζητά η κεντρική εξουσία, να ταυτιστούν με τον Μεσαίωνα, ΕΝΩ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ), βρίσκουν οι σκεπτικιστές ένα αφήγημα για να τεκμηριώσουν τον φόβο και την άρνησή τους».

Στην συνέχει αποκάλεσαν τον αρνητή «μειοψηφία», καθότι αρνείται να κάνει αυτά που κάνουν όλοι! ΜΑ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ Η ΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ ΟΔΗΓΕΙΤΟ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ. ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ!!! ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ)

Ο δημοσιογράφος ρωτά την ψυχολόγο, ποιος είναι «ειδικός» για να αναλάβει τους αρνητές με εκείνη να προσπαθεί να φτιάξει την εικόνα ενός ψυχικά ασταθή και προβληματικού ανθρώπου: «Δείχνουν οι αρνητές ένα εγώ, το οποίο δεν είναι ψυχικά ανθεκτικό και για αυτό πλάθουν μία πραγματικότητα που είναι πιο εύκολα διαχειριστική (σ.σ. τρελούς βγάζουν λοιπόν τους αντιρρησίες και πως χρήζουν ψυχιατρικής βοήθειας)».

Στο μεταξύ ακόμα και οι περισσότεροι που δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο δεν έχουν ιδέα από αληθινή ιστορία, τι έλεγε και τι έχει κάνει η ίδια η φυλη που ειναι πίσω απο τα εμβόλια, ουτε ξερουν για την αληθινή φύση τους,δηλαδή ακόμα και αυτοί οι σκεπτόμενοι ξέρουν μονο το 10% γιαυτό και όλοι λενε τα ίδια με ελάχιστες εξαιρέσεις για φασίστες και τα σχετικά (ενώ αυτά ειναι των ίδιων που ειναι πίσω από τα εμβόλια )έχουμε αμφιβολίες αν έχει μείνει κανένας άλλος στο Ελλαδιστάν που γνωριζει χωρίς να τα βλέπει δογματικά όλα (λίγο δύσκολο καθώς οι περισσότεροι ειναι δογματικές φυλές και δογματίζονται με τα πάντα άρα και πλήρως ελεγχόμενοι ), τι στα αλήθεια έκαναν ελληνόφωνοι την περίοδο 1940 -1950 και ποιους θεωρούν οι μάζες ως κακούς με την εξαπάτηση, από την άλλη μπορεί να μην μπορούσαν να αντεξουν την πραγματικότητα , θα γκρεμίζονταν ότι ξερουν για το κόσμο μαζί και οι θρησκείες τους , όσο άφορα την θεωρία που λένε όλοι αυτοί οι χρήσιμοι ηλίθιοι που το παίζουν ψυχολόγοι δεν είδαμε να λενε για θεωρίες συνωμοσίας αυτα που λενε οι συμμορίτες της ανωθεν φυλής τοσο στα βιβλία τους όσο και κατα καιρούς ακόμα και στο facebook,γιαυτό βγάζουν κατι τετοια υποχείρια στα κανάλια τους και την ίδια ώρα κανουν πολεμο σε ανεξάρτητες σελίδες και κατεβάζουν και βιντεο ώστε οι μάζες να εχουν μονο το δικό τους αφήγημα , για αυτούς που βαζουν εικόνες με τον Μπάφομετ και νεκροκεφαλες δεν θα κάνει καμιά "ανάλυση"??? μπορεί να βρει ορδές απο αυτά τα άναρχο-troll στο facebook τα οποία ειναι και όλοι τους "ειδικοί" και στα εμβόλια και κάνουν και ψευδό-αναλύσεις επι προσωπικού σε όσους σχολιάσουν κάτι αντίθετο βάζοντας παντα δίκες τους πήγες και τον μασονικό ΠΟΥ έτσι και δουν ότι ειναι ειναι εύκολα ελεγχόμενοι αυτοι που σχολιάζουν κατα και δεν βλέπουν καν οτι τους απαντούν άναρχο-συμμορίτες ακομα και με ψεύτικα προφίλ μελή αληθινών εγκληματικών οργανώσεων , εναλλακτικά ειρωνεύονται και χλευάζουν .

ΥΓ: και στο μεσαίωνα ένας στους 5000 έλεγε τα αυτονόητα οπως και ένας στους 5000 ηταν εφευρέτης, η μαζα και τοτε ηταν όπως ειναι και σήμερα και όλοι παπαγαλίζουν τα ίδια και τα ίδια ο ένας απο τον άλλον, (βλεπε κατι πατριώτες της φακής όλοι τους λένε τα ίδια ) και καταλήγουν να μιλάνε χωρίς να ξερουν γιατι μιλάνε λέγοντας ηλιθιότητες που η αρχική πηγή τους ειναι οι συμμορίτες, κοινός δηλαδή βλεπεις πως ηταν ο κόσμος το μεσαίωνα και πως μια μικρη συμμορία καθοδηγεί τις μάζες ως κοπάδι χωρις να κανεις ταξίδι στο χρονο αφου ακριβώς το ίδιο γίνεται και σήμερα , και έτσι βγαίνουν τα ίδια gkoim δήθεν ως ψυχολογοί ξανα οπως και τότε που έσφαζαν εφευρέτες ως αιρετικούς και αποκαλούν τρελούς όσους δεν ακολουθούν το κοπάδι,πάλι καλα δηλαδή που δεν μπορούν πλέον να σφάζουν αλλιώς θα το έκαναν με μεγάλη χαρά :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications