Νέες απαγορεύσεις στους πολίτες και... τρίτη δόση εμβολίου από τους κυβερνητικούς «πωλητές» της Pfizer!

Σε ανακοινώσεις νέων απαγορεύσεων, αλλά και νέων εμβολιασμών προχώρησε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, μετά την τραγωδία που προκάλεσε η κυβέρνηση με την μέχρι τώρα πολιτική «αντιμετώπισης» της πανδημίας με χαρακτηριστικότερο όλων των μέτρων της επιβολή και τρίτης δόσης εμβολίων!

Και βασικά του εμβολίου mRNA της «επίσημης αγαπημένης» της κυβέρνησης της Pfizer του Α.Μπουρλά!

Η κυβέρνηση φορτώνει την αύξηση των κρουσμάτων στους ανεμβολίαστους ως βασικούς υπεύθυνους (!) της αποτυχίας της και αποφάσισε να τους κάνει την ζωή κόλαση, με υποχρέωση αρνητικού rapid test για την είσοδό τους σε τραπεζικά καταστήματα και δημόσιες υπηρεσίες ακόμη και σε κουρεία.

Αλλά την πληρώνουν και οι εμβολιασμένοι: Η οικονομία δεν γίνεται να στερηθεί το 30% των ανεμβολίαστων!

Έτσι οι ανεμβολίαστοι πολίτες σε όλη τη χώρα θα βρεθούν αντιμέτωποι με νέους περιορισμούς, καθώς θα χρειάζεται η επίδειξη αρνητικού rapid test για την πρόσβασή τους σε:

- τράπεζες,

- δημόσιες υπηρεσίες

- εμπορικά καταστήματα,

- κομμωτήρια και

- σε μικτούς χώρους διασκέδασης.

Και οι εμβολιασμένοι θα στερηθούν το 30% των συνανθρώπων τους! Και η οικονομία το 30% του ελληνικού πληθυσμού!

Συγκεκριμένα:

-Από το Σάββατο, όλοι οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα θα προσέρχονται στη δουλειά τους με δύο τεστ εβδομαδιαίως και αυτό θα ισχύει και για τους εργαζόμενους στις εκκλησίες!

- Ανοίγει την Παρασκευή η πλατφόρμα για τρίτη δόση για όλους τους άνω των 18

- Διπλασιάζονται τα πρόστιμα για παραβάσεις

- Θα δημιουργηθεί «μαύρη λίστα» με τα καταστήματα που δεν τηρούν τα μέτρα

- Καμπάνια ενημέρωσης με σποτ και αποστολή sms σε ανεμβολίαστους

- Μόνο με τεστ (rapid ή pcr) οι ανεμβολίαστοι σε τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, εμπορικά καταστήματα διασκέδαση, κομμωτήρια κλπ

- Χωρίς την υποχρέωση για rapid test είναι η επίσκεψη σε σούπερ μάρκετ, εκκλησίες αλλά και φαρμακεία.

H κυβέρνηση συμμορητών:

- Αρνείται πεισματικά να δεχθεί ότι οι εμβολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν στους ανεμβολίαστους που ουσιαστικά βιώνουν μια γενοκτονία από την έλλειψη μέτρων των εμβολιασμένων

- Έχει αναπτύξει στενές σχέσεις -μέχρι παρεξηγήσεως- με τον ισχυρό άνδρα της Pizer του εμβολίου mRNA, Α.Μπουρλά: Είναι ο μοναδικός που έχει επισκεφθεί το Μαξίμου κι έχει βραβευτεί από την ΠτΔ Κ.Σακελλαροπούλου, ενώ σχεδόν πλέον το σκεύασμα των Pfizer/BioNTech έχει το μονοπώλιο των εμβολίων στην Ελλάδα.

- Έχει οδηγήσει το ΕΣΥ σε κατάρρευση και οι ΜΕΘ δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τους ασθενείς γιατί έθεσαν σε αργία 7.000 υγειονομικούς που δεν ήθελαν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό!

- Έχει δαπανήσει κολοσσιαία ποσά σε «σκοτεινές» προμήθειες μασκών και άλλου υγειονομικού υλικού

- Έχει προκαλέσει πάνω απ'όλα, οριζόντια και κάθετη κατάρρευση σε όλη την δομή της οικονομίας ή εν πάση περιπτώσει σε αυτή που είχε απομείνει μετά από 10 χρόνια Μνημονίων, με 210% έλλειμα και 370 δισ. ευρώ χρέος.

- Έχει οδηγήσει δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους να υποφέρουν από παρενέργειες των σκευασμάτων-εμβολίων που επέβαλε και ποιος ξέρει πόσους έχει οδηγήσει στον θάνατο

- Απαγόρευσε ως «επικίνδυνο« το εμβόλιο της AstraZeneca αφού όμως επί τέσσερις μήνες το είχε «φυτέψει» στο σώμα 1,5 εκατ. ανθρώπων!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications