Με rapid test η είσοδος ανεμβολίαστων σε τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες και εμπορικά καταστήματα!

Ένα κυβερνητικό στέλεχος που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του επικαλούνται δημοσιογράφοι του ΣΚΑΙ αποκαλύπτοντας πως ένα από τα μέτρα που εξετάζονται και ενδεχομένως να ανακοινωθούν σήμερα είναι ο μερικές αποκλεισμός των ανεμβολίαστων από περισσότερους χώρους.

Πιο συγκεκριμένα, η αύξηση των διαγνωστικών τεστ για ΟΛΟΥΣ τους μη εμβολιασμένους εργαζόμενους σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα φέρνει μαζί της το μέτρο των εργαστηριακών τεστ για την είσοδο των ανεμβολίαστων σε τράπεζες και δημόσιες υπηρεσίες!

Την ίδια ώρα στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και οι εισηγήσεις της επιτροπής εμπειρογνωμόνων.
Μάλιστα οι “ειδικοί” φέρονται να το πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα, ζητώντας εργαστηριακά τεστ ακόμα και στα εμπορικά καταστήματα.

Τι προτείνουν:

Όλοι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι δύο rapid test την εβδομάδα σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα ανεξαρτήτου της φύσης της εργασίας του.
Υποχρεωτικά rapid test για πρόσβαση σε τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες και εμπορικά καταστήματα ακόμα και ανοιχτούς χώρους εστίασης. Παράλληλα ειλημμένη υπόθεση μοιάζει η επιστροφή της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications