Όταν είσαι αμόρφωτος από ιστορία  ενώ η γνώση ειναι παντού-  Κούβελας: Κόντρα Χίτλερ-Στάλιν Μητσοτάκη - Τσίπρα

Ορδές ψάχνουν φωστήρες να τους θεοποιήσουν καθε φορά και καθε φορά τρώνε τα μούτρα τους όταν εκ το πρότερων γνωρίζεις ότι ειναι εκτός τόπου και χρόνου αυτοί που οι μάζες θεωρούν φωστήρες , μονο από αυτά που λένε η και δεν λένε, και οι ίδιοι που βλέπουν φωστήρες εκει που δεν υπάρχουν κυνηγούν τους φωστήρες ως κακούς και "συνωμοσιολόγους" για λογαριασμό συμμοριτών, δηλαδή πολλοί έχουν συμπεριφορά άμυαλης γυναικες που πέφτει θύμα κάθε πονηρού και νομίζει ότι βρήκε το άγγελο μέχρι να την πλακώσει στο ξύλο!

Η περίπτωσή Κούβελας ειναι κλασικό παράδειγμα που ενώ λέει μερικά σωστά όταν μιλάει για θέματα που δεν έχει ιδέα λέει ηλιθιότητες οπως καθε κλασικός Νεοέλληνας που η ιστορία που ξέρει ειναι απο μασονους τύπου Ρότσιλδ που έδωσαν λεφτά σε ψευδό-ιστορικούς να γράψουν την ψεύτικη ιστορία που διδάσκουν και στα σχολεια σήμερα , γιαυτό και δεν τον ενοχλούν εξάλλου οι συμμορίτες, φαντάσου τι θα γινόταν αν έλεγε αληθινή ιστορία αυτός σε ορδές που τον ακολουθούν? θα του είχαν κατεβάσει το προφίλ, αλλα βλέπουν και αυτοι οτι ειναι άσχετος σε πολλά θέματα...Αυτή την φορά το τερμάτισε ο μεσιε Κούβελας:

Με τους Χίτλερ-Στάλιν παρομοίασε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, για τα μέτρα που παίρνουν (ή προτείνουν) για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας.

Ο Δ.Κούβελας είπε αναφορικά με τις δηλώσεις του Α.Τσίπρα λίγη ώρα μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού: «Επειδή άκουσα και τις δηλώσεις του Α.Τσίπρα υπάρχει ένας ανταγωνισμός ποιος θα πάρει πιο αστυνομικά μέτρα, υπάρχει κόντρα Χίλτερ-Στάλιν στην συγκεκριμένη περίπτωση. Ποιος θα πάρει τα πιο απάνθρωπα μέτρα.

Έκτος ότι νομίζει ότι έχουν κόντρα μεταξύ τους τα δυο πιόνια των συμμοριτών , μεταξύ άλλων συγκρίνει το δίποδο βόδι που ακούει στο όνομα Μητσοτάκης που ετσι και τους πεις για εξωγήινους (οχι μονο για τα ερπετά που λενε όλοι αλλα και για αυτούς που ειναι ανθρωπινής μορφής και εχει καταγωγή το γνήσιο ευρωπαϊκό γένος και δεν μιλάει κανένας στο Ελλαδιστάν γιατι άπλα οι περισσότεροι ειδικά αντρες δεν έχουν σχέση με αυτο γένος το οποίο ειναι ίδιο με την λεγόμενη θεά Αθηνά !), μυστικισμό και πνευματικά θέματα θα αρχίσει τα ουγκ θεωρίες συνωμοσίας ουγκ !!(ο εύκολος τρόπος για να δεις αν ειναι από γένος των goim κάποιος η έιχε πεσει στο επιπεδο τους) με τον μύστη Αδόλφο , το ίδιο θα κανουν και ορδες Νεοέλληνες με τον Μητσοτάκη γιαυτό ούτε ξερουν την τυφλα τους ούτε μπορούν να καταλάβουν, αλλα όλοι ισχυρίζονται ότι ειναι απόγονοι αρχαιων μυστών / φιλοσόφων που μονο για θέματα μυστικισμού και πνευματισμού μιλούσαν και οχι απόγονοι διαχρονικών εισβολέων ή απόγονοι θνητών που απαγορευόταν ακόμη και να τους πεις τα μυστικά επι ποινή θανάτου !

Τα σχολια προς Κούβελα που κανένας δεν του λέει τι χαζομάρες λες : ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΓΚΈΦΑΛΟΣ , ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΦΥΉΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!!!
Δε υπήρχε πιο εύστοχη περιγραφή της πολιτικής κατάστασης στη ελλαδα από αυτή που έκανε!!!!!!!!
Μακάρι να αντέξει με τη βοήθεια του θεού.

Mε κατι τετοια σχόλια περίμενε σωτηρία πόλλοι Νεοέλληνες? τι να περιμένεις απο εναν λαό που απο το 2015 νομίζει ότι η Γερμανία επιβάλει μετρά στην Ελλάδα όταν ειναι υπό Βρετανο-μασονική κατοχή επίσημη απο το 1945 έως το 2099 που δεν έχει μεινει ευρωπαϊκού γένους στην Γερμανία ούτε για δείγμα? υπό Βρετανο-μασονική κατοχή ειναι και το Ελλαδιστάν πολλές άναρχο-μασονικές σελίδες έχουν έδρα την Βρετανία την έδρα της μασονίας και απο εκεί παίρνουν εντολες οι συμμορίτες (όπως και το 40), όπως έδρα την Βρετανία είχε η άναρχο-μασονική ελληνικός Βόθρος με ελληνόφωνο άναρχο-μασόνο διαχειριστή που έκλεισαν το 2020 μόλις ξεμπέρδεψαν με την Χ.Α με την βοηθεια του οχλου ως συνηθως, εμείς που έννοια του δόγματος και της δηθεν ιδεολογίας ειναι άγνωστες δεν είδαμε να λένε κατα άλλου κόμματος οι συμμορίτες απο το 2014 πάντως ! μήπως ειναι δικά τους τα αλλα?..

Δημοσια όλα αυτά στο μεταξύ στο ίντερνετ αλλά οι μάζες κοιμούνται τον ύπνο του δίκαιου, διαβάζοντας πρωτο θέμα και πατριώτες τύπου Κούβελα,μεχρι που το κακό τους κτυπάει την πόρτα να τους μπολιάσει, καλα την βόλεψαν τόσα χρόνια χωρίς επιπτώσεις που πατάνε like σε σελίδες συμμοριτών και διαδίδουν τα ψεμματα τους ως δεδομένα περι φασίστες ναζι και τα σχετικά γιατί όλοι έχουν μάθει να μιλάνε για πράγματα που δεν εχουν ιδέα για να το παιξουν έξυπνοι κανένας δεν λεει δεν ξέρω, και αναπαράγουν τι λενε οι συμμορίτες ως παπαγαλοι και την καθε ηλιθιότητα του καθενός που παριστανει τον σουπερ πατριωτη ενω λεει ακριβως τα ιδια με τους συμμορητες σε πολλα θεματα. Ο λόγος που δεν τα λέμε στον ίδιο ειναι γιατί οι συμμορίτες παρακολουθουν και προσωπικά μηνύματα facebook έμας προσωπικά που γνωρίζουν ότι ξέρουμε, εν ανάγκη μπλοκάρουν κιόλας μηνύματα και δεν τα βλέπει πότε ο παραλήπτης , απο την άλλη τι να κάτσεις να πεις σε αυτόν? να πιάσεις έναν έναν Νεοέλληνα να του λες τα αυτονόητα ? αν ηταν έξυπνοι θα ειχαν βρει και αυτοι την αλήθεια και την αληθινή ιστορία πριν το 2017 δηλαδη πριν τα εξαφανήσουν ολα απο το ιντερνετ δημοκρατικά πάντα ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications