Το «όχι» στο εμβόλιο είναι εφάμιλλο με κλοπή και ρίψη μολότοφ: Απίστευτοι ισχυρισμοί δικηγόρου

Την ώρα που η Αυστρία ανακοίνωσε ότι κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού για όλους τους πολίτες από την 1η Φεβρουαρίου και την ώρα που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κάτι παρόμοιο εξετάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και για την Ελλάδα, μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί η παρέμβαση του δικηγόρου Γιάννη Μαρακάκη.

Ο δικηγόρος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή παρομοίασε το «όχι» στο εμβόλιο με την ρίψη μολότοφ και την κλοπή.
«Έγινε μία συνέντευξη σε κάποιους νεαρούς στην Θεσσαλονίκη σε σχέση με τον λόγο που δεν κάνουν το εμβόλιο.
Η απάντηση ήταν "διότι έχουμε κάποιες επιφυλάξεις. Αφού δεν έχουμε σκληρή πολιτική από την κυβέρνηση σε ότι αφορά τις συνέπειες του μη εμβολιασμού, εμείς είμαστε ακόμα σε αναμονή"», είπε αρχικά ο Γ.Μαρακάκης και συνέχισε:

«Είναι σαν να λένε πως "εγώ κλέβω, εγώ πετάω μολότοφ, εκφράζω αντικοινωνική και ποινικά κολάσιμη συμπεριφορά. Αν αυτό δεν προβλέπεται κάπου ότι θα έχει συνέπειες, θα συνεχίσω να το κάνω"»
Γιάννης Μαρακάκης Κρητικαρος? μήπως ειναι απο αυτους σας τους ψευδό-εισαγγελείς που παίρνουν εντολες απο ελληνόφωνους μεσώ email ποιοι δήθεν παραβίαζουν τους νόμους και να δωσουν εντολη για συλληψη ενώ πρέπει να συλληφθούν οι ίδιοι ως μελή εγκληματικών οργανώσεων και να ξηλωθούν απο εισαγγελείς και ως άκρως επικίνδυνοι σχιζοφρενείς ?? αυτά μονο στο Ελλαδιστάν εισαγγελείς μελή εγκληματικών άναρχο-οργανώσεων, ο άλλος ο ελληνόφωνος έλεγε ότι ειναι σαν περνάς με κόκκινο (!) αυτά τα παρανοϊκά παραδείγματα θα τους λένε οι ελληνόφωνοι και μετα βγαίνουν οι ίδιοι και τα λένε :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications