Κάνουν πειράματα με ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό - Αρχιεπίσκοπος καταγγέλλει τα πειραματικά εμβόλια

Ο Carlo Maria Viganò είναι αρχιεπίσκοπος της Καθολικής Εκκλησίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, λέει ότι τα εμβόλια συνήθως περνούν από χρόνια αυστηρών δοκιμών και ότι η έλλειψη μιας τέτοιας διαδικασίας στην περίπτωση των ενέσεων COVID-19 σημαίνει ότι οι αρχές δημόσιας υγείας διεξάγουν «πειράματα σε ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό».

Ο Αρχιεπίσκοπος αναφέρθηκε σε φαρμακευτικές θεραπείες που έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικές χωρίς τους κινδύνους των εμβολίων, σημειώνοντας ότι τέτοια φάρμακα έχουν απαξιωθεί από τους παγκόσμιους φορείς υγείας και τα μέσα ενημέρωσης.

«Πρέπει να επαναλάβουμε ότι υπάρχουν αποτελεσματικές θεραπείες που θεραπεύουν τους ασθενείς και τους επιτρέπουν να αναπτύξουν μόνιμες φυσικές άμυνες του ανοσοποιητικού, κάτι που δεν κάνουν τα εμβόλια», έγραψε. «Επιπλέον, αυτές οι θεραπείες δεν προκαλούν σοβαρές παρενέργειες, αφού τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται έχουν εγκριθεί εδώ και δεκαετίες».

«Οι διεθνείς κανονισμοί διευκρινίζουν ότι η διανομή ενός πειραματικού φαρμάκου δεν μπορεί να εγκριθεί παρά μόνο εάν δεν υπάρχει αποτελεσματική εναλλακτική θεραπεία: γι' αυτό οι φαρμακευτικές εταιρείες των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ευρώπης έχουν αποτρέψει τη χρήση υδροξυχλωροκίνης, ιβερμεκτίνης, υπεράνοσου πλάσματος και άλλων θεραπειών με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα», πρόσθεσε.

Ο Viganò συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι το γεγονός ότι τα εμβόλια έχουν αποδειχθεί αναποτελεσματικά στην πρόληψη της μόλυνσης και της μετάδοσης του ιού σημαίνει ότι δεν μπορούν καν να ονομαστούν εμβόλια.

"Στην πραγματικότητα, ένα "εμβόλιο" ορίζεται ως ένα φαρμακευτικό παρασκεύασμα που προορίζεται να προκαλέσει την παραγωγή προστατευτικών αντισωμάτων από τον οργανισμό, προσδίδοντας ειδική αντίσταση έναντι μιας συγκεκριμένης μολυσματικής νόσου (ιογενής, βακτηριακής, πρωτοζωικής).

Αυτός ο ορισμός τροποποιήθηκε πρόσφατα από τον ΠΟΥ, καθώς, διαφορετικά, δεν θα μπορούσε να συμπεριλάβει τα εμβόλια κατά του Covid, τα οποία δεν προκαλούν την παραγωγή προστατευτικών αντισωμάτων και δεν προσδίδουν ειδική αντίσταση στη λοιμώδη νόσο SarsCoV-2 ″.

Ο Αρχιεπίσκοπος συνέχισε δηλώνοντας ότι ήταν ηθικό «καθήκον» να αρνηθεί κανείς τον εμβολιασμό, δεδομένων των όσων γνωρίζουμε τώρα για το πρόγραμμα εμβολίων.

«Σε όλο τον κόσμο, ο αριθμός των θανάτων και των σοβαρών ασθενειών μετά τον εμβολιασμό αυξάνεται εκθετικά: σε μόλις εννέα μήνες αυτά τα εμβόλια έχουν προκαλέσει περισσότερους θανάτους από όλα τα εμβόλια τα τελευταία τριάντα χρόνια.

Ο Viganò συνέχισε ισχυριζόμενος ότι θα ήταν «ανήθικο και απαράδεκτο» για τους Καθολικούς να κάνουν το εμβόλιο, με δεδομένες τις αποκαλύψεις των στελεχών της Pfizer ότι οι ενέσεις περιέχουν υλικό από έμβρυα που έχουν αποβληθεί. Ο αρχιεπίσκοπος εξέφρασε την οργή του για άλλα μέλη του κλήρου και τον ίδιο τον Πάπα Φραγκίσκο για τη διευκόλυνση ενός «εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας» και μιας «σατανικής ενέργειας κατά του Θεού».

«Συνειδητοποιώ ότι μπορεί να είναι εξαιρετικά αντιδημοφιλές να παίρνουμε θέση ενάντια στα λεγόμενα εμβόλια, αλλά ως Ποιμένες του κοπαδιού του Κυρίου έχουμε καθήκον να καταγγείλουμε το φρικτό έγκλημα που λαμβάνει χώρα, το οποίο έχει στόχο να δημιουργήσει δισεκατομμύρια χρόνια πάσχοντες και να εξοντώσει εκατομμύρια και εκατομμύρια ανθρώπους, με βάση την κολασμένη ιδεολογία της «Μεγάλης Επαναφοράς» που διατυπώθηκε από τον Πρόεδρο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Klaus Schwab και υποστηρίχθηκε από ιδρύματα και οργανισμούς σε όλο τον κόσμο».

Ο Viganò έγραψε προηγουμένως στον τότε Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ διαβεβαιώνοντας ότι η πανδημία του COVID-19 είναι μέρος μιας συνωμοσίας για την επιβολή μιας «δικτατορίας για την υγεία» και ότι ο Τραμπ είναι «η τελευταία φρουρά» που θα σταματήσει αυτή την ατζέντα. Πέρυσι, επισημάναμε επίσης τον τρόπο με τον οποίο ο καρδινάλιος Raymond Burke προειδοποίησε ότι η πανδημία COVID-19 ειναι ένα εργαλείο απο τους υποστηρικτές του "The Great Reboot" για να "προωθήσουν την κακή τους ατζέντα".

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications