Η γυναίκα από τη Λα Πάμπα που τηλεμεταφέρθηκε μυστηριωδώς από ένα φως μίλησε σε τοπικό κανάλι

Το τοπικό κανάλι Crónica πήρε συνέντευξη από την Irma Reick, η οποία, όπως αναφέραμε πριν από μια εβδομάδα , είχε ένα περίεργο επεισόδιο στην πόλη Jacinto Arauz, όπου βρέθηκε 65 χλμ. μακριά.

Παρόλο που η μάρτυρας ισχυρίζεται ότι δεν θυμάται τι συνέβη στο 24ωρο όπου την έψαχναν, μπόρεσε να δώσει μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες που φαίνεται να δείχνουν κάποιο είδος φαινομένου που υπερβαίνει την χωροχρονική μας πραγματικότητα.

Όταν έδωσε συνέντευξη στον ερευνητή Marco Bustamante, για παράδειγμα, αποκαλύφθηκε ότι: Λίγες στιγμές πριν συμβεί το φαινόμενο, το ρεύμα κόπηκε και το κινητό τηλέφωνο της άρχισε να εμφανίζει παρεμβολές στην οθόνη, υποδεικνύοντας κάποιο είδος ηλεκτρομαγνητισμού.

Ως συνέπεια του συμβάντος, η μάρτυρας παρουσίασε μια ουλή στο κεφάλι της. Όλες οι ιατρικές μελέτες έδειξαν ότι η γυναίκα δεν είχε καμία φυσική ή ψυχολογική κατάσταση ή παθολογία που θα μπορούσε να προκαλέσει την απώλεια των αισθήσεων της και αμνησία.

Ένας ασυνήθιστος άνεμος «που φαινόταν να σε ρουφάει» εκδηλώθηκε στο σημείο της απαγωγής. Το λίγο που θυμάται για το τι συνέβη κατά την «εξαφάνισή» της ειναι να περιβάλλεται από ένα φως ή εξαιρετικά φωτεινό μέρος που δεν της επέτρεπε να ανοίξει πλήρως τα μάτια της.

Λόγω της σωματικής της κατάστασης και της φυσικής της κατάστασης (καθώς ειναι και χοντρή), είναι αδύνατο να έχει περπατήσει πάνω από 60 χιλιόμετρα κατά μήκος οποιουδήποτε αγροτικού δρόμου μέχρι το σημείο όπου βρέθηκε στον αναφερόμενο χρόνο.

Το τηλέφωνο της γυναίκας ήταν ακόμα αναμμένο στο σακάκι της, αφού έχασε την αίσθηση του χρόνου και εμφανίστηκε σχεδόν 24 ώρες αργότερα. Το επίπεδο της μπαταρίας δεν έπεσε αν και το τηλέφωνο που είχε μπορούσε είχε αυτονομία χωρίς φόρτιση περισσότερο από 1 ημέρα εάν δεν χρησιμοποιηθεί πολύ, είναι πιθανό αυτό το γεγονός οτι δεν έπεσε η στάθμη της μπαταρίας για 24 ώρες να υποδηλώνει ότι ο χρόνος δεν πέρασε με τον ίδιο τρόπο για τη γυναίκα ενώ ήταν περικυκλωμένη από το φως.

Το γεγονός ειναι ανεξήγητο και ασαφές αν ηταν απο εξωγήινους η κάποιου είδους σφάλμα στο χώρο-χρόνο ,να θυμίσουμε οτι το αεροπλάνο απο την Μαλαισία ακόμη το ψάχνουν . Ακολουθεί η συνέντευξη από το κανάλι Crónica :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications