Αργεντινή:Γυναίκα εξαφανίζεται  αφού είδε ένα μυστηριώδες φως και εμφανίζεται  24 ώρες μετά σε απόσταση  60 χιλιομέτρων

Γυναίκα εξαφανίζεται και εμφανίζεται σε απόσταση μεγαλύτερη των 60 χιλιομέτρων αφού είδε ένα μυστηριώδες φως στη Λα Πάμπα. Η περίεργη υπόθεση σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη στην αγροτική πόλη Jacinto Arauz, στην επαρχία Λα Πάμπα της Αργεντινής.

Εκεί, μια γυναίκα εξαφανίστηκε για 24 ώρες και ξαφνικά εμφανίστηκε σε απόσταση 60 και πλέον χιλιομέτρων από την τελευταία γνωστή τοποθεσία της, ισχυριζόμενη ότι την παρέσυρε εκεί μυστήριο φως.

Η γυναίκα, περίπου 55 ετών αναζητήθηκε από πυροσβέστες, αστυνομία και συγγενείς αφού δηλώθηκε ως εξαφανισμένη.

Αλλά σύντομα αυτό που φαινόταν ότι ήταν αστυνομική υπόθεση πήρε μια απροσδόκητη παραφυσική τροπή. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης La Arena, βρέθηκε την επόμενη μέρα σε κατάσταση σοκ που μπορούσε να επικοινωνήσει μόνο γράφοντας.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, διεξήχθη μια σειρά από μελέτες ρουτίνας στο General Acha, και αργότερα παραπέμφθηκε στο νοσοκομείο Guatraché και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Jacinto Arauz, όπου μετά την ανάκτηση της ομιλίας της διηγήθηκε τι είχε συμβεί: άκουσε έναν θόρυβο, βγήκε έξω και ένα λευκό φως που την τύφλωσε και στη συνέχεια εμφανίστηκε εκεί που βρέθηκε 24 ώρες αργότερα, περίπου 65 χιλιόμετρα από το σπίτι της στην εξοχή και χωρίς να θυμάται τίποτα.

Ο ερευνητής Oscar 'Quique' Mario, τόνισε ότι υπάρχουν πολύ ενδιαφέροντα σημεία σε αυτή την υπόθεση. «Η γυναίκα εξαφανίζεται το πρωί αλλά δεν τη βρίσκουν παρά την επόμενη μέρα το απόγευμα που προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον σύντροφό της και την οικογένειά της.
Τηλεφώνησε αλλά δεν μπορούσε να μιλήσει και όσοι σήκωσαν το τηλέφωνο είπαν ότι άκουγαν κάτι σαν βουητό ή άνεμο ή σαν τουρμπίνα. Προφανώς η γυναίκα βρισκόταν μέσα σε κάτι ή σε περιβάλλον όπου ακουγόταν αυτός ο ήχος γιατί αργότερα βρέθηκε πόλλα μίλια μακριά από εκεί που βρισκόταν», είπε .

Ο άντρας της γυναικάς οποίος είχε γνώση του τι συνέβη στη σύζυγο του Jacinto Arauz, είπε στη La Arena -χωρίς να προσπαθήσει να συνδέσει το γεγονός - ότι υπάρχουν περίεργα φώτα που φαίνονται συχνά στην περιοχή.

Ο ερευνητής Oscar 'Quique' Mario, υπενθύμισε ότι αυτή η πρόσφατη περίπτωση «μοιάζει» με ένα εκπληκτικό γεγονός απαγωγής που συνέβη στη Λα Πάμπα το 1983.

Αν και τόνισε ότι η διαφορά μεταξύ των δύο αλλα το θύμα ηταν επίσης σε κατάσταση σοκ και σιγά σιγά αρχίζει να μιλάει». Ο άνδρας έφτασε στο σπίτι του σοκαρισμένος όπου μπορούσε να επικοινωνήσει με τη γυναίκα του μόνο γράφοντας λίγες λέξεις, από εκεί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ότι είχε παρακέντηση στο δάχτυλο του αριστερού χεριού.

Αυτή η υπόθεση θα μπορούσε να σχετίζεται με θέαση που έγινε την ίδια εβδομάδα. Ένας μεταφορέας από το Darregueira, ο οποίος ταξίδευε στη Bahía Blanca τη Δευτέρα μετά τις 23:00, είπε ότι ενώ βρισκόταν στην περιοχή μεταξύ 17 Αυγούστου είδε ένα περίεργο φως στο έδαφος, σαν να ήταν κεραία.

Το 2006, ένας δεκανέας από την αστυνομία της La Pampa ισχυρίστηκε ότι επικοινώνησε με ανθρωποειδή «με κόκκινα μάτια» που του μετέφεραν εντολές τηλεπαθητικά, αφού αγνοούνταν για 18 ώρες και τον έψαχναν οι αστυνομικοί ,βρέθηκε σε ένα χωράφι κοντά στην πόλη του General Pico.

Τον Μάιο του 2017, ένα 13χρονο αγόρι ισχυρίστηκε ότι είδε φως και έχασε τις αισθήσεις του. Σε λιγότερο από 10 λεπτά, εμφανίστηκε στην άλλη άκρη της πόλης του σε κατάσταση σοκ, το περιστατικό έλαβε χώρα στη μικρή πόλη Έντρε Ρίος, στην Αργεντινή, και όλη η οικογένειά του επιβεβαίωσε αυτό που συνέβη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications