Γκάγκα: Τέλος του έτους το χάπι της Merck στην Ελλάδα -   Merck  ? Από την μια εταιρία συμμοριτών στην άλλη !

Δεν κάνετε το μπόλιασμα μεσώ βελόνας των συμμοριτών πάρα την μοχθηρή και εκδικητική συμπεριφορά τους ?μονο να βαλουν τα μιασματα τους η να βγουν οι ιδιοι και να αρχίσουν να μπολιάζουν πισώπλατα τους πάντες τους έχει μείνει(!) ακριβώς όπως έδειχνε ενα βιντεο το 2017 απο χώρα του βορά υπό την μορφή καρτούν που έδειχνε όλη την αληθινή ιστορία των τελευταίων 100 χρόνων σε μολις 10 λεπτα (η ακριβώς ανάποδη απο αυτη που σας μαθαίνουν στα σχολεία τους) , και στο τέλος να καρφώνουν βελόνες οι συμμορίτες τους πάντες πισώπλατα , και το διέγραψαν απο το youtube το 2017 ακριβώς επειδή έδειχνε την πραγματικότητα , σας έχουν όμως αλλη λύση, αφήστε όλα τα αλλα που έχει κάνει δεδομένα η μάζα και τα ψέματα τους , αυτοι που απο το 2017 εξαφάνισαν ανεξάρτητες σελίδες απο την αναζήτηση και κάνουν μηδαμινή απήχηση στο facebook θέλουν το κάλο σας???? την φράση "ο δαίμονας εμφανίζεται με αγγελικό πρόσωπο " την ξέρετε? αυτο ακριβώς ισχύει με τους συμμορίτες.

Μονο ένας μοχθηρός δαίμονας εμφανίζεται ως άγγελος παντού , ενώ ο άγγελος δεν εχει ανάγκη να το παίζει κάλος και φυσικά δεν θα λεει αυτά που θελουν να ακούσουν οι μάζες για να τους πάρει με το μέρος του, γιατι δεν ειναι μοχθηρός, και έτσι οι μάζες πάνε στον δαίμονα που τους μιλάει όμορφα για να τους εξαπατήσει και έτσι πουλάνε τον πνεύμα τους στο κακό νομίζοντας οτι άπλα γεννήθηκες και θα πεθάνεις και τέρμα δεν υπάρχει τίποτα άλλο,( ούτε στο χριστιανισμό τους δεν έλεγαν κατι τέτοιο εδώ και αιώνες )για το ίδιο λόγο και όλες οι έγκυρες πήγες τους ειναι στην πρώτη θέση :

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα δήλωσε ότι «ενώ τα μονοκλωνικά αντισώματα θα τα έχουμε μέσα σε αυτή την χρονιά, το χάπι της merck δεν νομίζω ότι θα το έχουμε πριν το τέλος του έτους. Είμαστε σε επαφή, μπορεί να το έχουμε νωρίτερα, πάντως δεν θα το έχουμε σίγουρα για τις επόμενες 3 εβδομάδες».

Πρόσθεσε ακόμη ότι τα μονοκλωνικά αντισώματα δεν θα έρθουν σε μεγάλες ποσότητες και δεν είναι για όλους, γιατί παγκοσμίως η ποσότητα είναι μικρή, τόνισε η κ. Γκάγκα. «Έχουν διαφορετικό τρόπο παραγωγής και οι παρτίδες είναι σε όλο τον κόσμο μικρές, άρα θα πάνε σε λίγες χιλιάδες. Έχουμε 6000 κρούσματα την ημέρα, κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους θα χρειαστεί να πάρουν μονοκλωνικά που είναι ειδικά επιβαρυμένοι. Η καλύτερη λύση είναι να προσέξουμε και να μην αρρωστήσουμε, να είμαστε εμβολιασμένοι και να τηρούμε τα μέτρα».

Τα μονοκλωνικά θα χορηγούνται στα νοσοκομεία ενδοφλέβια και προφανώς εκεί που χρειάζονται θα πηγαίνουν στα νοσοκομεία και θα γίνεται κατανομή εκεί που υπάρχει το κρούσμα που πληροί τα κριτήρια για να πάρει την θεραπεία, επεσήμανε η κ. Γκάγκα. «Δεν υπάρχει για την ώρα θέμα συνταγογράφησης των μονοκλωνικών, θα δίνεται από συγκεκριμένες δομές και σε συγκεκριμένα μέρη».

Σε σχέση με την αναμνηστική δόση του εμβολίου, η κ. Γκάγκα, τόνισε ότι οι ευπαθείς ομάδες, όπως οι ανοσοκατεσταλμένοι μπορούν να κάνουν την τρίτη δόση και πριν την παρέλευση εξαμήνου.

Πρόσθεσε πάντως, πως αυτοί που προσβάλλονται περισσότερο αν και εμβολιασμένοι, είναι αυτοί που εμβολιάστηκαν από τους πρώτους, στις αρχές του έτους γι’ αυτό είναι σημαντικό να σπεύσουν να κάνουν την τρίτη δόση.

Αναφορικά με το πιστοποιητικό εμβολιασμού και το ενδεχόμενο να υπάρξει ημερομηνία λήξης του, η αναπληρώτρια Υπουργός, απάντησε ότι η επιτροπή των ειδικών συζητάει αυτό το θέμα και πιθανότατα θα δοθεί κάποιο όριο. «Ακριβώς γιατί βλέπουμε από τις επιδημιολογικές μελέτες ότι η ανοσία είναι λιγότερο αποτελεσματική μετά από κάποιους μήνες. Αρχίζει από το εξάμηνο και μετά και μειώνεται άρα πιθανότατα θα πρέπει να γίνει αναμνηστική δόση, όπως έκανε το Ισραήλ ήδη για όλους. Άρα το πιστοποιητικό εμβολιασμού πιθανώς δεν θα είναι στο εξάμηνο αλλά λογικά δεν θα είναι για πάντα. Είναι ανοιχτό το θέμα και υπό συζήτηση».

Τέλος, η κ. Γκάγκα επεσήμανε το πόσο επιβαρύνονται επιδημιολογικά οι περιοχές με χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού, σε σύγκριση με τις περιοχές που έχουν πάει καλύτερα. «Η Κρήτη που έχει αυξήσει πολύ τα ποσοστά εμβολιασμού από το καλοκαίρι μέχρι τώρα, όπου οι συντριπτικά περισσότεροι είναι εμβολιασμένοι έχει πολύ λιγότερες εισαγωγές στα νοσοκομεία της. Η βόρεια Ελλάδα, που είναι ανεμβολίαστοι, τα νοσοκομεία είναι γεμάτα. Άρα είναι σαφές ότι ο εμβολιασμός βοηθά».

Ερωτηθείσα, γιατί σε περιοχές με χαμηλό ποσοστό εμβολιασμένων, βλέπουμε αύξηση των κρουσμάτων και σε εμβολιασμένους, η κ. Γκάγκα απάντησε ότι η ανοσία του εμβολίου μετά από πολλούς μήνες πέφτει. «Οι άνω των 80 ετών με πολλά υποκείμενα νοσήματα, επίσης όσο ήπια και να περάσουν την νόσο, λόγω ηλικίας είναι εύκολο να αρρωστήσουν βαριά, να αποσυντονιστούν δηλαδή και να χαλάσουν και τα υπόλοιπα νοσήματα που έχουν. Άρα είναι πολύ σημαντικό οι μεγάλοι άνθρωποι να εμβολιαστούν, όσοι έχουν εμβολιαστεί πριν καιρό να κάνουν την τρίτη δόση και να προσέχουμε πάρα πολύ τις επαφές μας».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications