Μπιλ Γκέιτς σε ρόλο πλανητάρχη: Ετοιμάζει παγκόσμια «task force» για την επόμενη «πανδημία»!

Με νέο" αέρα" ο Μπιλ Γκέιτς μετά και την προσφάτως υπογραφείσα συμφωνία για το κλίμα με την ΕΕ, όπου μάλιστα η ίδια η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν τον παρουσίασε στους ηγέτες των χωρών στην COP26, εμφανίζεται σαν ένα είδος άτυπου πλανητάρχη, προβλέποντας νέες πανδημίες, προαναγγέλλοντας ομάδα μάχης σε παγκόσμιο επίπεδο για τις πανδημίες, μιλώντας για την ανάγκη νέων εμβολίων.

Ο δισεκατομμυριούχους κομπιουτεράς, γνωστός για τον ύποπτο ρόλο που διαδραμάτισε στις αμερικανικές εκλογές, έχοντας πλέον λόγο για τα πάντα (κλιματική αλλαγή, εμβόλια) με νέα του συνέντευξη προειδοποιεί τους ηγέτες των χωρών στην διάσκεψη της Γλασκώβης για νέες πανδημίες

Ο Μπιλ Γκέιτς, σε συνέντευξη στο Police Exchange που έδωσε ισχυρίστηκε πως οι κυβερνήσεις πρέπει να προετοιμαστούν για μελλοντικές πανδημίες και τρομοκρατικές επιθέσεις, συνδέοντας τις πανδημίες με την τρομοκρατία, επενδύοντας δισεκατομμύρια στην έρευνα και την ανάπτυξη.

Με αυτόν τον τρόπο ο άτυπος πλανητάρχης ορίζει την νέα απειλή και προϊδεάζει για ακόμα περισσότερα μέτρα

Στην ίδια συνέντευξη ο ιδρυτής της Microsoft ζήτησε επίσης την δημιουργία μιας νέας ομάδας εργασίας (δύναμη κρούσης) για την πανδημία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας δισεκατομμυρίων δολαρίων, η οποία θα επιτηρεί αυτό που ονόμασε «παιχνίδια μικροβίων». Αν και η έρευνα μπορεί να είναι δαπανηρή,ο Γκέϊτς διατείνεται ότι θα μπορούσε επίσης να οδηγήσει σε άλλες καινοτομίες, όπως η εξάλειψη της γρίπης και του κοινού κρυολογήματος.

Επιπλέον απαίτησε χώρες οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο να ξοδέψουν «δεκάδες δισεκατομμύρια» για να χρηματοδοτήσουν την έρευνα.

«Ελπίζω σε πέντε χρόνια, να μπορώ να γράψω ένα βιβλίο με τίτλο «Είμαστε έτοιμοι για την επόμενη πανδημία», αλλά θα χρειαστούν δεκάδες δισεκατομμύρια οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο θα είναι μέρος αυτού», είπε.

Παράλληλα ο Μπίλ Γκέιτς έδωσε το σήμα για τη νέα γενιά των εμβολίων ή το metavaccine που θα ακολουθήσουν την τεχνολογία mRNA.

Όπως ισχυρίστηκε θα χρειαστούμε νέα εμβόλια καθώς τα υπάρχοντα δεν περιορίζουν την μετάδοση του ιού.

Άρα όπως είπε θα χρειαστούμε νέα που θα κάνουν ακριβώς αυτό: Θα περιορίζουν την μετάδοση του ιού από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Επιπλέον ζήτησε μια «ομάδα μάχης πανδημίας» η οποία θα επιχειρεί στο ίδιο επίπεδο με τον ΠΟΥ και θα αναλάβει την «επιτήρηση» σε παγκόσμιο επίπεδο, σε αυτό που ο Γκέιτς αποκαλεί «πολεμικά σενάρια μικροβίων» συνδέοντας την επόμενη πανδημία με την τρομοκρατία.

Μάλιστα είπε πως η επόμενη πανδημία η οποία θα προέλθει από βιοτρομοκρατία θα είναι κατά πολύ χειρότερη από αυτό ζούμε σήμερα!

«Λέτε, εντάξει, τι θα γινόταν αν ένας βιοτρομοκράτης έφερε ευλογιά σε 10 αεροδρόμια; Ξέρετε, πώς θα αντιδρούσε ο κόσμος σε αυτό; Υπάρχουν επιδημίες που προκαλούνται από την φύση και επιδημίες που προκαλούνται από τη βιοτρομοκρατία που θα μπορούσαν ακόμη και να είναι πολύ χειρότερες από αυτό που ζήσαμε σήμερα», είπε.

Tα παραπάνω αξίζει να προσεχθούν ιδιαιτέρως επειδή κάθε τέτοιου είδους τοποθέτηση αποδεικνύεται «προφητική» μετά από κάποιο χρονικό διάστημα(θυμίζουμε ότι λίγο πριν «σκάσει» η πανδημία του κορωνοϊού της Ουχάνμ, ο Γκέϊτς οργάνωνε ασκήσεις προσομοίωσης). Εν τέλει όμως αξίζει κανείς να αναρωτηθεί το εξής: Ποιος είναι ο Μπιλ Γκεϊτς ου αξιώνει ρόλο άτυπου πλανητάρχη, που καθοδηγεί κυβερνήσεις και που δίνει χρηματοδοτεί υπερεθνικούς οργανισμούς όπως ο Π.Ο.Υ ;

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications