Τα αποτελέσματα  φαύλης κοινωνίας και του υλισμού Πήλιο: Τσάκισε στο ξύλο την σύντροφό του

Τι λένε :Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας με τα οποία έρχονται καθημερινά αντιμέτωπες οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές της χώρας αποδεικνύοντας περίτρανα ότι το φαινόμενο έχει πλέον πάρει ανεξέλεγκτες καταστάσεις.Σοβαρά? και που είστε ακόμα! μόλις αυγατίσουν και οι εισαγόμενοι θα δείτε τι ετσι βερίκοκο σε 50 -100 χρόνια!

Αφού ειναι όλοι ιδιοι και ίσοι ίσα δικαιώματα για όλους δημοκρατικά πάντα ! οι δε περισσότερες γυναίκες έχουν πέσει σε τοσο χαμηλό επίπεδο διαβάζοντας κομμουνιστο-ιστοσελίδες και στο internet μετα απο περιοδικά τύπου cosmopolitan, αφού αυτές τους βγάζει το facebook τώρα μάλιστα που γράφουν και αυτα ελάχιστοι θα δουν αυτό το post αφού ελέγχουν τι θα βλέπουν οι μάζες, που πλέον πάνε με οποίον βρουν (η με όσους έχουν λεφτά )και εξαπλώνεται το κακό, δεν έχουν καμια συναίσθηση του πνεύματος και ως αποτέλεσμα δεν βλέπουν εξ αρχής ότι ειναι με φίδια και μοχθηρούς και το βλέπουν κατόπιν εορτής σε κατι τέτοιες περιπτώσεις και οχι μονο, βγήκε εχθές και το άλλο το ζαβό η πατριώτισσα της φακής και έλεγε εκτός ότι μπόλι κανουν μονο σε Έλληνες και ακριβώς τα ίδια με τους ελληνόφωνους για κακούς φασίστες και χαμός τα like, θα τους σώσει μια βλαμμένη που λεει ακριβώς τα ίδια με τους ελληνόφωνους και ηταν και στο ΣΥΡΙΖΑ επειδή ειπε άπλα ότι μπόλι κανουν μονο σε Έλληνες για να μαζέψει κοροϊδία στο κόμμα της:

Χθες, συνελήφθη για μια ακόμη φορά, από τις αστυνομικές αρχές στο Νότιο Πήλιο, ένας 45χρονος άνδρας, ο οποίος χτύπησε τη σύντροφό του, την κλείδωσε και την απείλησε με σφυρί! Αίσθηση ωστόσο προκαλεί το γεγονός ότι ο 45χρονος έχει συλληφθεί και παραπεμφθεί για τον ίδιο λόγο 14 φορές!

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο νταής τσακώθηκε με την 55χρονη σύντροφό του, στο σπίτι του σε χωριό του Δήμου Νοτίου Πηλίου, τη χτύπησε με γροθιές και κλωτσιές και όταν η γυναίκα θέλησε να φύγει, της πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου της, την κλείδωσε στο σπίτι του, ενώ επιπλέον την απείλησε κρατώντας σφυρί!

Η γυναίκα τελικά κατάφερε να ξεφύγει έκανε καταγγελία σε βάρος του συντρόφου της στο Α.Τ. Νοτίου Πηλίου, με αποτέλεσμα ο άνδρας να συλληφθεί. Στην συνέχεια όμως η γυναίκα έδωσε νέα κατάθεση στην Αστυνομία, σύμφωνα με την οποία δεν επιθυμεί τη δίωξη του 45χρονου και δήλωσε ότι επιθυμεί να φύγει από το σπίτι του και να φιλοξενηθεί στην Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Βόλου, όπως και έγινε με ενέργειες της Εισαγγελίας.

Ο άνδρας κατηγορούνταν για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, τελεσθείσα και σε απόπειρα, ενδοοικογενειακή απειλή και παράνομη βία. Ο 45χρονος οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, αλλά η δίκη αναβλήθηκε για την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου. Ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος, με όρο να μην προσεγγίσει τη γυναίκα, ούτε να έχει μαζί της προσωπική ή τηλεφωνική επαφή.

Το Δικαστήριο αναβλήθηκε γιατί η 55χρονη δεν παρουσιάστηκε για να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας. Η γυναίκα δεν είναι εμβολιασμένη και δεν ήθελε να κάνει rapid test, οπότε δεν της επιτράπηκε η είσοδος στο Δικαστικό Μέγαρο.
Όπως αποδείχτηκε από το ποινικό του μητρώο πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο κατηγορούμενος μαλώνει και χτυπάει τη σύντροφό του. Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι μόνο το 2019 έχει παραπεμφθεί 14 φορές (!) για ενδοοικογενειακή βία κατά των συντρόφων του και παρόλα αυτά συνεχίζει να κάνει τα ίδια.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications