Γεωργιάδης: “Αποτελεσματικά τα μέτρα που λάβαμε” – “Γιατί λέμε όχι στα rapid test σε σούπερ μάρκετ” (video)

"Ένα κομμάτι του πληθυσμού δε θέλει να κάνει rapid test επειδή δεν πιστεύει στην ύπαρξη της πανδημίας", ανέφερε μεταξύ άλλων.

Την ικανοποίησή του για τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Εμείς πήραμε κάποια μέτρα και για να δούμε αν λειτουργούν, πρέπει να περάσουν 14 μέρες. Πάντως, τις μέρες αυτές που εφαρμόζονται, έχουν παρουσιάσει αποτελέσματα. Πρώτα από όλα η πανδημία έχει μια ελαφριά πτωτική πορεία και το κύμα ανόδου έχει ανασχεθεί. Δεύτερον ο αριθμός των νεκρών, που προέρχεται από 15 μέρες πριν, έχει σταματήσει να ανεβαίνει. Προφανώς και είναι υψηλός, αλλά παρουσιάζει ελαφρά κάμψη. Επιπλέον, έχουν αυξηθεί πολύ οι εμβολιασμοί. Άρα τα μέτρα που λάβαμε είχαν αποτέλεσμα», δήλωσε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο υπουργός απέκλεισε το ενδεχόμενο οι ανεμβολίαστοι να εισέρχονται στα σούπερ μάρκετ επιδεικνύοντας τεστ, καθώς δεν μπορούν να τους στερήσει η κυβέρνηση το δικαίωμα να πάρουν τα προς το ζην και πρόσθεσε ότι αν’ αυτού επανήλθε ο περιορισμός των ατόμων ανάλογα με τα τετραγωνικά.

«Η πλευρά του λιανικού εμπορίου ζητά να επεκτείνουμε τον έλεγχο εισόδου των εμβολιασμένων και των ανεμβολίαστων. Την εποχή του lockdown με δική μου απόφαση μπήκαν κόκκινες κορδέλες για να μην πουλάνε ό,τι πουλούσαν τα καταστήματα που είχαν κλειστά. Επειδή στα σούπερ μάρκετ υπάρχει σύμμειξη ανεξέλεγκτων ανεμβολιάστων και εμβολιασμένων, επαναφέραμε τα τετραγωνικά του χώρου. Άρα έχουν λιγότερη χωρητικότητα ως αντιστάθμισμα του πλεονεκτήματος του μη ελέγχου της εισόδου», επισήμανε.

Στο ίδιο πλαίσιο, εξήγησε ότι υπάρχουν δύο προβλήματα στους ελέγχους εισόδου στα σούπερ μάρκετ. «Πρώτον, ένα κομμάτι του πληθυσμού δε θέλει να κάνει rapid test επειδή δεν πιστεύει στην ύπαρξη της πανδημίας. Όμως δεν έχεις το δικαίωμα να τους στερείς να πάρουν τα προς το ζην. Το δεύτερο πρόβλημα είναι οι ουρές στον έλεγχο. Φαντάζεστε τι ουρές θα σχηματίζονταν στα σούπερ μάρκετ;», διευκρίνισε.

Ανέβασε λέει την πολύ έγκυρη Βικιπαίδεια που θα έπρεπε να είχε κλείσει ως εργαλείο προπαγάνδας ξένων συμφερόντων (μασονίας mossad κτλ ) διασποράς ψευδών και χειραγώγησης των κοπαδιών μαζί με δεκάδες έγκυρες πήγες τους, πως έπαθαν και έβαλαν εκεί την μίση αλήθεια?? αφού έγινε γνωστο μέσα απο ανεξάρτητες σελίδες(!), για τις ουρές στα σούπερ μάρκετ στεναχωριούνται? η επειδή πάνε και λαθρο ,τα άναρχο-Goim τους και οι ίδιοι οι ελληνόφωνοι?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications