Ο Φαρσαλινός μιλάει για επιβολή προστασίας που είχαν κάνει «φασιστικά καθεστώτα» χωρίς να ξέρει για τι μιλάει

Ο γιατρός και ερευνητής του Πανεπιστημίου Πατρών, Κωνσταντίνος Φαρσαλινός μίλησε για τα νέα μέτρα που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση, αλλά και για τα αναξιόπιστα rapid test τα οποία όπως είπε δίνουν έναν τεράστιο αριθμό ψευδώς θετικών και αρνητικών.

«Σε μια Δημοκρατία, δυτικού πολιτισμού τον 21ο αιώνα, δεν επιτρέπεται η με το ζόρι προστασία» τόνισε αναφορικά με τα μέτρα. «Επιβολή προστασίας», είπε, «είχαν κάνει μόνο φασιστικά καθεστώτα στο παρελθόν».

«Δεν τους ενδιαφέρει η δημόσια υγεία, αυτή είναι η πραγματικότητα», υπογράμμισε ο κ. Φαρσαλινός αναφερόμενος και στις αναστολές των υγειονομικών που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο που οδήγησαν σε κατάρρευση το ΕΣΥ.

Όσον αφορά τα rapid test, έκανε λόγο για έναν «τυφλό, οριζόντιο, επαναλαμβανόμενο διαγνωστικό έλεγχο» τονίζοντας ότι «στους ασυμπτωματικούς είναι αναξιόπιστα».

«Με τέτοιου τύπου διαγνωστικό έλεγχο, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις τεράστιο αριθμό και ψευδώς θετικών και ψευδώς αρνητικών αποτελεσμάτων», ανέφερε ο κ. Φαρσαλινός.

Ελληνόφωνοι μήπως θέλετε να μάθει γιατί είχαν κάνει «Επιβολή προστασίας» και από ποιους και γιατί τα "φασιστικά καθεστώτα" να ξεχασει και αυτά που ξέρει? συνεχίστε σκόπιμη μηδαμινή απήχηση μηδαμινά κέρδη και αναφορες, ο συγκρινόμενος ως επιστήμονας μπορεί να καταλάβει 5 πράγματα σε αντίθεση με κατι πατριώτες της φακής που οχι μονο δεν έχουν ιδέα αλλα ούτε καν μπορούν να καταλάβουν αφού πνευματικά ειναι 100.000 χρονια πίσω και θεωρούν ότι αυτοι που ηταν έτη φωτός μπροστά σε ολα ηταν άπλα "κακοί" και "ρατσιστές " χωρίς λόγω και αίτια όπως τους έχετε μάθει ούτε καν τους κόβει ότι βγάλατε την λέξη ρατσιστής ακριβώς την εποχή που σας ανακάλυψαν αφού έβλεπαν την μη φυσιολογική συμπεριφορά σας λόγω πνευματικής ανωτερότητας και ηθικής και αναγκάστηκαν να σας κάνουν εξετάσεις (αυτό που οι ηλίθιοι και οι άσχετοι αποκαλούν πειράματα ) για να δουν γιατι έχετε μη ανθρωπινή συμπεριφορά και ανακάλυψαν το μεγα μυστικό σας ύστερα από 2000 χρόνια τα ξεχάστε??? γιαυτό δεν ιδρύσατε τον παγκοσμιο οργανισμό υγείας ακριβώς την ίδια εποχή? και βγάλατε τον Κώδικας της Νυρεμβέργης που επικαλούνται οι άσχετοι ενώ ειναι απο εσάς για να μην ξανα κανει κανένας ξανα υγειονομικές εξετάσεις στην φυλή σας και δει οτι οι "κακοι" είχαν δικαιο???

Ξεχάσατε να τους πείτε πως και οι "θεοί" τυπου Θεάς Αθηνάς που ειχαν επαφές οι "κακοί" ειναι ρατσιστές προς φυλές σας, και λεει το παραμύθι σας και αυτός αφού όλοι γύρο του λένε τα παραμυθία σας και έτσι θα διάβασε στην Wikipedia σας που σαφώς δεν γράφετε τον αληθινό λόγο γιατι δεν σας ήθελαν οι "κακοί" στην κοινωνία αν ήξεραν δεν θα έλεγαν για ρατσιστές , (έτσι πείτε στα αφεντικά σας τους μισάνθρωπους εσείς τα goim τους που τσεκάρετε τα post μόλις τα βάζουμε στο facebook από Menlo Park και Ireland και μετα τα βλέπουν στο facebook ελαχιστοι η δεν τα βλέπουν καν ,για εσάς τα goim αυτα ειναι θεωρίες συνωμοσίας ουγκ! για τα αφεντικά σας δεν ειναι καθόλου και ξερουν πολύ καλα γιατί μιλάμε ).... ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications