Απόδειξη ότι τα δίποδα ζουν ανάμεσα μας - Χάος σε μουσικό φεστιβάλ στο Τέξας  δίποδα ποδοπατούσαν άλλους

Στις 24 Σεπτεμβρίου 2015 σημειώθηκε περιστατικό μαζικών θανάτων λόγω συνωστισμού στην Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας που ορδες δίποδα μαζεύτηκα για προσκυνήσουν τον ΓΙΑΧΒΕ , τουλάχιστον 2.400 "δίποδα" έχασαν τη ζωή τους, κατά τη διάρκεια του ετήσιου προσκυνήματος, όταν το πλήθος ξέφυγε από κάθε έλεγχο και ποδοπατήθηκε.

Ανάλογα περιστατικά εχουν γίνει στο μασονικό ποδόσφαιρο που απευθύνεται σε νοητικά κατώτερους που ειναι επιρρεπείς στο να δογματιζονται με τα παντα οχι μονο με ομάδες και να κάνουν ακόμη και μια μπάλα θεό (!) κάτι ηξεραν οι φυλές του Γιαχβέ που δημιούργησαν το μασονικό ποδόσφαιρο στην Αγγλία αντιγραφοντας ένα αρχαίο παιχνίδι ώστε να ασχολούνται με αυτό οι μάζες μαζί με τα δίποδα σπορα του κακου που ειναι περισσότερα , αντί για σοβαρά θέματα και την πνευματική τους ανάπτυξη .

Χιλιάδες "άνθρωποι " έτρεξαν, όπως φαίνεται, να βρεθούν πιο κοντά στη σκηνή, όσο έπαιζε ο Μαύρος Σκοτ και παρά το γεγονός ότι ασθενοφόρα έφτασαν στο σημείο μόλις δημιουργήθηκε η αναταραχή, ο ίδιος δεν σταμάτησε τη συναυλία παρά μόνο για λίγα δευτερόλεπτα.

Μόλις 38 λεπτά μετά την έναρξη της συναυλίας, στις 9:38 δηλαδή, η αστυνομία και η πυροσβεστική έκαναν λόγο για ένα συμβάν «μαζικών απωλειών». Παρόλα αυτά ο τραγουδιστής συνέχισε τη συναυλία μέχρι τις 10:15, παρά τα όσα συνέβαιναν από κάτω.

Ο αρχηγός της αστυνομίας είπε εκ των υστέρων ότι φοβήθηκε να σταματήσει τη συναυλία με το φόβο ότι αυτό θα προκαλούσε χειρότερη αντίδραση από το κοινό.

Στους εννέα ανέβηκε ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους εν μέσω πανικού και ποδοπατημάτων που σημειώθηκε στο μουσικό φεστιβάλ Astroworld στο Τέξας, μετά τον θάνατο μιας 22χρονης φοιτήτριας αργά χθες βράδυ.

Ο τελευταίος, καθώς και ακόμη ένας ράπερ, έχουν μηνυθεί για το ρόλο τους στην «παρακίνηση του πλήθους» που είχε ως αποτέλεσμα τα παραπάνω, σύμφωνα με ΜΜΕ.

Τα ποδοπατήματα συμβαίνουν όταν ένας πολύ μεγάλος αριθμός κόσμου και πολλών δίποδων συγκεντρώνεται σε πολύ περιορισμένο χώρο. Και συνήθως συμβαίνουν όταν το πλήθος των διποδων είτε τρέχει να ξεφύγει από κάποιον -πραγματικό ή φανταστικό - κίνδυνο ως αγέλη άγριων ζώων ! δήθεν "μορφωμένοι" όλοι αυτοί με πτυχία και δήθεν πολιτισμένοι ζουν ανάμεσα μας και ειναι πολύ περισσότερα απο τους φυσιολογικους ανθρώπους ,ο πληθυσμός της Γης χωρις αυτα τα δίποδα δεν θα ξεπερνάει τα 3-4 εκατομμύρια οπως ηταν στην αρχαιότητα, και τα δημιούργησε ο Γιαχβέ σύμφωνα με το Ταλμούδ ώστε να βοηθήσουν την εκλεκτή φυλη του να κατακτήσει την Γη εκ των έσω και οχι όπως σε ταινίες,μεταξύ άλλων χρησιμεύουν να κρατούν τους ανθρώπους σε νοητική καταστολή για αιμομιξίες και να προωθούν καθε τι σημιτικό,οπως και να κανουν τους πάντες υλιστές και να μην βλέπουν την διάφορα στο πνεύμα και νά νομιζουν οτι όλοι ειναι άνθρωποι επειδή μοιάζουν με ανθρώπους .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications