Ξέρατε ότι έχουμε δύο παράλληλες «επιδημίες» των ανεμβολίαστων και των πρώην εμβολιασμένων? ΒΙΝΤΕΟ

«Έχουμε δύο παράλληλες επιδημίες, των ανεμβολίαστων και των πρώην εμβολιασμένων, όσων δηλαδή έχουν κάνει την πρώτη και τη δεύτερη δόση πριν από πολύ καιρό». Τάδε έφη η "καθηγήτρια" επιδημιολογίας και προληπτικής ιατρικής στο ΕΚΠΑ Θεοδώρα Ψαλτοπούλου!

Πρώην εμβολιασμένοι λοιπόν οι εμβολιασμένοι με δύο δόσεις ή με το μονοδοσικό!

Τηλέ-ειδικοί δείχνουν να παίζουν, και πριν κάτι μήνες έβγαζαν fake όλα αυτά που λένε και γίνονται σήμερα .

Τώρα για να προωθήσουν την τρίτη δόση των εμβολίων, τα οποία είναι στοκαρισμένα, πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα και κάνουν λόγο για «ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ»!

Σίγουρα ειναι "καθηγητές" και ψευδό-ειδικοί όλοι αυτοί? έχει δει κανένας τα πτυχία τους όπως κάνουν αυτοί σε όσους δεν λένε τα δικά τους?

Άσχετους να βάλεις για ειδικούς και χωρις πτυχία δεν θα έλεγαν τέτοιες ασυναρτησίες και αλλα εχθές αλλα σήμερα , οι φερόμενοι ειδικοί μοιάζουν λες και ειναι διαφημιστές των εμβολίων και οχι γιατροί και δήθεν ειδικοί , οι φερόμενοι εισαγγελείς δεν κάλεσαν κανέναν απο τους "ειδικούς" που κάνουν μόνιμα διασπορά ψευδών ειδήσεων με σκοπό την εξαπάτηση και αναιρούν τους εαυτούς μετα απο 1-2 μήνες , να θυμίσουμε σύμφωνα με τα δικά τους οτι έλεγαν οτι με το εμβόλιο τους δεν κολλάς και πως ειναι ασφαλές και το έβαζαν και κάτω απο κάθε σχετικό post στο facebook , μετα έβγαζαν fake news ότι έχουν πεθάνει άτομα κτλ κτλ κτλ .....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications