Υποχρεωτική η απογραφή –Για να δουν πόσους ξεπάστρεψαν πόσοι ειναι οι λαθρο  σε αναλογία και  ανάλογα θα πράξουν

Μέσω της απογραφής, γίνεται η καταμέτρηση του πληθυσμού της Ελλάδας σε κάθε περιφερειακή ενότητα, δήμο ή κοινότητα και αυτοτελή οικισμό, καλύπτοντας όλη την επικράτεια (ηπειρωτική Ελλάδα, νησιά, παραμεθόριες περιοχές), ενώ παράλληλα συγκεντρώνονται στοιχεία για τα δημογραφικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά του πληθυσμού και τις συνθήκες στέγασής του.

Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, οι γενικές απογραφές διενεργούνται λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες εξαιτίας της ψευδο-πανδημίας και βάσει κοινών μεθοδολογικών αρχών, κανόνων και προδιαγραφών, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο ενωσιακό δίκαιο (Κανονισμός ΕΚ 763/2008) καθώς και στο νόμο 4772/2021 (Α’ 17). \

Η συμμετοχή στην απογραφή είναι υποχρεωτική και τα στοιχεία που συλλέγονται είναι εμπιστευτικά, δεν διαβιβάζονται ή κοινοποιούνται σε οποιονδήποτε δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα και χρησιμοποιούνται μόνο για την παραγωγή συγκεντρωτικών στατιστικών στοιχείων. Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της απογραφής δεν συλλέγονται ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.

Τα άτομα που διαμένουν σε συλλογικά καταλύματα, όπως καταυλισμούς, στρατόπεδα, μοναστήρια, δομές φιλοξενίας μεταναστών/προσφύγων και "ασυνόδευτων ανηλίκων", Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης μεταναστών/προσφύγων, οίκους ευγηρίας, οικοτροφεία, άσυλα, κλινικές χρόνιών νοσημάτων, δομές φιλοξενίας αστέγων κ.λπ. απογράφονται από ειδικούς απογραφείς με τη διαδικασία της προσωπικής συνέντευξης. Μπλα μπλα μπλα.

Ο σκοπός που γίνεται αυτό δεν λένε αλλα υπάρχουν υποψίες , για την ιστορία οι απογραφές πριν 40-50 κατέγραφαν τι ράτσες ειναι ο πληθυσμός , σήμερα ποιος ειναι ο σκοπός ? αυτό θα το κανουν στα κρυφά προφανώς, και ο σκοπός ειναι να ειναι πολύ λιγότεροι αυτοι που ανήκουν στο ευρωπαϊκό γένος και να ειναι περισσότερες οι εξής ράτσες: σημιτικές φυλές , Τουρκομογολλοι ,Αφρικάνικης καταγωγής , Λατίνοι, και τύπου λαθρο , αλλα οι μάζες που δεν έχουν ιδέα από το γένος που να τα καταλάβουν αυτά? αρκεί που τους είπαν ότι όλοι στην Ελλάδα ειναι με "καθαρό ελληνικό DNA" το ότι πολλοι μοιάζουν με άραβες δεν το βλέπουν,ουτέ πως δεν υπάρχει κομμουνιστής ευρωπαϊκού γένους πάρα μονο γυναίκες που τις κάνουν σαν τα σημιτικά μούτρα τους εύκολα .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications