Ακόμα ένα σχιζοφρενές μέτρο  - Από αύριο λιγότεροι πελάτες ανά τετραγωνικό στα σούπερ-μάρκετ

Επανέρχεται, σύμφωνα με πληροφορίες, το μέτρο περιορισμού των πελατών που μπορούν να βρίσκονται ταυτόχρονα μέσα στα σούπερ μάρκετ.

Έτσι, αναμένεται να ισχύσει εκ νέου, από αύριο, το μέτρο του ενός πελάτη ανά 9 τετραγωνικά, σε μια προσπάθεια να αποφεύγεται ο συνωστισμός εντός των καταστημάτων. Σημειώνεται ότι από τις 25 Οκτωβρίου ισχύει ο κανόνας του 1 ατόμου ανά 2 τετραγωνικά μέτρα.

Το περιοριστικό μέτρο αφορά συνολικά τα καταστήματα τροφίμων, ενώ η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) αναμένεται να εκδοθεί τις επόμενες ώρες.

Η ιδέα να μπαίνουν οι ανεμβολίαστοι πελάτες στα σούπερ μάρκετ με την επίδειξη αρνητικού covid test φαίνεται να εγκαταλείπεται, μετά τις αντιδράσεις.

Στο μεταξύ οι μπολιασμένοι μεταδίδουν ελεύθερα (με τα δικά τους ) αυτά αν τα έλεγες το 2017 γνωρίζοντας και την φύση και τι έχουν κανει ιστορικά οι γνωστοί συμμορίτες, δεν θα σε έλεγαν άπλα συνωμοσιολόγο (όπως έχουν εκπαιδευτεί), αλλα ότι είσαι ψυχοπαθής, και δεν ξέρουν ότι ψυχοπαθείς φαίνονται οι ίδιοι που έχουν κάνει δεδομένα πράγματα πέραν καθε έννοιας λογικής επι σειρά ετών επειδή έτσι τους είπαν οι συμμορίτες που οι μάζες πατούσαν like σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους και διέδιδαν τα ψέματα τους ως δεδομένα....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications