«Εμβολιαστείτε για να τελειώσει η πανδημία» λέει ο χρηματοδότης του εργαστηρίου της Ουχάν Άντονι Φάουτσι

Λίγο προτού αρχίσουν οι μαζικές μετακινήσεις στις ΗΠΑ, λόγω της Ημέρας Ευχαριστιών, στις 25 Νοεμβρίου, τότε που παραδοσιακά πλήθος Αμερικανών ταξιδεύουν ανά την Αμερική για να γευματίσουν, τρώγοντας γαλοπούλα με τις οικογένειές τους, ο κεντρικός ψευδο-λοιμωξιολόγος των ΗΠΑ έδωσε έμφαση στην αξία της θωράκισης απέναντι στη νόσο που πρόκαλεσε ο ίδιος και η συμμορία του .

Βεβαία ο σκοπός ηταν να φτιάξουν ένα ίο να στέλνει αδιάβαστους όσους δεν ανήκουν σε φυλές του Γιαχβέ, τύπου πανούκλας, αλλα λόγω των αιμομιξιών και όλος αυτός ο αχταρμάς που γίνεται και χάος που επικρατεί, ειναι δύσκολο πλέον να γίνει αυτό, άσε που μπορεί με αυτο τον τρόπο να πεθάνουν και γυναίκες που τις χρειάζονται για την αναπαραγωγή τους και τις έχουν μετατρέψει σε υποχείρια τους, όσοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα απο αυτα να πανε να διαβάσουν κανένα Πρώτο Θέμα δεν τους ρίξαμε εμείς σε ζωώδες επίπεδο (αν δεν ηταν εξ αρχής βλέπε goim ) ώστε να μην καταλαβαίνουν τίποτα και παπαγαλίζουν μασονικές φράσεις τύπου θεωρίες συνωμοσίας για καλύψουν την κατωτερότητα τους και την μηδαμινή αντίληψή τους ...

Την ίδια στιγμή, ενόψει και της γιορτής των Χριστουγέννων, κατά την οποία ευνοούνται οι συναθροίσεις, ο Φάουτσι στάθηκε στην ατομική ευθύνη και στην ανάγκη χρήσης μάσκας.

Άλλωστε και το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νόσων έχει διαμηνύσει πως τα εμβόλια από μόνα τους, για να την αναχαίτιση του κορωνοϊού, δεν αρκούν. Όπλα αποτελούν τόσο οι κοινωνικές αποστάσεις όσο και η χρήση μάσκας, η υποκρισία σε άλλο επίπεδο .

«Εάν εμβολιαστείτε και η οικογένειά σας είναι εμβολιασμένη, μπορείτε να περάσετε καλά την Ημέρα των Ευχαριστών, όπως και τα Χριστούγεννα, με συγγενείς και φίλους. Ακόμη έχουμε δυστυχώς μια δυναμική μολύνσεων. Καταγράφονται 70.000 κρούσματα την ημέρα στην κοινότητά μας, οπότε όταν πηγαίνετε σε συγκεντρώσεις, σε εσωτερικούς χώρους, να φροντίζετε να είστε ασφαλείς, φορώντας μάσκα. Όταν, όμως, είστε με την οικογένειά σας στο σπίτι, να περνάτε καλά με τα παιδιά και τους παππούδες», ήταν το νέο μήνυμα που έστειλε, σε συνέντευξή του, ο Φάουτσι για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

«Η πανδημία θα τελειώσει. Δεν θα βιώνουμε αυτήν την κατάσταση επ'αόριστον. Το τέλος εξαρτάται από εμάς του ίδιους. Όσο επιτυχημένη είναι η εκστρατεία εμβολιασμών, με τις ενισχυτικές δόσεις, τόσο περισσότερο θα προστατεύουμε τον εαυτό μας. Αυτό είναι το μήνυμά μου προς το κοινό», συμπλήρωσε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications