Αριστεροί πάνε το αριστερό Facebook στα δικαστήρια δήθεν  για λογοκρισία σαν λέμε πάνε στα δικαστήρια τα αφεντικά τους

Άλλη μια κίνηση υποκρισίας και αντιπερισπασμού απο τους συμμορίτες να μιλάνε αυτοί για λογοκρισία του facebook (!) οι θύτες εμφανίζονται ως θύματα για να λένε μετά ότι και σε αυτούς κανει δηθεν λογοκρισία το δήθεν ανεξάρτητο facebook που κάνει πολεμο ΜΟΝΟ σε ανεξάρτητες σελίδες εδω και χρόνια :

Την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου εκδικάζονται ασφαλιστικά μέτρα κατά του Facebook, που κατέθεσαν "Έλληνες δημοσιογράφοι", για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Έλληνες δημοσιογράφοι??? ούτε Έλληνες ειναι ούτε δημοσιογραφοί.

Τα απανωτά περιστατικά λογοκρισίας από το Facebook οδήγησαν τους δημοσιογράφους Ευγενία Λουπάκη, Άρη Χατζηστεφάνου, Λεωνίδα Βατικιώτη και Γιάννη Ανδρουλιδάκη, να προσφύγουν στην ελληνική δικαιοσύνη και να καταθέσουν τα ασφαλιστικά μέτρα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της η Ευγενία Λουπάκη, δημοσιογράφος του «105,5 Στο Κόκκινο»:

«Αύριο, για πρώτη φορά στην Ελλάδα εκδικάζεται προσφυγή δημοσιογράφων κατά του Facebook. Τέσσσερις συνάδελφοι μέλη της ΕΣΗΕΑ καταθέσαμε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εναντίον της πανίσχυρης εταιρείας που λειτουργεί με αδιαφάνεια και λογοκρίνει απολύτως αυθαίρετα αναρτήσεις λειτουργών του Τύπου. Οι προσφεύγοντες είμαστε οι εξής: Ευγενία Λουπάκη, Αρης Χατζηστεφάνου, Γιάννης Ανδρουλιδάκης, Λεωνίδας Βατικιώτης.

Η πρωτοβουλία ανήκει στον Γιώργο Κατρούγκαλο που μας εκπροσωπεί και τον ευχαριστούμε. Χωρίς αυτόν, εγώ τουλάχιστον, δεν θα γνώριζα ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Θα παραστεί ως μάρτυράς μας η συνάδελφος Μάχη Νικολάρα μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ που έχει ασχοληθεί με την αυθαιρεσία του Facebook καθώς έχει υπάρξει διαμαρτυρία της ΕΣΗΕΑ και ανταλλαγή επιστολών.

Τους κατέβασε το facebook καμιά προπαγάνδα για κακούς ναζι φασίστες για να ρίξει στάχτη στα μάτια σε ηλίθιους ότι ειναι δήθεν ανεξάρτητο??? εβαλαν αυτούς να κάνουν δήθεν ασφαλιστικά μετρά ώστε να το έχουν ως στοιχείο σε αληθινή αγωγή κατα του facebook οχι άπλα για λογοκρισία αλλά κανονικό πόλεμο και σκόπιμη μηδαμινή απήχηση?? για όλα ειναι ικανοί αυτοι οι αδίσταχτοι .

Άρη Χατζηστεφάνου ! γνωστός συμμορίτης που εμφανίζεται σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους ως δημοσιογράφος χωρίς να γράφουν στην αγγλική wikipedia (γιατί δεν υπάρχει στα ελληνικά) ότι έχει σπουδάσει κατι τέτοιο, οπως πολλοι άλλοι αναρχο-συμμορίτες που εμφανίζονται ως δημοσιογραφοι ενώ δεν ειναι σε δέκαδες "έγκυρες πήγες" τους , ειναι σαν τον μάζεψαν απευθείας απο το λυκειο μεσω ΚΚΕ και τον έβαλαν σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους για να γραφει κομμουνιστικά ψέματα και προπαγάνδες και τις θεσεις των ελληνόφωνων ιουδαικης ρατσας αφού όλοι αυτοι δεν λενε τίποτα άλλο εκτός απο αυτα που λένε οι ελληνόφωνοι στα πάντα μαζεύουν μοχθηρά υποκείμενα ίδιας ρατσας με λαθρο δηθεν απογονους αρχαιων και τα βάζουν σε έγκυρες πήγες τους να λένε τα δικά τους , δήθεν "ιδεολογία " οταν ο ίδιος ο αριστερισμός τους και ο κομμουνισμός τους άρχισε ως ιουδαϊκή εγκληματική οργάνωση στην Ευρωπη του 1900:

Οι ορδές Νεοέλληνες που διαβαζουν δηθεν ανεξάρτητες πήγες δεν βλέπουν οτι εμφανίζονται οι ίδιοι και οι ίδιοι σε αυτές αφου ανήκουν στους ίδιους ελληνόφωνους??? εχουν γεμίσει το ίντερνετ με δεκάδες δηθεν ανεξάρτητες πήγες που όλες ανήκουν στους ίδιους , και μαλιστα σε μόλις μισό χρονο φτάνουν στην πρώτην θέση στην Google και οι μάζες βλέπουν παντού δίκες σελίδες και νομιζουν οτι όλοι λενε τα ίδια ενώ αυτοι λενε τα ιδία ειναι της ίδιας συμμορίας .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications