Η Κομισιόν δίνει 1 δισ. ευρώ στον Μ.Γκέιτς για να προωθήσει τα «πράσινα» έργα  -Μοιράζουν χρήμα μεταξύ τους

Η Κομισιόν, η EBRD και το Breakthrough Energy Catalyst, η οποία στηρίζεται από τον Μπιλ Γκέιτς, προχώρησαν στην επίσημη υπογραφή της συμφωνίας για το EU Catalyst, η οποία αναμένεται να δώσει ώθηση στις «πράσινες» τεχνολογίες στην ΕΕ και να επιταχύνει το Great Reset που «ονειρεύονται» οι διεθνιστές.

Tο πρόγραμμα ύψους 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων μέσα στην επόμενη 5ετία (2022-2026) θα ενισχύσει επενδύσεις σε τεχνολογίες για το κλίμα, όπως είναι η αποθήκευση ενέργειας, οι τεχνολογίες καθαρού υδρογόνου, η αποθήκευση CO2 απευθείας από την ατμόσφαιρα και τα βιώσιμα αεροπορικά καύσιμα.

Πρόκειται για τεχνολογίες που θεωρούνται κρίσιμες για τον περιορισμό δήθεν των εκπομπών αερίων από τομείς όπως η βαριά βιομηχανία και η αεροπορία, αλλά παραμένουν πολύ ακριβές ώστε να υπάρξει κλιμάκωσή τους, εάν δεν τύχουν υποστήριξης προκειμένου να είναι ανταγωνιστικές με τις φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις των ορυκτών καυσίμων.

Με άλλα λόγια οι διεθνιστές θα δώσουν τα χρήματα προκειμένου ο πλανήτης να αλλάξει! Οι πρώτες επενδύσεις θα ξεκινήσουν μέσα στο 2022.

Και κάπως ετσι εμφανίζονται ως πλούσιοι οι δικοί τους και δήθεν ως σπουδαία μυαλά ενώ δεν έχουν κάνει τίποτα ακομα και σε εταιρίες τους άλλοι κάνουν κουμάντο οι σύμβουλοι δούλοι και αυτοι άπλα παίρνουν το χρήμα .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications