«Διαστημόπλοια» μεγαλύτερα από τη Γη πετούν γύρω από τον Κρόνο, έλεγε ένας πρώην επιστήμονας της NASA

Στο βιβλίο του Makers of the Rings of Saturn το 1986, ο Bergrun παραθέτει φωτογραφίες από αυτά που αποκαλεί μεγάλα εξωγήινα «οχήματα» που τραβήχτηκαν από τους διαστημικούς ανιχνευτές Voyager 1 και Voyager 2.

Ο Δρ Norman Bergrun , ένας επί μακρόν ανώτερος συνεργάτης στο Ερευνητικό Κέντρο Ames και στην Lockheed Martin Corporation, έγραψε κάποτε ένα περίεργο βιβλίο με τίτλο Ringmakers of Saturn. Σε αυτό, χρησιμοποίησε δεδομένα και εικόνες που τραβήχτηκαν από το Voyagers, περιγράφοντας κάποια τεράστια εξωγήινα «μηχανήματα» που βρίσκονται στους δακτυλίους γύρω από τον Κρόνο.

Πριν από χρόνια, η ίδια η ιδέα ενός UFO γελοιοποιήθηκε και θεωρήθηκε συνωμοσία. Σήμερα που οι μάζες έχουν πέσει σε πολύ χαμηλό νοητικό επίπεδο και ούτε καν ασχολούνται άρα και ούτε καν μπορουν να καταλάβουν τι γίνεται στην Γη και στην μοίρα τους αφού νομίζουν οτι δεν τους άφορα, φαίνεται ότι δεν είναι πλέον ταμπού.

"Υπάρχουν άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα. Περίπου το 20% ή το 30% όλων αυτών των περιπτώσεων (ανάλογα με τη μελέτη) δεν έχουν καμία λογική εξήγηση. Μπορούμε μόνο να φανταστούμε ποιος είναι ο σκοπός αυτών των αθόρυβων και αβλαβών κινούμενων αντικειμένων που έρχονται στη Γη ξανά και ξανά. Μου φαίνεται ότι η πιο πιθανή εξήγηση είναι ότι απλώς παρακολουθούν τι κάνουμε". Αυτό είναι ένα απόσπασμα από το άρθρο "UFOs - Visitors from Space?" από τη διάσημη ανθρωπολόγο Margaret Mead, που δημοσιεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 1974 στο Redbook τεύχος 143.

Γιατί τα εντελώς αληθινά φαινόμενα γελοιοποιήθηκαν συχνά ως μυθοπλασία σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας;

εκτός από τον Τζορντάνο Μπρούνο, τουλάχιστον πέντε ακόμη επιστήμονες κάηκαν στην πυρά της Ιεράς Εξέτασης
Πριν από εκατοντάδες χρόνια, η Καθολική Εκκλησία και το κράτος χαρακτήριζαν τους επιστήμονες ως αιρετικούς. Οι νέες ανακαλύψεις δέχθηκαν σκληρή κριτική και οι επιστήμονες συχνά καταδικάζονταν για διάδοση ψευδών πληροφοριών. Κι αυτό γιατί οι νέες πληροφορίες είναι πάντα επιζήμιες για την παγιωμένη αντίληψη της πραγματικότητας που οικοδομούν οι «πνευματικές αρχές». Σε πολλές περιπτώσεις, οι ανακαλύψεις θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τη συσσωρευμένη δύναμή τους.

Από πολλές απόψεις, ο κόσμος δεν έχει αλλάξει από τότε, έχουμε ακόμα ένα οργουελικό «έλεγχο δεδομένων» που περιπολεί στο Διαδίκτυο, λέγοντας στους ανθρώπους τι πιστεύεται ότι είναι αλήθεια και τι όχι. Μεταξύ των πολλών όπλων που χρησιμοποιούν οι «ελεγκτές δεδομένων» για να πείσουν τους αφελείς ειναι επίσης η γελοιοποίηση τέτοιων θεμάτων .

Οι χλευασμοί χρησιμοποιούνται εδώ και πολύ καιρό για να διαψεύσουν την ιδέα της ύπαρξης αγνώστων ιπτάμενων αντικειμένων (UFO), τα οποία σήμερα αναφέρονται συχνά ως "Μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα" (UAP). Η τοποθέτηση αυτού του θέματος στο καλάθι των «θεωριών συνωμοσίας» ήταν μια κοινή τακτική που χρησιμοποιούσαν οι συμμορίτες μεσώ οι κυβερνήσεων και οι υπηρεσίες πληροφοριών για να αποθαρρύνουν τις ανεξάρτητες έρευνες σε ένα φαινόμενο που οι ίδιοι γνώριζαν καλά για περισσότερα από 75 χρόνια.

Ο Roscoe Hillenketter, ο πρώτος διευθυντής της CIA, το παραδέχτηκε κάποτε ότι υπήρχε «μια επίσημη εκστρατεία χλευασμού και μυστικότητας»."Αυτά τα αντικείμενα, που εκτελούν ελιγμούς και κινούνται με ταχύτητες πέρα από κάθε γνωστή τεχνητή μηχανή, αμφισβητώντας την κατανόησή μας για την αεροδυναμική και τους νόμους της φυσικής, εκτελώντας συχνά απίστευτους ελιγμούς αποφυγής συγκρούσεων με ανθρώπινα αεροπλάνα, είναι «πραγματικά αληθινά, όχι φανταστικά." - είναι τα ακριβή λόγια του στρατηγού Nathan Twining, του πρώην αρχηγού του επιτελείου της Πολεμικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών, το είπε το 1947.

Σήμερα, το Πεντάγωνο και οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο έχουν αναγνωρίσει αυτήν την πραγματικότητα και έχουν δημοσιεύσει πολλά αποδεδειγμένα πλάνα, δεδομένα παρακολούθησης ραντάρ και πολλά άλλα τα τελευταία χρόνια. Ο Eric W. Davis, ένας αστροφυσικός που εργάστηκε με το πρόγραμμα UFO του Πενταγώνου, είπε πέρυσι ότι τον Μάρτιο του 2020 έδωσε μια απόρρητη ενημέρωση για το Υπουργείο Άμυνας σχετικά με «διαστημικά σκάφη που δεν έχουν κατασκευαστεί σε αυτή τη Γη».

Ο Κρίστοφερ Μέλον, πρώην αναπληρωτής βοηθός υπουργός Άμυνας για θέματα πληροφοριών από το 1997 έως το 2002, επιβεβαίωσε ότι ήταν παρών στη μαρτυρία. Ο ίδιος έχει μιλήσει για αυτό το φαινόμενο τα τελευταία χρόνια. Ο Δρ Ντέιβιντ Κλαρκ, ερευνητής δημοσιογράφος και λέκτορας στο Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ Χάλαμ, ο οποίος επιμελήθηκε επίσης το Έργο Εθνικών Αρχείων UFO από το 2008-2013, βρήκε μερικά ενδιαφέροντα έγγραφα που έδειχναν ότι το Ηνωμένο Βασίλειο ήθελε απεγνωσμένα να κατακτήσει την τεχνολογία UFO.

«Συσκευές» μεγαλύτερες από τη Γη πετούν γύρω από τον Κρόνο;
Το μόνο πράγμα που δεν βλέπουμε είναι η πληθώρα μαρτυριών, ιστοριών και εμπειριών που έχουν κυκλοφορήσει αρκετοί υψηλού επιπέδου επιστήμονες του διαστήματος και της άμυνας όλα αυτά τα χρόνια. Ο Τύπος ενημέρωσε το κοινό ότι ο στρατός συναντούσε συχνά UFO και ότι η μαρτυρία τους είναι αληθινή, αλλά οι δημοσιογράφοι, για κάποιο λόγο, συνεχίζουν να αγνοούν τις μαρτυρίες ορισμένων πολύ ενδιαφέροντων ανθρώπων που είχαν γνώση για τη φύση του φαινομένου από μέσα, συμπεριλαμβανομένων πολλών στρατιωτικών που έχουν μιλήσει γι' αυτό εδώ και πολλές δεκαετίες.

Ένας από αυτούς τους ανθρώπους ήταν ο αείμνηστος Δρ Norman Bergrun , ανώτερος ερευνητής στο Ερευνητικό Κέντρο Ames (παράρτημα της NASA). Ο Bergrun ήταν ο υπεύθυνος σχεδιασμού και ανάλυσης δοκιμών για το σύστημα εκτόξευσης πυραύλων Polaris και αξιολόγησε δορυφορικά συστήματα στη Lockheed Martin.

Στο βιβλίο του "Makers of the Rings of Saturn" το 1986, ο Bergrun παραθέτει φωτογραφίες από αυτά που αποκαλεί μεγάλα εξωγήινα "οχήματα" που τραβήχτηκαν από τους διαστημικούς ανιχνευτές Voyager 1 και Voyager 2. (Χρησιμοποιεί τη λέξη "οχήματα", που μπορεί να μεταφραστεί ως "σκάφος", ή "αεροσκάφη", δηλαδή κάτι που δεν ειναι φυσικής προέλευσης)

«Η ύπαρξη εξωγήινων διαστημοπλοίων τεράστιου μεγέθους και ισχύος είναι ένα γεγονός του οποίου η σημασία είναι δύσκολο να κατανοηθεί, πόσο μάλλον να εκτιμηθεί».

Περιγράφει επίσης τις παράξενες πηγές φωτός που παρατηρήθηκαν γύρω από τον Κρόνο, οι οποίες ήταν ένα διάσημο αίνιγμα σε όλη την ιστορία της αστρονομίας.

«Πηγές φωτός στον Κρόνο έχουν παρατηρηθεί, μεταξύ άλλων, από αστρονόμους όπως ο William Herschel (18ος αιώνας), ο Knight και ο Ainsley (19ος αιώνας). κινούμενοι σε ευθεία γραμμή, εισήλθαν στο εξωτερικό άκρο του δακτυλίου σε σχήμα Α. Και για για κάποιο λόγο, μετά από αυτά τα γεγονότα, οι πηγές φωτός στον Κρόνο δεν έγιναν αντικείμενο ειδικής έρευνας, όπως θα περίμενε κανείς».

Το μέγεθος των «εξωγήινων οχημάτων» στα οποία αναφέρεται ο Bergrun είναι πραγματικά τεράστιες. Είναι γνωστό ότι οι δακτύλιοι του Κρόνου έχουν μεγάλο πλάτος . Αυτή η φωτογραφία δείχνει μια μεγάλη, άγνωστη πηγή φωτός να αιωρείται κοντά σε έναν από τους δακτυλίους του Κρόνου. Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο βιβλίο «The Maker of the Rings of Saturn».

Η παρακάτω εικόνα είναι επίσης παρμένη από το βιβλίο του Bergrun και βασίζεται σε φωτογραφίες του Voyager. Απεικονίζει τρία επιμήκη άγνωστα αντικείμενα που φαίνονται πολύ μεγαλύτερα σε μέγεθος από την Γη:

Σύμφωνα με τον Bergrun, με την πάροδο του χρόνου, αυτές οι «μηχανές» «πολλαπλασιάζονται». Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ο Norman Bergrun δημοσίευσε αυτό το βιβλίο το 1986 και πάνω από δύο δεκαετίες αργότερα έδωσε μια σπάνια συνέντευξη στο PROJECT CAMELOT MEDIA . Σε αυτή τη συνέντευξη, μίλησε για τις ιστορίες UFO και τις φωτογραφίες UFO που είδε και άκουσε από τους συναδέλφους του, και ότι αυτές οι φωτογραφίες είχαν υψηλή ταξινόμηση.

Σε αυτή τη συνέντευξη, μιλά επίσης για άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα που φωτογραφήθηκαν στην ατμόσφαιρα της Γης και την υποτιθέμενη εξωγήινη συνάντηση του πληρώματος του Apollo 11 με ψηλούς ανθρώπους. Ίσως όλα αυτά να είναι «εντελώς ασυνήθιστα» , η σκέψη της ύπαρξης «οχημάτων» που είναι μεγαλύτερα από τον πλανήτη μας μπορεί πράγματι να είναι πολύ περίπλοκη για μερικούς ανθρώπους. Αυτό που είναι ενδιαφέρον με αυτούς τους ισχυρισμούς και το ιστορικό του Bergrun είναι ότι δεν είναι ο μόνος που κάνει τετοιους ισχυρισμούς. Υπάρχουν άλλοι εδώ και δεκαετίες.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications