Δεν είχε Covid pass και τον έβγαλαν έξω να φάει μόνος του στην παραλία!

Η σχιζοφρένεια των συμμοριτών ειναι μεταδοτική και έχει περάσει σε ορδές ηλίθιους που έκαναν κανόνα την παράνοια ,καθώς δεν πήραν μετρά προφύλαξης αντίθετα ειναι δημοκράτες με σχιζοφρενείς μέχρι που έγιναν σαν αυτούς και ηταν κακοί οι "φασίστες" που τους ειχαν μαζέψει στα ξερονήσια, οι ίδιοι βγάζουν " εισηγήσεις " για απαγορεύσεις χωρίς καμιά λογική και κάτι εντελώς τρελά πράγματα και τους ακολουθούν όλοι ως ευαγγέλιο και εντελώς φυσιολογικά (!) αυτα παθαίνεις όταν διαβάζεις έγκυρες πήγες τους και βλεπεις ακομα τηλεόραση, έχεις μολυνθει με την σχιζοφρένεια τους και μετα οτι και να σου κανουν σε φαίνονται όλα φυσιολογικά :

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή, όταν ο πελάτης ο οποίος συνοδευόταν από την παρέα του προσπάθησε να μπει στο εστιατόριο χωρίς να έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, αλλά ούτε και αρνητικό rapid test.

Σύμφωνα με τοπικό μέσο ιδιοκτήτης του εστιατορίου ενημέρωσε ευγενικά τον πελάτη του ότι δεν μπορεί να καθίσει στο κατάστημα εάν δεν έχει τουλάχιστον αποτέλεσμα από rapid test. Επίσης ο ίδιος τον ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να εισέλθει στον εσωτερικό χώρο του εστιατορίου, καθώς επιτρέπεται η είσοδος μόνο για όσους είναι εμβολιασμένοι.

Τελικά ο πελάτης μπήκε στο αυτοκίνητό του και έξαψε να βρει φαρμακείο για να εξεταστεί, ωστόσο δεν βρήκε κάποιο ανοιχτό, με αποτέλεσμα να γυρίσει πίσω και να ζητήσει πάλι από τον ιδιοκτήτη να του επιτρέψει να μπει.

Τελικά, το προσωπικό του καταστήματος του έστρωσε τραπέζι στην παραλία και έτσι ο πελάτης έφαγε μόνος του… δίπλα στο κύμα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications