Προπαγάνδα πάνω στην προπαγάνδα  έχετε ξανά δει???  σόου  ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ - ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ

Λύγισε ο Γιάννης Καλλιάνος στον αέρα για τους γονείς του που νοσούν με κορονοϊό

Λύγισε ο μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος όταν στην σύνδεση για τον καιρό στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο ρωτήθηκε για την πορεία της υγείας των γονιών του οι οποίοι νοσούν με κορονοϊό.

«Γιάννη πως είναι οι γονείς σου;», τον ρώτησε ο Νίκος Ευαγγελάτος με τον ίδιο να απαντά ότι είναι στο νοσοκομείο και να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του αλλά και να μην μπορεί να μιλήσει από την συγκίνηση. Η εκπομπή πήγε σε διαφημίσεις για να αποφορτιστεί η ατμόσφαιρα. Όπως είπε όταν επανήλθε η σύνδεση και οι δυο ελπίζει ότι θα πάνε καλά και οι δυο αλλά τόνισε ότι:

«Πρέπει να πειστεί ο κόσμος ότι όλοι πρέπει να εμβολιαστούν και να αφήσουν τις παρανοϊκές σκέψεις ότι δεν υπάρχει πανδημία και ο κορονοϊός δεν χτυπάει κανέναν. Και οι δυο γονείς μου ήταν εμβολιασμένοι. Η μητέρα μου με τις δυο δόσεις και ο πατέρας μου με τις τρεις. Και ο πατέρας μου πηγαίνει καλύτερα γιατί έχει κάνει και τις τρεις δόσεις.

Η μητέρα μου μετά την δέκατη μέρα παρουσίασε πνευμονία και τώρα την έχουμε με οξυγόνο. Παρότι έχει ισχυρή πνευμονία πάει καλά. Έχω φτάσει στα όριά μου. Δεν μπορείς να δεις τους δικούς σου ανθρώπους. Ο αδερφός μου είναι μακριά στην Κύπρο και τα περνάω όλα μόνος μου. Δεν κλαίω εύκολα και ζητάω συγνώμη. Δεν μου είναι εύκολο όλο αυτό. Ο ένας είναι στον Ευαγγελισμό και ο άλλος στο Γεννηματά και περιμένω να χτυπήσει το τηλέφωνο και δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Σε κανέναν άνθρωπο να μην τύχει αυτό που μου έτυχε εμένα. Έπεσε ο πατέρας μου και δεν μπορούσα να ανέβω στο σπίτι!»----------

Απο την εγκυρή πήγη τους newsit.gr , και πριν λίγο βλέπαμε κατι βιντεο με τον Αντωνιάδη που έλεγε ότι οι έγκυρες πήγες τους έφταναν στο σημείο να βάζουν πρώτες δικαστικές αποφάσεις πριν καλα καλα βγουν και παραβίαζαν προσωπικά δεδομένα αφού πρώτα εβαζαν αυτές αποφάσεις και μετά το μάθαινε ο κατηγορούμενος (!) ούτε στην Ουκάντα ! κατηγορούμενος με σημιτικές ασυναρτησίες πάντα , τουλάχιστον αρχιζει και ξυπνάει και ο Αντωνιάδης και σταμάτησε να λέει για φασίστες πρώτη φορά ειπε για σταλινικές διώξεις και τακτικές ...Στο θέμα μας ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ : λέει με λίγα λογία οτι η μάνα του δεν πρόλαβε να κάνει την τρίτη δόση γιαυτό ειναι στο νοσοκομείο (!) Πρέπει να πειστεί ο κόσμος ότι όλοι πρέπει να εμβολιαστούν(!) ούτε στα λευκά κράνη δεν εκαναν τέτοιες υπέρ-παράγωγες κτυπώντας στο αίσθημα.. Και ο άλλος που ανέβασε το βιντεο τον Ευαγγελάτο πρόσεξε μονο που προμοτάρει την τρίτη δόση ούτε διαφημιστής της Pfizer να ηταν... Το ότι έβγαλαν τον Καλλιάνο να χρησιμοποιήσει ακόμα και την μάνα του για να κάνει χυδαία προπαγάνδα υπέρ εμβολίων δεν το κατάλαβε κανένας ??? τι ειναι αυτός είπαμε μετεωρολόγος? ηθοποιός έπρεπε να γίνει μεγάλο ταλέντο ο τύπος, τα καναλια τους τα όπλα της Χ,Α με "ντοκουμέντα" άσχετες φώτο απο εξωτερικό τα βρήκαν η ακόμα τα ψάχνουν από το 2013?? μονο στην ιδέα ότι ορδές οχι μονο κάθονται και βλέπουν τα κανάλια τους και διαβαζουν έγκυρες πήγες τους αλλα κανουν και δεδομένα οτι τους λένε τρομάζεις για το τι ηλίθιος κόσμος υπάρχει :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications